Skip to content

Tule tutustumaan VOIMAKEHÄ®-menetelmään opinto-ohjauksessa, tai syventämään käytännön osaamistasi!

VOIMAKEHÄ® on laajaan vahvuusnäkemykseen perustuva vahvuustyökalu ja ohjauskonsepti, joka on kehitetty Oulun ammatillisessa opettajakorkeakoulussa. Opinto-ohjauksessa voimakehää voidaan soveltaa yksilö-, pari-, pienryhmä- sekä luokkatyöskentelyssä eri kokoisten ryhmien kanssa.

Voimakehätyöskentelyn avulla voidaan toteuttaa opinto-ohjausta vahvuuslähtöisesti oppilaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, osaamisidentiteettiä ja positiivista psykologista pääomaa vahvistaen. Voimakehän hyödyntämisestä opinto-ohjauksessa on myös tekeillä väitöskirja, joten sen vaikuttavuudesta on jo näyttöä. Erityisen hyvin VOIMAKEHÄ® soveltuu tehostetun opinto-ohjauksen työkaluksi.

Tässä 6 tunnin verkkokoulutuksessa saat käsityksen VOIMAKEHÄ®-vahvuustyökalun hyödyntämisestä peruskoulun yläkoulun opinto-ohjauksessa (yksilö, pari, pienryhmä ja luokkahuonetyöskentely).

Ideoita voi luonnollisesti soveltaa myös muihin ohjauksen toimintaympäristöihin (lukio, ammatillinen koulutus, valmentava koulutus, uraohjaus).

Parhaan hyödyn saat irti, mikäli sinulla on jo hieman kokemusta voimakehästä ja jos käytössäsi on VOIMAKEHÄ®-kortit.

Koulutukseen voit kuitenkin osallistua, vaikka sinulla ei vielä olisi käytynä VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennusta tai hankittuna lisenssiä.

Kouluttajana toimii VOIMAKEHÄ®-mentori, KM Meri Hirvonen oppilaanohjaaja, Oulun kaupunki, Jäälin koulu.

Mukana on myös VOIMAKEHÄ®-konseptin kehittäjistä Sanna Wenström tai Laura Halonen, Oamk ammatillinen opettajakorkeakoulu.

Ennakkovalmistautuminen

Mikäli VOIMAKEHÄ® ei ole sinulle ennestään tuttu, perehdy siihen https://voimakeha.info -sivuston etusivulta löytyvien artikkelien ja videotallenteiden avulla ja ko. sivustoon muutoinkin perehtymällä.

Varaa koulutukseen itsellesi käsille VOIMAKEHÄ®-kortit, jos sinulla on ne käytössä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen koulutusajankohtaa.

Hinta

225 € + alv / osallistuja

URAHAKU-hankkeen osallistujat maksutta (OSAO, OPAO, PSK, SDO/Oulu, OUKA).