Hae syksyn erillishaussa 10.–31.10.

Opiskele kansainvälinen tutkinto Oulun ammattikorkeakoulussa! Syksyn erillishaussa on haettavissa kaksi Bachelor of Engineering -koulutusta, joiden opetuskieli on englanti. Koulutus järjestetään Oulun Linnanmaan kampuksella pääasiassa arkipäivisin, jonka lisäksi osa opetuksesta voi tapahtua iltaisin tai internetin välityksellä. Hanki itsellesi kiehtova kansainvälinen koulutus, hae opiskelemaan Oamkiin!

 

10.–31.10. haussa olevat tutkinto-ohjelmat


Tekniikka
AMK-tutkinnot
  • Mekaniikkasuunnittelu

Lue lisääInformaatioteknologia
AMK-tutkinnot
  • Informaatioteknologia

Lue lisää

 


Informaatioteknologian opiskelija Yinan

Oulun ammattikorkeakoulussa toista vuottaan informaatioteknologiaa opiskeleva Yinan arvostaa perheineen suomalaista luontoa.

"Mikäli asut jossain Kiinan suurissa kaupungeissa, voit joutua ajamaan ensiksi 30–50 kilometriä löytääksesi rauhoittumiseen sopivan metsän. Suomessa metsät ovat turvallisia ja voit viettää siellä itseksesi vaikka koko päivän".

Opiskelu Oamkissa on ollut miellyttävä kokemus Yinanille. Hän pitää siitä, että opetus on hyvin käytännöllistä ja menossa on yhtä aikaa vain muutama kurssi. Tällainen sopii hänelle paremmin.

"Verrattuna Kiinaan, sanoisin että suomalainen kurssisuunnitelma on paljon järkevämpi.”

Lue koko Yinanin tarina englanniksi


Mekaniikkasuunnittelun opiskelija Jori

Jori Karjalainen aloitti opiskelemaan mekaniikkasuunnittelua vielä ollessaan liike-elämässä töissä. Nyt hän on täysiaikainen opiskelija Oulun ammattikorkeakoulussa.

*Oamkissa on mahdollista rakentaa itsellesi sopiva opintokokonaisuus sivuaineiden ja vapaaehtoisten kurssien puolesta. Itse olen keskittynyt autoteollisuuteen sekä elektroniikka- ja 3D-suunnitteluun. Mekaniikkasuunnittelun koulutus Oamkissa on todella käytännöllistä ja se antaa hyvät lähtokohdat ammatilliselle uralle".

Jori oikein yllättyi hybridilaboratorioissa ja metallipajoilla tehtävästä käytännön tutkimustyön mahdollisuuksista.

"Opettajamme toivoo meidän menevän laboratorioihin ja työpajoille kokeilemaan asioita käytännössä ja tekemään harjoituksia siellä."

Lue koko Jorin tarina englanniksiMiksi Oamkiin?

Tarjoamme työelämän arvossa pitämää koulutusta informaatioteknologian, kulttuurin, liiketalouden, luonnonvara-alan, sosiaali- ja terveysalan, tekniikan sekä opetuksen aloilta.

Takaamme, että löydät juuri sinun elämäntilanteeseesi ja kokemukseeesi sopivan väylän uuden osaamisen äärelle.

Läheinen yhteistyö kumppaniverkostomme ja työelämän kanssa takaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös eri aloilla opintojaan suorittaville.


Kaipaatko neuvoa?

Autamme mielellämme sopivan koulutuksen löytämisessä ja tuemme oman opintoväyläsi suunnittelussa, ota rohkeasti yhteyttä!

Tavoitat meidät:
sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja
puhelimitse 029 448 9002 (ma–to klo 9–13).

Näin haet Oamkiin

Hakijan opas 2022

Inspiroidu opiskelijatarinoista