Skip to content

Pedagogista tukea ja tulevia koulutuksia

Pedapalvelu avattu – tukea tarjotaan verkko-opetukseen ja ohjaukseen

Ammatillisen opettajakorkeakoulun opettajat tarjoavat Oamkin henkilöstölle, alumneille ja pohjoisen alueen korkeakouluille yhteisöllistä pedagogista etätukea verkko-opetuksen ja ohjauksen kysymyksiin. Tarjoamme tukea verkko-opetuksen/ohjauksen suunnitteluun ja toteutukseen erilaisissa verkkoympäristöissä sekä osallistavien menetelmien käyttöön. Kiinnostuitko?

Lisätietoa Pedapalvelusta: Hanna Alaniska, hanna.alaniska@oamk.fi.

Edelläkävijät-verkosto – opiskelumahdollisuudet poikkeustilanteessa

Pohjois-Suomen ammatillisten oppilaitosten johdolle tarkoitettu Edelläkävijät-verkosto kokoontuu seuraavan kerran keskiviikkona 29.4. klo 12 – 15 verkossa. Tapaamisen aiheena on opiskelumahdollisuudet poikkeustilanteessa ja yhtenä toivottuna teemana iltapäivään on verkon välityksellä tapahtuva ohjaus. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Päivi Haapakoski, paivi.haapakoski@oamk.fi.

Pedagogista vertaisoppimista jälleen kesäkoulussa (elokuu 2020)

Ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää jälleen koko Oamkin opetushenkilöstölle pedagogisen kesäkoulun 17. – 19.8. Linnanmaan kampuksella tai verkossa. Kesäkoulun tavoitteena on tarjota pedagogista tukea ajankohtaisista teemoista, jakaa hyviä käytäntöjä ja antaa vertaisoppimisen mahdollisuuksia. Opetuksen kehittämisen tueksi on tarjolla ainakin osaamisperustaisuuden näkökulmia, digipedagogisia toimintamalleja, välineitä opetuksen elävöittämiseen ja kirjoittajakoulutusta. Toiveita kesäkoulun teemoista kerätään maalis-huhtikuun aikana ja niitä voi jättää myös padletin kautta. Pedagogisilla teemoilla voi jatkaa myös loppuviikon, sillä Oamk ja Oulun yliopisto järjestävät valtakunnalliset korkeakoulupedagogiset Pedaforum-päivät 20. – 21.8. 

Kysy lisää kesäkoulusta Hannalta (hanna.alaniska@oamk.fi) ja kerro toiveesi täällä

Lue lisää Pedaforum-päivistä (20. – 21.8.) ja jätä esityksesi 15.4. mennessä. Ilmoittautuminen avautuu 15.5. 

Tutustu täydennyskoulutuksiimme osoitteessa oamk.fi/taydennyskoulutuskalenteri

Koulutuksissamme voit muun muassa suorittaa suositun VOIMAKEHÄ®-lisenssin, kehittää digipedagogista osaamistasi osaamismerkein tai perehtyä ammatillisen koulutuksen laadunhallinnan kokonaisuuteen eri toimijoiden näkökulmista.