{loadmoduleid 545}

Täydennä osaamistasi: Elämä on jatkuvaa oppimista 

Päivitä tietojasi ja taitojasi, opi uutta! Lisäät samalla kilpailukykyäsi työmarkkinoilla ja saat uutta intoa työhösi. Meillä on laaja valikoima erilaisia kursseja. Voit paneutua sinua kiinnostavaan alaan tekemällä yksittäisiä kursseja, isompia opintokokonaisuuksia tai jopa uuden tutkinnon. Katso myös kaikki koulutukset alan mukaan.

 

Avoin ammattikorkeakoulu

Voit tehdä avoimessa ammattikorkeakoulussa samoja opintojaksoja kuin tutkinto-opiskelijamme. Tarjolla on laaja valikoima AMK- ja YAMK-tutkinto-ohjelmiemme opintoja. Yksi opintopiste maksaa 15 euroa, ja 300 eurolla voit opiskella koko lukuvuoden.  Avoimen kautta voit myös tähdätä tutkinto-opiskelijaksi. 

Lisää tietoa avoimesta ammattikorkeakoulusta

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutukset sopivat sinulle, jolla on jo tutkinto tai ammatti. Päivität helposti osaamisesi työelämän tarpeisiin kursseillamme. Koulutusten kesto vaihtelee puolesta päivästä laajempiin 60 opintopisteen kokonaisuuksiin. Suurin osa koulutuksista on maksullisia.

Lisää tietoa täydennyskoulutuksesta

Muita mahdollisuuksia opiskella

Ylempi AMK-tutkinto

YAMK-tutkinnot

Pätevöidy opettajaksi

Ammatillinen opettajankoulutus

Erikoistu ammatissasi

Erikoistumiskoulutukset

Varmista opiskelupaikka

Oamk Highway

Uusi tutkinto vanhan pohjalle

Muuntokoulutus

Kehity opettajana

Opettajan täydennyskoulutus

Maahanmuuttajien koulutus ja ohjaus

Maahanmuuttajille

Tilauskoulutukset yrityksille ja oppilaitoksille

Työelämässä koulutustarpeet syntyvät usein nopeasti. Voimme suunnitella yrityksen tarpeisiin täsmällisesti räätälöidyn koulutuksen, ja tämän koulutuksen järjestämiseen voidaan hakea julkista rahoitusta. Olemme myös mukana hankkeissa, joissa toteutetaan konsultointia ja koulutuksia alueellisille yrityksille. Lisäksi voimme tarjota työnohjauspalveluja yksilölle, ryhmälle tai koko työyhteisölle.

Ammatillisille oppilaitoksille ja korkeakouluille tarjoamme ohjausta, tukea ja täydennyskoulutusta osaamisen kehittämiseen. Tuemme koulutuksen järjestäjiä koulutuksen laadun kehittämisessä ja innovatiivisten ratkaisujen löytämisessä. Kysy lisää!

Tilauskoulutukset

Oletko työttömänä tai uhkaako työttömyys?

Työttömille tai työttömyysuhan alla oleville yli 20-vuotiaille on tarjolla työvoimakoulutuksia, joita järjestämme yhdessä TE-toimiston kanssa. Koulutusten tavoitteena on parantaa ammattitaitoisen työvoiman saatavuutta ja työttömien pääsyä takaisin työmarkkinoille.

Voit hakea koulutuksiin TE-toimiston kautta.

Kysy lisää oman alueesi TE-toimistolta

 

Kysy lisää hakijapalveluistamme!

 

Suomenkielinen koulutus

029 448 9002

(ma–to klo 9–13)

hakijapalvelut@oamk.fi

Englanninkielinen koulutus

029 448 9001

(ti–to klo 9–13)

admissions@oamk.fi