Skip to content
Käytävästä otettu kuva, jossa on LED valolla piirretty abstrakti kuvio.

AVARA 2024

AVARA tuo yhteen taiteen, kulttuurin ja teknologian ammattilaiset. Mitä uutta syntyy, kun taide, innovaatiot, nousevat teknologiat ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus risteytetään? Tule mukaan, niin kuulet!

AVARA 2024: Art & Tech <3 Wellbeing

Aika21.–22.11.2024
PaikkaRadisson Blu Hotel, Oulu
Hallituskatu 1
FI-90100 Oulu

AVARA on Taiteen innovaatiokeskuksen vuosittainen lippulaivatapahtuma, joka kokoaa yhteen ainutlaatuisen poikkitieteellisen yhteisön taiteen, kulttuurin ja teknologian ammattilaisista. Tapahtuma keskittyy taiteen, innovaatioiden, nousevien teknologioiden ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden risteyttämiseen. Vuonna 2024 tapahtuman teemana on hyvinvointi.

Tapahtuma tarjoaa osallistujille uusiin teknologioihin ja hyvinvointiin liittyviä puheenvuoroja, keskusteluita, työpajoja, yhteissuunnittelusessioita ja esityksiä. Ammattilaiset eri maista esittelevät projekteja, jakavat parhaita käytäntöjä ja tuovat esiin viimeisintä kehitystä taiteen ja teknologian alalla.

AVARA järjestetään joka vuosi Oulussa Oulun kaupungin LUMO-valofestivaalin oheistapahtumana marraskuussa.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen on nyt auki! Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Tutustu Taiteen innovaatiokeskuksen toimintaan!

Oulun ammattikorkeakoulun Taiteen innovaatiokeskus edistää uusia taiteellisen sisällöntuotannon muotoja ja uudistaa käytäntöjä erityisesti esittävissä taiteissa. Lue lisää!