Skip to content

Linnanmaan kampus: vierailijoille

Linnanmaan kampuksemme pääsisäänkäynti C sijaitsee osoitteessa Yliopistokatu 9.  Hyvänä maamerkkinä toimii pyöreä graniittipallo Pegasus-kirjaston edessä. Kampuksemme on auki arkisin kello 7.30–19.00. 

Oamkin Linnanmaan kampus on moderni, toimintalähtöinen ja monitilallinen.  Katso yleisestä pohjakuvasta, miten Oamkin yksiköt ja toiminnot sijoittuvat kampuksella.  

Liikkuminen kampukselle 

Linnanmaalle pääsee kulkemaan kätevästi sekä bussilla että pyörällä. Linnanmaalle kulkevat syksystä alkaen bussit 1, 2, 3, 5, 8, 18, 22, 23B, 28, 48, 52 ja 58. Lisätietoja bussiaikatauluista ja pyöräilyreiteistä:

Nappaa avuksesi Oulu Campus Navigator

Oulu Campus Navigator on sisätilapaikannukseen ja -navigointiin tarkoitettu mobiilisovellus, joka on ladattavissa Google Play ja App Store -sovelluskaupoista. Sovellus mahdollistaa kampuksen käyttäjille oman sijainnin paikantamisen, tilojen hakemisen sekä oikean reitin löytämisen haluttuun tilaan.

Oulu Campus Navigator -sovellus ei vaadi kirjautumista, eikä sillä seurata yksittäisten käyttäjien sijaintia kampuksen sisällä. Sen toiminta perustuu kampuksen käytäville asennettujen Bluetooth-lähettimien signaaleihin, joiden avulla mobiililaite paikantaa oman sijaintinsa. 

Pysäköinti

Pysäköintitilaa on Linnanmaan kampuksella rajallisesti. Saapuessasi autolla pysäköi ainoastaan merkityille paikoille. Alueella on jonkin verran 2 tai 4 tunnin kiekkopaikkoja, mutta suurimmaksi osaksi vieraspysäköinti on maksullista. Asiakaspysäköintipaikat merkitään erillisillä kylteillä ja maksu paikasta tapahtuu eParking-, Parkman– tai EasyPark-järjestelmien kautta. Lyhytaikaispysäköinti on maksullista arkipäivinä kello 8.00–16.00 välisenä aikana, ja sen hinta on noin 1 €/h + operaattorin perimä maksu, kuitenkin maksimissaan 5 €/päivä + operaattorin perimä maksu. 

Kartta vieraspysäköinnistä Linnanmaan kampuksella (pdf)

Vierailijoiden sähköautojen lataus

P8-autopaikka-alueella olevilla maksullisilla vieraspysäköintipaikoilla on mahdollista myös ladata sähkö- tai hybridiautoa. Vieraspysäköintipaikan perushinta on 1 €/h tai 5 €/päivä. Perushinnan lisäksi autopaikkaoperaattori perii oman komissionsa vieraspysäköintipaikan käytöstä (esim. eParking-veloitus varauskerralta 0,39 €). Lisäksi sähkö- tai hybridiauton lataamisesta peritään 0,25 €/kWh.

Puutarhan pysäköintialueelle on asennettu 11 kWh sähköauton lataustolppa. Lataustolppa on puutarhan asiakkaiden ja yleisessä käytössä. Sähköauton lataushinta on 0,25 €/kWh + 1,00 €/h + 0,39€/varauskerta autopaikkaoperaattorimaksua.

Oamkin hallinto

Hallinto sijaitsee 7F-siivessä 3. kerroksessa. Opastus hallinnon tiloihin on sekä Oamkin pääoven että C5-oven kautta.

Neuvottelutilat

Kokoustila Maininki sijaitsee 3. kerroksessa 7B-siivessä. Muita kokous- ja neuvottelutiloja on pääasiassa 2. ja 3. kerroksissa. Neuvottelutiloihin on opastus, mutta ne löytyvät myös helposti Oulu Campus Navigatorin avulla. 

Poiju ja Jolla

Poiju ja Jolla ovat musiikin ja tanssin esiintymistiloja, jotka sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa 7A- ja 7B-siivissä. Poiju on akustisen musiikin ryhmäopetustila, jota käytetään muun muassa kamarimusiikin opetukseen, muuhun musiikin ryhmäopetukseen ja pienimuotoisiin konsertteihin. Jolla on vahvistetun musiikin ryhmäopetustila, ja siellä on pääasiassa bändiopetusta, musiikkiteknologian opetusta, taltiointien tekemistä ja pienimuotoisia keikkoja. Tervutuloa seuraamaan konsertteja ja tanssiesityksiä!

Oamk Business Corner

Oamk Business Corner on ammattikorkeakoulun yrittäjyyden ja innovaatioiden koti. Cornerilta löytyy kaikki tarvittavat palvelut aina liikeidean ja innovaation keksimisestä liiketoiminnan rakentamiseen ja verkostot idean skaalaamiseen. Cornerin tilat palvelevat Oamkin tki-toimintaa sekä yritysyhteistyötä kaikissa muodoissa. Tule tutustumaan Oamk Business Cornerin toimintaan ja tekijöihin sekä opiskelijoihimme. Oamk Business Corner löytyy 7A-siivestä ensimmäisestä kerroksesta. 

University Innovation Centre

University Innovation Centre on Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston yhteinen palvelukokonaisuus, joka auttaa elinkeinoelämää hyödyntämään tutkimusta innovaatioiden ja tuotteiden kehityksessä.  Tarjoamme apua monipuolisesti skaalautuvan liiketoiminnan tukena. Löydät meidät Oulun yliopiston Telluksen vierestä.