Skip to content

Hae opiskelijalähettilääksi!

Oamkin opiskelijalähettilästoiminta on monipuolista ja voit räätälöidä toiminnassa mukanaoloasi omien mielenkiinnonkohteiden ja osaamisalueidesi mukaan.

Mahdollisuuksia

Ollessasi opiskelijalähettiläänä toimenkuvaasi voi kuulua esimerkiksi:

Kaikesta toimintaan osallistumisesta maksetaan aina korvaus. Tapahtumiin osallistumisesta maksetaan tuntipalkka 13e/h ja oppilaitosvierailuista 50 euron kertakorvaus.

Koulutus

Mitään aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä et tarvitse, sillä koulutamme ja opastamme uudet lähettiläät toimintaan mukaan. Jättämällä yhteystietosi yllä olevaan lomakkeeseen kutsumme sinut opiskelijalähettiläskoulutukseen.

Järjestämme koulutuksia aina, kun sopiva määrä osallistujia on ilmoittautunut. Koulutukseen osallistumisen jälkeen olet osa Oamkin opiskelijalähettilästoimintaa ja lisäämme sinut Oamkin opiskelijalähettiläiden Teams-kanavalle, jota käytämme virallisesti tiedottamiseen ja yhteydenpitoon muiden toiminnassa mukana olevien lähettiläiden kanssa.

Kysyttävää?

Oamkin opiskelijalähettilästoimintaa koordinoi Oamkin viestintä, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet.

Lisätietoja antaa: viestinta (at) oamk.fi

Jos olet kiinnostunut tulemaan osaksi toimintaa, jätä yhteystietosi yllä olevaan lomakkeeseen ja otamme sinuun yhteyden.

Hae opiskelijalähettilääksi

"*" näyttää pakolliset kentät

Täytä ainakin tähdellä (*) merkityt kohdat.
Hae / Apply
I am an international student
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.