Skip to content

Palvelut kampuksella

Kontinkankaan kampuksella opiskellaan ja työskennellään monipuolisten palveluiden äärellä. 

Ravintola- ja kahvilapalvelut

Kampuksen ravintolapalvelut järjestää Compass Groupin Amica. Ravintola Alwarin yhteystiedot ja aukiolojat löytyvät ravintolan verkkosivuilta.

Kirjastopalvelut

Sosiaali- ja terveysalan kirjasto tarjoaa kirjastopalvelut Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tarpeisiin.

Koulutuspalvelut

Opiskelijoille tarjottavat koulutuspalvelut sijaitsevat Louhen pääaulassa tilassa A1194 D-siiven oven tuntumassa. Koulutuspalvelut tukevat opiskelijavalinnassa, opiskeluoikeusasioissa, koulutuksen suunnittelussa sekä toteutuksessa.

ICT-palvelut

Oamkin ja Oulun yliopiston yhteiset ICT-palvelut vastaavat IT-palveluista. Lähituki opiskelijoille ja henkilökunnalle sijaitsee ensimmäisen kerroksen C-siivessä.

Virastomestaripalvelut

Virastomestaripalvelut eli infopiste löytyy sekä Louhen että Paasin pääauloista, ja ne palvelevat arkistin kello 8.00–15.45. Virastomestarit vastaavat avainten hallinnasta, henkilökorteista ja kulkuoikeuksista.

Vartiointipalvelut

Kampus ja sen ympäristö ovat Poko Oy:n vartiointipalvelujen piirissä ympäri vuorokauden.

Siivous- ja kiinteistöpalvelut

Siivouspalveluista, kiinteistöhuollosta ja ulkoaluehuollosta vastaavat Kontinkankaan kampuksella ISS Palvelut Oy.

Hätätilanteet ja pelastussuunnitelma

Kampuksella järjestetään säännöllisesti turvatarkastuksia, poistumisharjoituksia ja sisällesuojautumisharjoituksia. Hätätilanteita varten on käytössä Secapp-järjestelmä. Kriisitilanteessa soitetaan ensi sijassa hätänumeroon 112 ja toimitaan saatujen ohjeiden mukaan. Hätätilanteissa kokoontumispaikka sijaitsee Biologintien pysäköintialueella.

Oamkin tiloihin Kontinkankaalla on laadittu pelastussuunnitelma. Tilojen vakituisen käyttäjän on hyvä tuntea pelastussuunnitelman sisältö, jotta he voivat hätätilanteissa opastaa myös kiinteistön satunnaisia käyttäjiä.