Skip to content

Rails Ahead – Metaverse tapahtuma

Suomen Metaverse-aloite esittelee Metaverse 0.2:n: Voimana tekoäly. Tule mukaan päivään, joka on täynnä innovaatioita, inspiraatiota ja verkostoitumista!

Johtavat (veturi) yritykset yhdessä Suomen pk-yritysten kanssa nousevat lavalle jakamaan kunnianhimoisia visioitaan tulevaisuudesta, digitalisaatiosta ja Metaversesta. Immersiivisistä virtuaalimaailmoista lisätyn todellisuuden sovelluksiin, me näytämme, kuinka tekoäly ajaa digitaalisen muutoksen seuraavaa aaltoa.

Valmistaudu hämmästymään suomalaisten ja kansainvälisten innovaattoreiden huippumodernien demojen parissa. Olipa kyseessä eläväiset avatarit, interaktiivinen kaivinkoneen digitaalinen kaksonen tai uusimmat edistysaskeleet laajennetussa todellisuudessa, tulet todistamaan Metaversen teknologian kärkeä.

Tässä tapahtumassa kohtaat teollisuuden johtajia, yrittäjiä ja Metaverse-ekosysteemin kirkkaimpia mieliä. Vaihda ideoita, luo kumppanuuksia ja tutki yhteistyömahdollisuuksia.

Metaverse 0.2 ei ole vain ideoiden esittelyä; se on toimintaa. Olemme sitoutuneet edistämään vientimahdollisuuksiasi. Tämä tapahtuma voi olla katalysaattori seuraavalle globaalille yrityksellesi.

Tapahtuman järjestävät BusinessOulu, Oulun yliopisto, VTT, Oamk ja Business Finland.

Tämä englanninkielinen tapahtuma järjestetään Oulun Teatterilla.

Ohjelma ja ilmoittautuminen