Skip to content
16.10.2024 / Opiskelu

Hae mukaan Oamkin mentorointiohjelmaan!

Oletko pohtinut tulevaisuuttasi ja kaipaatko tukea urapolullesi? Oamkin mentorointiohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada henkilökohtaista tukea ja ohjausta kokeneelta ammattilaiselta. Ohjelmaan osallistuminen auttaa sinua tunnistamaan vahvuutesi, selkeyttämään tavoitteitasi ja rakentamaan arvokkaita verkostoja työelämään. Ja bonuksena voit ansaita myös 2 opintopistettä!

Mentorointi tarjoaa:

  • Tukea urapohdintoihisi: löydä suunta ja tavoittele unelmiasi.
  • Vahvistusta omaan osaamiseesi: opi tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehityskohteesi.
  • Verkostoitumismahdollisuuksia: solmi kontakteja, jotka voivat tukea sinua työurallasi.
  • Vinkkejä ja työkaluja: mentorin kokemus auttaa sinua etenemään urallasi.

Mentorisi voi olla Oamkin alumni, yrittäjä tai muu kokeneempi työelämäkonkari, joka haluaa jakaa tietotaitonsa ja auttaa sinua menestymään. Mentorointikokemukset ovat olleet erittäin positiivisia:

”Sain paljon rohkeutta olla oma itseni ja tavoitella haluamiani asioita. Mentorini oli hyvin kokenut ja hän myös samalla lisäkouluttautui, joten meillä oli huippu vertaistuki toisistamme. Tosi hyvä kokemus ja mentorivalinta osui nappiin!”

Mentorointi on kaksisuuntainen kokemus, jossa opitaan molemmin puolin. Mentori voi samalla reflektoida omaa uraansa ja kehittyä ohjaajana, kun taas sinä saat arvokasta apua urasi ensi askelilla. ✨

Hakuaika: 15.10.–15.11.2024

Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan kehittämään itseäsi ja uraasi!Lue lisää ja hae mukaan!



Jaa artikkeli