Skip to content
14.6.2024 / Arktiset askeleet

Arktiset Askeleet 2025 tapahtuman säännöt on julkaistu

Arktiset Askeleet -tapahtuman kansi, jossa on turkoosia abstraktia kuviota ja keskellä tapahtuman nimi mustalla kaunokirjoituksella.

Arktiset Askeleet -tanssikatselmus järjestetään 28.–30.3.2025 Pohjankartanossa, Leevi Madetojan katu 1, Oulu

Arktisten Askelten 40. juhlavuosi vietetään lasten tapahtuman merkeissä! Keväällä 2025 Arktisiin voivat osallistua alle kouluikäiset ja alakouluikäiset tanssin harrastajat. Mukaan ovat tuttuun tapaan tervetulleita myös aikuinen-lapsi ryhmät, joiden koreografiat on tehty lasten ehdoilla ja uutuussarjana mukaan on lisätty alakouluikäisten ja yläkouluikäisten yhteissarja, jonka toivotaan palvelevan niitä ryhmiä, joissa tanssijoiden ikäjakauma on laajempi.

Arktiset Askeleet on tanssikasvatuksellinen ja monimuotoisesti tanssilajeja esittelevä valtakunnallinen tapahtuma, jota on järjestetty jo vuodesta 1985. Arktisten tavoitteena on aina ollut edistää ja kehittää tanssikasvatusta ja tuoda tanssin tietoutta laajasti esille, niin tapahtumaan osallistuville esiintyjille, kuin yleisölle. Arktiset Askeleet on näyttämö kaikelle tanssitaiteelle ja tapahtumaan voivat osallistua niin tanssia aloittelevat harrastajat kuin tanssin ammattilaisetkin. Tanssikasvatuksellisuus ilmenee tanssilajeja ja tanssitaiteen monimuotoisuutta kunnioittavana tapahtumana. Arktiset Askeleet järjestetään vuorovuosina lasten katselmuksina ja vuoroin laajana katselmuksena.

oamk.fi/arktisetaskeleet