Skip to content

Ajankohtaista

Ruoka-alan ammattilainen, osallistu ammattilaistapahtumaan, jonka aiheena on vastuullisuus ja viestintä

Perjantai 20.9. klo 12-16, Oulun ammattikorkeakoulun Linnanmaan kampus (Business Corner Venue, 7B103)

Juuri ennen Likistä järjestetään ruoka-alan ammattilaistapahtuma, jossa käsitellään vastuullisuutta eri näkökulmista ja miten siitä voidaan viestiä kuluttajille. Lisäksi osallistujat pääsevät pohtimaan yhdessä vastuullisuustiedon kulkua ruokaketjussa.
Tästä linkistä pääset näkemään päivän ohjelman ja ilmoittautumaan mukaan!
Ilmoittauduthan viimeistään 15.9.
Vapaa pääsy. Tervetuloa!


Agrologiopiskelijat ovat aloittaneet Likiksen järjestelyt

Aurinko on laittanut kevään aluilleen. Samaan aikaan kun lumet sulavat ja vehreys on palaamassa, toisen vuoden agrologiopiskelijat ovat jo kiireesti aloittaneet ensi syksyn Likis-lähiruokatapahtuman valmistelut.

Viidestä agrologiopiskelijasta koottu ydinryhmä on aloittanut suunnittelemaan jo tulevan tapahtuman ohjelmaa ja markkinointia. Heidän tukenaan on lehtoreita ja hankehenkilöstöä valmistelemassa mm. hankintojen kilpailutuksia ja infraa. Näin suuren tapahtuman järjestäminen on uusi asia ydinryhmälle ja jännityksen lisäksi, se tuo mahdollisuuden kasvattaa tapahtumanjärjestämisen osaamista sekä se myös tukee verkostoitumista ja urapolun muotoutumista työelämää varten.

Likiksessä nähdään jotain tuttua ja toimivaa edellisvuosilta, mutta myös uusia teemoja! Tunnelmia voi seurata Instagramissa @likis_oulu. Merkitkää myös kalentereihinne syksyn maistuvin tapahtuma – Likis 21.–22.9. Linnanmaan kampuksella!

Kuvassa Likiksen ydinryhmä: Anna Vähämetsä, Elisa Kurikka, Hilda Haavisto, Jenni Kangastalo ja Jenna Mantila