Skip to content

Palvelut kampuksella

Kampuksella opiskellaan ja työskennellään monipuolisten palveluiden äärellä. Rakennuksen käyttäjäoppaasta löydät lisätietoa palveluista.

Ravintola- ja kahvilapalvelut

Kampuksella toimii useita lounasravintoloita. Ravintoloiden yhteystiedot ja aukiolojat löytyvät ravintoloiden sivuilta.

Kahvila Messi sijaitsee toisessa kerroksessa 7A-siivessä. Oamkin huppareita voit ostaa Sluuppi-kaupasta, joka sijaitsee 5D-siiven toisessa kerroksessa. 

Kirjastopalvelut

Tiedekirjasto Pegasus tarjoaa kirjastopalvelut Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tarpeisiin.

Koulutuspalvelut

Opiskelijoille tarjottavat koulutuspalvelut sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa 7C-siivessä. Koulutuspalvelut vastaavat Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston koulutusten ja opiskelijoiden palveluista. Koulutuspalvelut tukevat opiskelijavalinnassa, opiskeluoikeusasioissa, koulutuksen suunnittelussa sekä toteutuksessa. 

ICT-palvelut

Oamkin ja Oulun yliopiston yhteiset ICT-palvelut vastaavat IT-palveluista. Lähituki opiskelijoille ja henkilökunnalle sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa 7D-siivessä. 

Aulapalvelut

Aulapalvelut eli infopiste löytyy tiedekirjasto Pegasuksen vierestä, ja se palvelee arkisin 8.00–15.45. Virastomestarit vastaavat avainten hallinnasta,  henkilökorteista ja kulkuoikeuksista. 

Vartiointipalvelut

Kampus ja sen ympäristö ovat Oulun yliopiston vartiointipalvelujen piirissä ympäri vuorokauden.

Siivous- ja kiinteistöpalvelut

Siivouspalveluista, kiinteistöhuollosta ja ulkoaluehuollosta vastaavat Linnanmaan kampuksella ISS Palvelut Oy.

Hätätilanteet ja pelastussuunnitelma

Kampuksella järjestetään säännöllisesti turvatarkastuksia, poistumisharjoituksia ja sisällesuojautumisharjoituksia. Hätätilanteita varten on käytössä Secapp-järjestelmä. Kriisitilanteessa soitetaan ensi sijassa hätänumeroon 112 ja toimitaan saatujen ohjeiden mukaan. Hätätilanteissa kokoontumispaikka sijaitsee Biologintien pysäköintialueella.

Oamkin tiloihin Linnanmaalla on laadittu pelastussuunnitelma. Tilojen vakituisen käyttäjän on hyvä tuntea pelastussuunnitelman sisältö, jotta he voivat hätätilanteissa opastaa myös kiinteistön satunaisia käyttäjiä.