OSMU

Kehitämme osaamista ja johtamista sosiaali-, terveys- ja kuntoutusalan muuttuviin tarpeisiin

Järjestämme ammattilaisten, esihenkilöiden ja opettajien osaamista vahvistavia koulutuksia vuosien 2022-2023 aikana.

 

KOULUTUSPAKETTI 1

Kriittisesti sairaan potilaan moniammatillinen hoito ja kuntoutus​Case: Tavoitteena yksilöllinen, ihmislähtöinen, aivoverenkiertohäiriöön sairastuneen ja läheiset osallistava hoitopolku 

Osallistumalla kaikkiin neljään koulutuspäivään saat kokonaiskuvan kriittisesti sairaan potilaan hoidon ja kuntouksen eri vaiheista. Syvennät osaamistasi aivoverenkiertohäiriön ennaltaehkäisystä, tunnistamisesta, hoidosta ja kuntoutuksesta. Koulutuksen aikana verkostoidut muiden sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa yli organisaatiorajojen sekä pääset kehittämään AVH:n sairastaneen hoitopolkua alueellasi.

Koulutuksien kohdejoukkona ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, opettajat, esihenkilöt, asiantuntijat ja asiasta kiinnostuneet. Voit osallistua yhteen päivään tai kaikkiin neljään päivään. Koulutukset ovat maksuttomia. Ilmoittautumisohjeet koulutusohjelmassa. Viimeinen ilmoittautuminen koulutuksiin viikkoa ennen koulutuspäivää. Koulutusohjelmaan pääset täältä.

 1. 18.3.2022

           Kriisistä kohti toipumista

 2. 26.4.2022

           Moniammatillisuudella ja yhteistyöllä kohti ihmislähtöistä hoitopolkua

 3. 17.5.2022

           Kuntoutuksesta voimavaroja

 4. 31.5.2022       

  Yksilöllisen hoidon ja kuntoutuksen tarpeen arviointi 

  (19.1.2022 koulutuspäivä siirretty vallitsevan koronatilanteen vuoksi) 

 

KOULUTUSPAKETTI 2

Onnistu osaamisen johtamisessa ja kehittämisessä

Osallistumalla kaikkiin neljään koulutuspäivään saat kokonaiskuvan osaamisen johtamisen ja kehittämisen prosessista. Lisäksi saat uusia keinoja, joiden avulla voit luoda osaamisen kehittämistä tukevia rakenteita sekä toimintatapoja organisaatiossasi. Koulutuskokonaisuuden kolme ensimmäistä iltapäivää OSMU-hanke järjestää yhteistyössä Filosofian Akatemia Oy:n kanssa.

Koulutuksien kohdejoukkona ovat johtajat ja esihenkilöt, opettajat, lääkärit, asiantuntijat sekä muut asiastakiinnostuneet. Voit osallistua myös vain yksittäisiin päiviin, mutta suosittelemme vahvasti osalllistumista kaikkiin päiviin. Koulutukset ovat maksuttomia. Kaikki koulutuspäivät järjestetään etänä ja ovat kestoltaan 4 tuntia (klo 12-16). ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT 13.2.2023!

 1. 11.10.2022   

  Osaamisen johtaminen tänä päivänä

 2. 15.11.2022   

  Yhteisöllisen osaamisen johtaminen

 3. 24.1.2023     

  Minä valmentavana johtajana –  esihenkilön itsetuntemus ja osaamisen johtamisosaaminen

 4. 15.2.2023     

  II Osaamisen ennakointifoorumi ja hankkeen päätösseminaari

  (Ohjelma)