Skip to content
7.6.2024 / About Oamk

OYSTER Hautomo käynnistyy syyskuussa

Kutsumme mukaan kaikki tulevaisuuden yrittäjät, tutkijat, opiskelijat ja ammattilaiset, jotka ovat valmiita tarttumaan rohkeasti sosiaali- ja terveysalan haasteisiin. OYSTER Incubator on teitä varten. Hautomovalmennus keskittyy erityisesti digitaalisen terveyden, terveysteknologian ja hyvinvoinnin aloihin ja tarjoaa täten ainutlaatuisen foorumin ideoidenne muuttamiseen todellisuudeksi.

Valmennus koostuu kahdesta keskeisestä vaiheesta:

  1. Ensimmäinen vaihe keskittyy liikeideasi validointiin.
  2. Toinen vaihe on omistettu liiketoimintasi toimintojen hiomiseen.

Hyväksymme tällä hetkellä hakemuksia ensimmäiseen vaiheeseen, joka alkaa syyskuussa ja kestää 100 päivää (noin 14 viikkoa). Hakemukset toiseen vaiheeseen avataan syksyllä, ja ohjelman on tarkoitus käynnistyä ensi vuoden alussa.

OYSTER Hautomon asiantuntijat ohjaavat Sinua jokaisessa vaiheessa, tarjoten asiantuntemusta tuote- ja liiketoiminnan kehittämisessä, liiketoimintamalleissa, säännöksissä, rahoitusstrategioissa, pitsaustaidoissa ja verkostoitumismahdollisuuksissa. Asuitpa missä tahansa, olet tervetullut hakemaan. Huomaa kuitenkin, että koulutusohjelmamme toimii hybridisti, mikä tarkoittaa, että se vaatii jonkin verran paikallaoloa Oulussa. Älä anna etäisyyden estää sinua liittymästä mukaan!

Lue lisää verkkosivuilta (www.ouluhealth.fi/oyster) ja hae tästä:

• Englanniksi: (https://www.lyyti.fi/questions/a6f2b96b4e)
• Suomeksi: (https://www.lyyti.fi/questions/307271ac23)