Skip to content
Tummalla taustalla valojuovia

Luonnonvara-ala

Luonnonvara-ala on vakaa toimiala, jossa on tarvetta monenlaisille osaajille. Perusmaatalous teknistyy ja tuotantorakenne kehittyy koti suurempia yksiköitä. Ympäristönäkökohdat ja vastuullinen ruoantuotanto ovat yhä tärkeämpiä. Pääset tutustumaan luonnonvara-alaan suorittamalla kolme kurssia.

Oamk Highway -opinnot (15 op):

Kaikki opinnot voi suorittaa verkossa. 

Suorittamalla toisen asteen koulutuksen ja Oamk Highway -opinnot opiskelijalle luvataan opiskelupaikka luonnonvara-alan tutkinto-ohjelmasta: agrologi (AMK), maaseutuelinkeinot. Opinnot hyväksiluetaan osaksi tutkintoa, mikä nopeuttaa opiskelijoiden valmistumista.

Jos oma oppilaitoksesi ei löydy ilmoittautumissivulta Opiskelen-kohdasta, merkitse itsesi kohtaan “Jokin muu lukio/ammattiopisto”. Kun olet ilmoittautunut Oamk Highway -opintokokonaisuuteen, varmista opoltasi, että hän on myös asiasta tietoinen. Oposi antaa sinulle lisäohjeet jatkosta. Mikäli koulusi opo ei ole asiasta tietoinen, pyydä häntä olemaan yhteydessä Oamkiin titta.jarvelainen@oamk.fi (p. 040 182 1492). Kurssin suorittamiseen tarvitaan yhteistyötä 2. asteen ja Oamkin välillä.