Tki- ja hanketoiminta
Hanketoiminta
Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnalla kehitämme uutta osaamista ja liiketoimintaa sekä tuotamme soveltavaa tietoa esimerkiksi ilmastonmuutoksesta tai väestön monimuotoistumisesta seuraaviin haasteisiin. Saat yhteistyöstä kanssamme käyttöösi asiantuntijoidemme osaamisen, modernit kehitysalustamme ja laboratoriomme sekä laajat verkostomme. Myös tulevaisuuden asiantuntijat eli opiskelijamme ovat mukana, sillä tki-toiminta on vahvasti osa koulutustamme. Tavoitteenamme on, että yhteistyössä Oulun seutu ja koko Pohjois-Suomi voivat hyvin ja kehittyvät.
Ota yhteyttä ja kerro, millaista yhteistyötä sinä haluat tehdä kanssamme!
Kotimaiset hankkeet
Hankkeessa kehitetään toimintatapoja, joilla ikääntyvät sote-alan ammattilaiset voivat jatkaa työssään mahdollisimman pitkään digiosaamisen paranemisen myötä.
KASVU-hanke tukee alueella toimivia yrityksiä kehittämään uusia kiertotalouteen pohjautuvia liiketoimintaratkaisuja, tuotteita ja palveluita.
Hankkeen tavoitteena on vastata koronaepidemian aiheuttamaan äkilliseen etäosaamisen tarpeen lisääntymiseen luovilla aloilla.
SILTA-hankkeessa kehitetään koulutusratkaisuja, jotka tukevat opiskelijoiden siirtymistä ammatilliselta toiselta asteelta ammattikorkeakouluun sekä työelämään.
Hankkeen tavoitteena on paneutua nykyisen työelämän haasteellisiin olosuhteisiin ja kehittää toimintatapoja ja työvälineitä työntekijöiden aivoterveyden ja työhyvinvoinnin sekä organisaatioiden tuloksellisuuden edistämiseksi.
KÄYPI-hankkeen tavoitteena on nostaa yritysten osaamistasoa käynnissäpitoteknologian alalla ja lisätä valmiuksia nykyaikaisten teknologioiden käyttöön kolmen korkeakoulun osaamistason noston avulla.
PoJo-hankkeessa edistetään positiivisen johtamisen ja organisoinnin soveltamista Pohjois-Pohjanmaan alueen mikro- ja pk-yrityksissä sekä julkisorganisaatioissa.
Kestävän matkailun osaamismerkit -hanke tarjoaa matkailualan tehtävissä työskenteleville ja tällä hetkellä työvoiman ulkopuolella oleville mahdollisuuden kehittää ja validoida kestävään matkailuun liittyvää osaamista. Kestävän matkailun ymmärrys ja osaaminen on ennakoivan ja menestyvän matkailutoiminnan keskeinen edellytys.
Kansainväliset hankkeet
CoRoSect will bring new insight to automated insect farming by introducing a novel integrated robotic solution able to support all phases of the insects’ lifecycle inside a farm.
NACCOP project’s target is to strengthen the innovation work of SMEs in healthcare and wellbeing by developing an Arctic platform for the Nordic countries to co-operate through quadruple helix model.
The goal of the TallWood project is to develop innovative solutions on how to use more wooden hybrid components in building and as structural elements of multistory wooden buildings.
The Future Women project promotes digital equality for female higher education students, especially in STEM fields where advanced digital skills are needed.
BadgeTour-hankkeessa tuotetaan työkaluja ja täydennyskoulutus ammatillisen koulutuksen johtajille ja kouluttajille osaamisen tunnistamiseen ja sertifiointiin matkailualalla mikrokredentiaalien avulla.
Tki-johtoryhmä
Jansson Noora
TKI-johtaja, TKI yhteinen
040 7532917
Toppila Rauno
TKI-päällikkö, Vähähiilisyys
040 6888439
Kujanpää Susanna
TKI-päällikkö, Digitaaliset ratkaisut
050 3174652
Isokangas Jouko
TKI-päällikkö, Liiketoiminnan kehitys
050 5296384
Riikonen Heikki
Kehittämispäällikkö, TKI yhteinen
050 5979873
Kaksonen Tiina
Johtava asiantuntija, Viestintä
050 3413444