Skip to content
Nuori, hymyilevä, vaaleahiuksinen nainen oranssissa paidassa kääntyy. Hiukset heilahtavat käännöksestä ja aurinko osuu niihin.

fTwist – rohkeutta ja resilienssiä bisnekseen

1.8.2023 - 31.7.2026

fTwist podcast

fTwist-hankkeen podcast-jaksojen tuotannosta vastaa AudioGalleria Oy.

Julkaisupäivämäärä: 1.10.2024
Kategoria: Innovaatiot
Kuvaus: Podcast-jakson vieraat, Oskari Ilomäki ja Kari-Pekka Heikkinen, jakavat omia kokemuksiaan yrittäjyydestä ja innovaatioiden hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Jaksossa puhutaan erityisesti tekoälyn roolista digimarkkinoinnin tehokkuuden parantamisessa ja siitä, miten kaupallistaa uusi palvelu hyödyntämällä tekoälyä. Jakso käsittelee myös innovaatioiden merkitystä suomalaisille yrityksille ja miten niitä voidaan hyödyntää kasvun ja paremman laadun saavuttamiseksi. Juontajina toimivat fTwist-hankkeen projektipäälliköt Katta Siltavirta ja Anne Keränen.

Julkaisupäivämäärä: 14.3.2024
Kategoria: Tekoäly
Kuvaus: Podcast-jaksossa markkinoinnin tutkija Tero Huhtala ja yrityspalveluiden johtaja Heidi Kananen keskustelevat tekoälystä. He selittävät tekoälyn perusteet ja sen mahdollisuudet yritystoiminnassa, jakavat omia kokemuksiaan ja tarjoavat vinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen. Lisäksi käsitellään tekoälyn eettisiä ja vastuullisuuskysymyksiä. Juontajina toimivat fTwist-hankkeen projektipäälliköt Katta Siltavirta ja Anne Keränen.

Julkaisupäivämäärä: 15.5.2024
Kategoria: Resilienssi
Kuvaus: Asiantuntija Paula Pisano Oulun Seudun ammattiopistosta ja yrittäjä Heli Ojamaa Toimivax Oy:stä keskustelevat resilienssistä. Paula ja Heli jakavat näkemyksiään siitä, mitä resilienssi heille tarkoittaa, miten resilientti henkilö ja organisaatio toimivat, ja mitkä tekijät vaikuttavat resilienssivoimavaroihin. Jakso tarjoaa käytännön vinkkejä resilienssin kehittämiseen niin yksilö- kuin organisaatiotasolla. Juontajina fTwist-hankkeen projektipäälliköt Katta Siltavirta ja Anne Keränen.