Skip to content

Ammatillinen opettajankoulutus

Olemme Suomen pohjoisin ammatillisten opettajien kouluttaja. Tarjoamme ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville joustavan ja osaamisperusteisen koulutuksen. Koulutamme vuosittain noin 250 ammatillista opettajaa sekä 20 ammatillista opinto-ohjaajaa tai erityisopettajaa. Opiskelu kestää noin 1–3 vuotta.

 Katso, mitä opiskelijamme kertovat opettajankoulutuksista (YouTube)

Ajankohtaista

24.4.2024 / AMOK

Ammatilliseen opettajankoulutukseen sisältyy 10 opintopistettä kasvatustieteellisiä perusopintoja. Niitä on mahdollista…

Läppärin näytöllä näkyy paljon hymyileviä ihmisiä
15.4.2024 / AMOK

HAE nyt Digiope-erikoistumiskoulutukseen Oulun ammatilliseen opettajakorkeakouluun! Syvennä osaamistasi digitaalisessa murroksessa…

Ihmiset ringissä ja kädet ylhäällä hymyillen
27.3.2024 / AMOK

Ammatilliseen opettajankoulutuksen opiskelijavalinnan tulokset on julkistettu 27.3.2024. Ensisijaisia hakijoita Ouluun…

Näin haet ammatillisiin opettajankoulutuksiin

Oulun ammattikorkeakoulun ammatillinen opettajankoulutus kouluttaa vuosittain noin 250 ammatillista opettajaa sekä parikymmentä ammatillista opinto-ohjaajaa tai erityisopettajaa. Opiskelu kestää noin 1–3 vuotta.

Verkostot ja alumnitoiminta

Tutustu erilaisiin verkostoihin, joissa Oulun ammatillisen opettajakorkeakoulu on osallisena. Esimerkiksi Edelläkävijät -verkosto on toiminut marraskuusta 2019 lähtien, jolloin Oulun ammatillinen opettajakorkeakoulu käynnisti verkoston toiminnan ja kutsui mukaan kaikkien Pohjois-Suomen ammatillisen toisen asteen oppilaitosten johtoa ja kehittäjiä.

Ammatillisesta opettajakorkeakoulusta valmistunut on Oamkin alumnina. Alumnina saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, yhteistyömahdollisuuksista, vinkkejä jatkuvaan oppimiseen ja ideoita opetuksen kehittämiseen sekä uutiskirjeen sähköpostiisi. Uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa opettajakorkeakoulun toiminnasta, täydennyskoulutuksista ja tulevista tapahtumista!

Tutkimukset ja julkaisut

Kokoamme ammatillisen opettajakorkeakoulun henkilöstön uusimpia julkaisuja yhteen paikkaan. Lisäksi osallistumme tutkimusryhmään, jonka tavoite on edistää monitieteistä, korkealaatuista ja ajankohtaista soveltavaa tutkimusta työelämäläheisen oppimisen ja koulutuksen kehittämiseksi.Tuotamme aktiivisesti podcast-sisältöä omalle ProLearn Podcast -kanavalle.

Uutisia ja kuulumisia

Haluatko postia Ammatillisen opettajakorkeakoulun ajankohtaisista asioista? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietoa meillä opiskelusta, tarjolla olevista täydennyskoulutuksista sekä tulevista tapahtumista! 

 

Ole yhteydessä

Neuvomme ja autamme mielellämme sopivan koulutuksen ja vastausten löytämisessä!

Ammatilliset opettajankoulutukset,
sähköpostitse amok@oamk.fi ja puh. 029 448 9220

Pedagoginen henkilöstökoulutus,
puh. 050 588 4871