Skip to content

Maksut todistuksista

Alkuperäinen todistus liitteineen on ilmainen valmistuvalle opiskelijallemme. Saat jäljennöksen ainoastaan todistuksen alkuperäisessä muodossa joko sähköisenä tai paperisena. Jos olet ladannut sähköisen todistuksen, myöhemmin pyydetty linkki lataamiseen on maksullinen.    

Sähköiset opiskeluasiakirjat  ovat ilmaisia opiskeluaikana. Voit tilata ne Pepistä. Mikäli tarvitset paperisen asiakirjan, saat sen tutkinto-ohjelmasi mukaisesti joko Koulutuspalveluista tai Ammatillisen opettajakorkeakoulun opintoneuvonnasta. Opintosuoritusote (1 kpl) on ilmainen opiskeluaikana. Jos yhdellä kerralla pyydät kaksi tai enemmän, hinta on 2 euroa opintosuoritusotteelta. Opintosuoritusote on ilmainen eronneelle opiskelijallemme erotodistuksen yhteydessä. 

Hinnat 

  • Tutkintotodistusjäljennös (paperitutkintotodistuksesta vain paperinen, sähköisestä tutkintotodistuksesta vain sähköinen) liitteineen 50 euroa.
    1.11.2003 ja sen jälkeen valmistuneilla todistuksen liitteinä ovat suomen- ja englanninkielinen opintosuoritusote sekä Diploma Supplement.
    Ennen 1.11.2003 valmistuneilla liitteenä on suomenkielinen opintosuoritusote sekä Diploma Supplement ja englanninkielinen opintosuoritusote, jos opiskelija on ne valmistuessaan pyytänyt. 
  • Ammatillisten opettajankoulutusten todistusjäljennös liitteineen 50 euroa.
  • Suomenkielinen opintosuoritusote 10 euroa eronneille opiskelijoille.  
  • Englanninkielinen opintosuoritusote 10 euroa eronneille opiskelijoille. 
  • Ulkomaan työskentelyä tai muuta käyttöä varten pyydetyt todistusten tarkennukset 50 euroa/kopio sekä niiden vaatimat selvitykset 80 euroa/tunti. Tuntimäärän arvioi koulutuspalvelumme. 
  • Toimitus kirjattuna kirjeenä kotimaahan 10 euroa ja ulkomaille 50 euroa. Toimitus sähköisenä on ilmainen.
  • Muun kuin Oamkin opiskelijan osallistuminen Oamkin tenttitilaisuuteen 50 euroa. 

Käytännöt 

Toimitamme jäljennöksiä ainoastaan alkuperäisistä todistuksista ja sillä kielellä, millä alkuperäiset kappaleet on luovutettu valmistuneelle. Suomenkielisestä todistuksesta ei ole mahdollista saada englanninkielistä käännöstä. Jos tarvitset valmistuttuasi käännöksen todistuksesta, sinun tulee itse käännättää se virallisella kielenkääntäjällä omalla kustannuksellasi. Emme tarjoa käännöspalveluita myöskään muiden todistusten osalta. 

Todistuskopiot annamme ammattikorkeakoulun omasta arkistomateriaalista. Muut todistuskopiopyynnöt ohjaamme muihin arkistolaitoksiin, esimerkiksi Maakunta-arkistoon. 

Todistamme oikeaksi vain itse kopioimiamme Oamkin todistuksia ja opintosuoritusotteita. Annamme jäljennöksiä vain edellä mainituista materiaaleista eli emme tarjoa muiden kopioiden oikeaksi todistamista. 

Postin sijasta voimme pyynnöstä toimittaa todistusjäljennökset myös salattuna sähköpostina.

Maksun suorittaminen 

Etukäteen pankkitilille (huom! emme palauta maksettuja maksuja)

Pankki: Osuuspankki 
IBAN: FI32 5741 4020 0600 54 
BIC: OKOYFIHH 
Maksun saaja: Oulun ammattikorkeakoulu 

Viestikentässä ehdottomasti maininta: Oamk 43000020 

Postiennakkona, jota käytämme vain Suomeen lähetettävissä kirjeissä 

Voit hakea todistusjäljennöksen, opintosuoritusotteen tai ulkomaan työskentelyä tai muuta käyttöä varten pyydetyt todistustarkennukset koulutuspalveluiden palvelupisteestä / ammatillisen opettajakorkeakoulun opintoneuvonnasta tai voimme toimittaa ne sinulle kirjattuna kirjeenä. Sovi toimitustapa etukäteen. Liitä kuitti maksun suorittamisesta sähköpostiviestiin tai esitä se palvelupisteessämme, jos noudat kopiot sieltä. Emme käsittele käteistä rahaa. 

(Rehtorin päätös 4.10.2021 § 81)