Ruokajälki – Pohjois-Pohjanmaan elintarvikeketjujen jäljitettävyyden ja ruokaturvallisuuden kehittäminen
1.4.2020 - 30.4.2022
Maa- ja metsätalousalatTulosmateriaalit (uusimmasta vanhimpaan):
- Vastuullisuus ja tuotetiedot näkyviksi läpi ruokaketjun (Oamk Journal, julkaistu 29.4.2021)
- Tuotettu yhteistyössä seuraavien hankkeiden kanssa: Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti, Ympäristöviisas viljelijä, ja ProLiideri – vastuullinen johtaja, kestävä yritystoiminta.
- Tuotetietoja jäljittämällä ruokahävikkiä vähentämään (Oulun ammattikorkeakoulun Tekniikan ja luonnonvara-alan lehti Telulainen, 2(1), ss. 27-29)
- Pienistä paloista maaseutua syntyy laaja Pohjois-Pohjanmaa – katsaus alueemme ruokaketjun kehittämiseen (Aitoja makuja 1/2021, julkaistu 10.3.2021)
- Video: Turvallista pohjoispohjalaista ruokaa meille ja maailmalle / Safe food from the Oulu Region, Finland
- Tuotettu yhteistyössä RUOKARIIHI – Osaava elintarviketalous Pohjois-Pohjanmaalle -hankkeen kanssa
- New technologies for traceable and safe food value chains (Oulun ammattikorkeakoulun Tekniikan ja luonnonvara-alan lehti Telulainen, 1(2), ss. 60-61)
Teknologiasta potkua elintarvikealan yrityksiin -virtuaalitapahtuma 6.5.2021:
- Esite ja ohjelma
- Tulossa materiaalia tapahtuman annista
Ruokariihi Matchmaking -virtuaalitapahtuma 20.1.2021:
- Tulossa materiaalia tapahtuman vaikuttavuudesta
Vastuullisuus ja tuotetiedot näkyviksi läpi ruokaketjun -virtuaalitapahtuma 14.1.2021:
- Esite ja ohjelma
- Tutustu tapahtuman antiin: Oamk Journal, julkaistu 29.4.2021
Hanke-esittelymateriaalit: