Skip to content

YAMK-tutkintojen kehittämistiimi

Ylempien AMK-tutkinto-ohjelmien opettajamme ovat ammattitaitoisia ja erittäin korkeasti koulutettuja. Master-kehittämistiimi huolehtii, että koulutus vastaa työelämän tarpeita ja saat tutkinnosta eväitä urallasi etenemiseen. Ota meihin yhteyttä! 

Päivi Aro, yliopettaja

Toimin yliopettajana liiketalouden osastolla sekä yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen tutkintovastaavavana. Viime vuosina olen ollut mukana useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä hankkeissa, joissa on käytetty palvelumuotoilua. Sydämeni sykkii henkilöstöjohtamiselle. Opetan myös tutkimus- ja kehittämismenetelmien opintojaksoja sekä ohjaan opinnäytetöitä.

Yrittäjähenkisenä ihmisenä tykkään haasteista. Palvelujen kehittäminen ja palvelumuotoilu kiinnostavat tällä hetkellä aivan erityisesti. Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti kehon, hengen ja sielun kulttuuria.

Mottoni: Never too old to learn new!

Tiina Gallén, yliopettaja,  KTT

Toimin esimiestyön ja strategisen johtamisen yliopettajana sekä Liiketalouden yksikön johtajana Oamkissa. Opetan Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen tutkinto-ohjelmassa strategista johtamista ja esimiestyötä sekä ohjaan opinnäytetöitä.  Olen kiinnostunut laaja-alaisesti johtamisesta ja organisaatioiden toiminnasta. Strateginen johtaminen, esimiestyö ja tulevaisuuden tutkimus ovat teemoja, joita seuraan aktiivisesti.

Vapaa-aikana lataan akkuja mökillä Kainuussa, tykkään lukea ja käyn kuntosalilla. Cavalier kingcharlesinspanieli Lissu huolehtii siitä, että muistan myös ulkoilla säännöllisesti säästä riippumatta.

Mottoni: Jos et pysty selittämään asiaa selvästi, et tiedä siitä tarpeeksi.

Pekka Isomursu, yliopettaja, dosentti, TkT, EMBA, VAT

Toimin Kulttuurin osastolla yliopettajana ja osaston Master-tutkintojen tutkintovastaavana. Opetan mm. palvelumuotoilua, kuvallisen median tulkintaa sekä kulttuuri- ja mediatuottamiseen liittyviä aiheita. Ohjaan myös opinnäytetöitä. Tutkimusintressinäni on erityisesti käyttäjäkeskeinen suunnittelu, joka on myös dosentuurini aihe. Tieteellisiin julkaisuihini sisältyy kuitenkin kaikenlaista sumeista säätöjärjestelmistä mikroelokuvien luokitteluun ja patentteihin. Olen suorittanut myös valokuvaajan ammattitutkinnon ja valokuvaus – erityisesti luontokuvaus – on minulle intohimo.

Mottoa minulla ei ole, mutta hyvänä elämän oppaana on toiminut Eino Leinon runo Hymyilevä Apollo. Suosittelen pysähtymään hetkeksi ja lukemaan sen ajatuksella läpi.

Liisa Kiviniemi, yliopettaja, TtT

Yliopettajan työhöni kuuluu opetusta ja ohjausta Master-koulutuksessa sekä asiantuntijana toimimista työelämän tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Master-koulutuksessa toimin monialaisen tutkimus- ja kehittämisosaamisen tiimin koordinaattorina sekä opetan tutkimus- ja kehittämismenetelmiä, yhteistoiminnallista kehittämistä ja asiantuntijana kehittymistä. Ohjaan lisäksi opinnäytetöitä ja toimin tuutoropettajana.

Tutkimus- ja kehittämistoiminnan kiinnostuksenkohteena minulla on mielenterveyden edistämiseen liittyvät kysymykset sekä esimiesten ja henkilöstön vahvuuksiin keskittyvä kehittämistyö ja valmentamisen menetelmät.Harrastan luonnossa liikkumista ja yhdistystoimintaa.

Mottoni on: Iloa ja voimaa kohtaamisista ja yhteistyöstä toisten ihmisten kanssa.

Kirsi Koivunen, yliopettaja, TtT

Toimin yliopettajana (tki), tutkintovastaavana sosiaali- ja terveysalan Master-tutkinnoissa sekä Master-koulutuksen tiimipäällikkönä Oamkissa. Olen toiminut esimiestehtävissä yli kymmenen vuotta. Vastaan ja koordinoin Oamkissa monialaista Master-koulutuksen kehittämistä. Opetan Mastereissa mm. monialaista palvelumuotoilua, johtamiseen ja esimiestyöhön liittyviä opintoja sekä ohjaan opinnäytetöitä.

Omana tutkimus- ja kehittämistoiminnan intressinä minulla on henkilöstöjohtamisen kysymykset, henkilöstön/esimiesten osaamisen kehittyminen ja arviointi, sosiaali- ja terveydenhuollon palveluprosessien ja menetelmien kehittämisen tukeminen ja niiden arviointi.

Harrastan taiteen tekemistä ja katselemista, koiran kanssa lenkkeilyä, rullaluistelua ja kuntosaliharjoittelua.

Mottoni on: Yhteistoiminnassa on voimaa!

Vesa Moilanen, lehtori, TkT

Toimin lehtorina ja tutkintovastaavana tekniikan alan Master-tutkinnoissa. Opetan Mastereissa mm. Virtual Business Simulation and Management sekä ohjaan opinnäytetöitä.

Omana tutkimus- ja kehittämistoiminnan intressinä minulla on toimitusverkoston kehittämiseen liittyvät asiat.

Harrastan koiran kanssa lenkkeilyä, pipolätkää, äänikirjoja ja kuntosaliharjoittelua.