Oamk Highway – tie lukiosta tai ammatillisesta oppilaitoksesta Oamkiin

Varmista opiskelupaikkasi Oulun ammattikorkeakoulussa jo lukiossa tai opiskellessasi ammatillista tutkintoa! Ovet informaatioteknologian, tekniikan tai luonnonvara-alalle avautuvat, kun suoritat lukio- tai ammattikoulututkinnon sekä määrittelemämme 15 opintopistettä. Suorittamasi opinnot hyväksiluetaan osaksi tutkintoasi, joten valmistut nopeammin. Kaikki opinnot voi suorittaa verkossa.

Voit suorittaa maksuttomat Oamk Highway-opinnot milloin vain toisen asteen opintojesi aikana. Kun valmistut toiselta asteelta, on sinulla kaksi vuotta aikaa hakea opiskelupaikkaa Oamkista. Ilmoittaudu Oamk Highway-opiskelijaksi avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Kun olet suorittanut opinnot, haet tutkinto-opiskelijaksi erillisessä haussa. 

Tällä hetkellä meillä on jo yli 500 nuorta Oamk Highway -opintiellä. Tule mukaan!

Ilmoittaudu Oamk Highwayhin tästä

Jos oma oppilaitoksesi ei löydy ilmoittautumissivulta Opiskelen-kohdasta, merkitse itsesi kohtaan “Jokin muu lukio/ammattiopisto”. Kun olet ilmoittautunut Oamk Highway -opintokokonaisuuteen, varmista opoltasi, että hän on myös asiasta tietoinen. Oposi antaa sinulle lisäohjeet jatkosta. Mikäli koulusi oposi ei ole asiasta tietoinen, pyydä häntä olemaan yhteydessä Oamkiin alakohtaiseen yhteyshenkilöön. Katsothan myös Usein kysytyt kysymyksemme -sivun.

Oamk Highway - informaatioteknologia
Oamk Highway

Informaatioteknologia

Tietotekniikkaa tarvitaan maailmanlaajuisesti kaikilla ammattialoille, ja ICT-alan osaajien tarve kasvaa koko ajan Suomessa ja maailmalla. Voit opiskella meillä joko tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi tai tietojenkäsittelyn tradenomiksi.

Lue lisää informaatioteknologian Highwaysta
Oamk Highway - luonnnonvara-ala
Oamk Highway

Luonnonvara-ala

Luonnonvara-ala on vakaa toimiala, jossa on tarvetta monenlaisille osaajille. Perusmaatalous teknistyy ja tuotantorakenne kehittyy kohti suurempia yksiköitä. Ympäristönäkökohdat ja vastuullinen ruoantuotanto ovat yhä tärkeämpiä.

Lue lisää luonnonvara-alan Highwaysta
Oamk Highway - tekniikka
Oamk Highway

Tekniikka

Tekniikan ala on hyvin monipuolinen. Insinöörit voivat ratkoa energiantuotantoon ja -kulutukseen liittyviä haasteita, osallistua eri laitteiden ja koneiden suunnitteluun tai kehittää sähkö- ja automaatioteknisiä ratkaisuja.

Lue lisää tekniikan Highwaysta