Ajankohtaista

 

25.02.20 - Tiedotteet medialle

Tekoälyn avulla tehokkuutta Oulun ammattikorkeakoulun hanketoimintaan

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) hanketoiminnan tehokkuutta parannetaan tekoälyn avulla. Oamk ja tekoälysovelluksia kehittävä Iris.ai ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on parantaa tutkimus-, kehitys-, ja innovaatiohankkeiden (tki) valmistelun tehokkuutta ja tuottavuutta. Tek...
19.02.20 - Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Oamk-podcast: Yhteishaussa eletään suurten muutosten aikaa

Mikä yhteishaussa muuttuu? Kuinka monta hakukohdetta voi valita? Journalistiopiskelijamme Annin kanssa muuttuvista opiskelijavalinnoista keskustelemassa hakijapalveluiden suunnittelija Eija Räisänen. Kevään yhteishakuaika on 18.3.–1.4. Käy kuuntelemassa uusin Oamk-podcastin jakso SoundClou...

Pinnalla

Rakentamassa ict-alan pelikenttää opiskelijoille

Oamkin uutta Informaatioteknologian yksikköä luotsaa Jari-Pekka Rontu. Intohimoisena lentopallon harrastajana tunnettu mies rakentaa nyt työelämän pelikenttää Oamkissa opiskeleville nuorille.

Lue lisää

Hakijan opas 2020 (PDF)

Uusi Hakijan oppaamme on ilmestynyt. Tutustu vuoden 2020 koulutustarjontaamme ja löydä oma alasi! Meillä voit opiskella AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta.

Lue lisää

 


Hae opiskelemaan

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa.


Oamkissa tapahtuu

 

 


Oamk somessa