Skip to content
Ulkokuva Oamkin Linnanmaan kampuksesta aurinkoisena päivänä.

Oamk

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti. 


Yhdessä muutamme maailmaa.


Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisyyteen, digitaalisiin ratkaisuihin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Päivittäistä toimintaamme ohjaavat arvot ovat vaikuttavuus, avoimuus ja vastuullisuus.

Pohjois-Suomen monialainen, yhteisöllinen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu

Tehtävämme on palvella työ- ja elinkeinoelämän kehittämisen ja uudistamisen tarpeita ja vahvistaa alueen elinvoimaisuutta sekä vastata Pohjois-Suomen ammattikorkeakoulutuksen monimuotoisuudesta.

Visiomme on olla Pohjois-Suomen monialainen, yhteisöllinen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, jonka tiivis yhteistyö yritysten ja yhteisöjen kanssa luo pohjan korkeatasoiselle ja ajantasaiselle osaamiselle.

Oamkissa tapahtuu