Skip to content

fPlaza-valmennusohjelmat

fPlaza (femalePlaza) -hankkeen valmennusohjelmat vahvistavat naisten kasvuyrittäjyyttä, liikkeenjohdollista osaamista ja uramahdollisuuksia. Ohjelmat sopivat sekä yrittäjinä että esimies- tai asiantuntijatehtävissä toimiville naisille, jotka haluavat edistää yrityksen kilpailukykyä, kasvua ja kansainvälisyyttä. Tavoitteenamme on luoda edellytyksiä uusille tuotteille ja palveluille sekä löytää uusia markkinoita ja verkostoitua paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

fPlaza koostuu neljästä yrittäjyyden ja liiketoiminnan johtamisen valmennusohjelmasta. Järjestämme koulutusta, kehitämme johtajuutta ja yrittäjyyttä edistäviä menetelmiä ja oppimateriaaleja sekä toteutamme asiantuntija- ja kouluttajavaihtoa, yhteisseminaareja ja kansainvälisiä opintomatkoja. Voit valita ohjelmistamme juuri sinulle sopivimmat.

 

Tervetuloa mukaan!

    

fPlaza-ohjelmapaletti

fPlaza – Kasvua ja kansainvälisyyttä yhdessä -valmennusohjelmiin kuuluvat johtamisohjelma fLeader, markkinoinnin johtamisohjelma fDesign, kasvusparrausohjelma fGrowth ja matkailualan johtamisohjelma fTravel.

 

 

Toteuttajat ja hankkeen historia 

fPlaza-ohjelmat toteutetaan yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston sekä kansainvälisten kumppaneidemme kanssa.

fPlaza on jatkoa Oulun ammattikorkeakoulussa toteutetuille naisyrittäjyyden- ja johtajuuden koulutushankkeille fFactor ja fForum, joihin on osallistunut yli 600 naista. Vuodesta 2005 lähtien hankkeissa on kehitetty yrityksen eri elinkaarivaiheisiin mm. seuraavat ohjelmakokonaisuudet:

 

Hankkeen kesto ja rahoitus

Hankkeen toteutusaika on 1.11.2018–31.8.2022 ja se saa tukea Euroopan sosiaalirahastolta (ESR).

Seuraa meitä

Liity postituslistallemme, niin pysyt ajan tasalla ja saat heti uusimman tiedon valmennusohjelmistamme.