Skip to content
Mies talvivaatteissa ja karvalakissa käsisään sauvat ja sukset. Taustalla lunta ja punaisia mökkejä.

Opiskelijalle

Opiskelija, haluatko olla askeleen edellä ja erottua joukosta? Osallistu tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan (TKI) ja avaa ovi soveltavan tutkimuksen kiehtovaan maailmaan!

Opiskelijana hankkeissa

Hankkeissa pääset luomaan verkostoja jo opiskeluaikana

TKI-hankkeissamme asiantuntijamme työskentelevät yhdessä yritysten ja työelämän kanssa löytääkseen, kokeillakseen ja kehittääkseen uusia tuotteita ja palveluja tai uutta tietoa. Ammattikorkeakoulujen TKI-työ on tyypillisesti soveltavaa tutkimusta tai innovaatioiden kehittämistä. Tavoitteenamme on yhdessä kumppaneidemme kanssa ratkoa tulevaisuuden haasteita alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

TKI-toiminta tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kehittää osaamistasi reaalimaailman haasteiden parissa. Osallistumalla TKI-työhön pääset hyödyntämään uusinta alaasi liittyvää tietoa ja tekemään yhteistyötä monialaisesti eri asiantuntijoiden kanssa. Saat konkreettista kuvaa siitä, millaisten käytännön kehittämisongelmien parissa alalllasi tällä hetkellä painitaan. Osallistuminen hankkeisiin ei ainoastaan avaa ovia työllistymiseen tulevaisuudessa, vaan myös vahvistaa projektiosaamistasi ja antaa sinulle mahdollisuuden brändätä omaa osaamistasi.

Monia tapoja osallistua hanketyöhön

Opiskelijana voit osallistua hanketyöhön monin tavoin. Hankkeemme voivat tarvita harjoittelijoita työvoimaksi lyhyistä kenttäkokeista pidempijaksoisiin harjoitteluihin. TKI-toiminta tarjoaa myös loistavan tilaisuuden löytää inspiraatiota ja aiheita opinnäytetyöhösi.

Harjoittelu kannattaa

Maksamme harjoitteluista korvauksen opiskelijalle tapauksesta riippuen joko rahana tai opintopisteinä. Osallistuminen TKI-toimintaan tuo arvokasta meriittiä CV:een ja erottaa sinut kilpailijoista työmarkkinoilla. Lisäksi se auttaa sinua luomaan tärkeitä yhteyksiä työelämässä, mikä voi johtaa mielenkiintoisiin harjoittelupaikkoihin ja tuleviin työmahdollisuuksiin.

Harjoittelupaikat

Hankkeemme ilmoittavat avoimista harjoittelupaikoista Oamk Pro Tiitus-palvelussa, josta löydät muiden kuin sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden työ- ja harjoittelupaikat. Palvelun käyttö on maksutonta.

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden harjoittelupaikat löytyvät Jobiili-palvelusta.

Tutustu hankkeisiimme!

Löydät kaikki käynnissä olevat hankkeemme hankelistauksestamme.

Opiskelijalähtöiset startupit kehittyvät Business Cornerilla

Opiskelija, haaveiletko start-upin perustamisesta?
Tutustu Business Cornerin tarjontaan!

Harjoitteluun Taiteiden innovaatiokeskukselle?

Taiteiden innovaatiokeskus (Centre for Arts Innovation, CAI) tarjoaa vuosittain erilaisia harjoittelupaikkoja, tukee opiskelijoiden kansainvälistä liikkuvuutta ja tarjoaa työharjoittelumahdollisuuksia Oamkin opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan innovatiiviseen työhön taiteen ja kulttuurin, teknologian ja sosiaalisen vaikuttavuuden aloilla. Seuraa CAI:n uutisia!