Skip to content
Kolme iloista naista pitelee kylttejä, joissa lukee "#luota itseesi".

Kehitä henkilöstösi osaamista

Toimimme Pohjois-Suomen alueen koulutuskumppanina yrityksille ja yhteisöille. Järjestämme vuosittain kymmeniä erikoistumis- ja täydennyskoulutuksia, joiden avulla ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen on ketterää niin työntekijälle kuin työnantajalle. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on yrityksille erinomainen keino asiantuntijoiden sitouttamisessa sekä liiketoiminnan kehittämisessä.

Pidä yrityksesi tai yhteisösi henkilöstön osaamisesta huolta ja tutustu tarjoamiimme koulutusmahdollisuuksiin. Tarjoamme myös lisäkoulutusta räätälöitynä yrityksenne tarpeisiin.

Ryhmä opiskelijoista turkoosin taustakankaan edessä.

Täydennä osaamistasi ja pysy mukana kehityksen kyydissä. Tarjoamme sekä valmiita että räätälöityjä täydennyskoulutuksia kaikilta koulutusaloiltamme. Niiden kesto vaihtelee puolesta päivästä 60 opintopisteeseen. Järjestämme myös yritysten tarpeisiin suunniteltuja koulutuksia!

Henkilö seisoo pihalla harava kädessä.

Erikoistumiskoulutukset ovat yksi täydennyskoulutuksen muoto. Ne on suunnattu korkeakoulututkinnon suorittaneille, työelämässä jo toimiville ja edistävät ammatillista kehittymistä ja erikoistumista.

Henkilö nojaa laboratoriolaitteeseen.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto sopii jo työelämässä oleville, jotka haluavat kehittää osaamistaan. YAMK-tutkinto on työelämälähtöinen tutkinto, jonka voi suorittaa pääosin verkossa.

Kaksi henkilöä seisoo jäällä aurinkoisessa säässä.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voi opiskella iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta AMK- ja YAMK-tutkintojen opintoja.