Skip to content
Nuoria iloisia ihmisiä pöydän ympärillä juttelemassa

DIMMY – Digitaalisen myynnin ja markkinoinin koulutushanke

1.3.2017 - 30.9.2020

Miksi kannattaa hakea DIMMY 2.0 -koulutukseen?

Koulutuksen tavoitteena on koulutettavien digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin osaamisen kasvattaminen sekä työpaikan digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kehittäminen.

 1. Koulutus sisältää keskeisimmät digimarkkinoinnin sisällöt, jotka on koottu helposti opiskeltavaksi paketiksi.  Koulutuksessa keskitytään nykyaikaisen digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun, tuottamiseen ja analyyttiseen johtamiseen. Koulutus koostuu viidestä moduulista ja halutessasi voit suorittaa vain yksittäisiä moduuleita. 
 2. Saat käyttöösi korkeatasoiset, laajat materiaalit ja suunnittelupohjat digitaalisen markkinoinnin toteuttamiseksi. Materiaalit perustuvat aikaisempien koulutusten pohjalta kirjoitettuun Digitaalisen markkinoinnin käsikirjaan. Koulutusten pohjalta on kirjoitettu myös Digiliike-blogia, jossa julkaistaan säännöllisesti kirjoituksia digitaalisesta markkinoinnista ja myynnistä. Koulutus tarjoaa myös digitaalisen markkinoinnin suunnittelupohjia, jotka auttavat yritystä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin eri osa-alueiden kehittämisessä. 
 3. Jokainen voi valita itselleen sopivan tavan opiskella. Koulutuksessa on kolme opetustuntia viikossa,  jotka toteutetaan etänä. Luennoista tehdään myös tallenteet ja luentomateriaalit ovat saatavilla koko koulutuksen ajan, joten voit opiskella silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.
 4. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamista yhdessä asiantuntijoiden ja muiden koulutukseen osallistuvien kanssa.  Kouluttajilla pitkä kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja myynnistä sekä niiden kouluttamisesta. Koulutuksesta saa myös vertaistukea omiin digitaalisen markkinoinnin ja myynnin haasteiden ratkaisemiseen.
 5. Koulutus kestää yhden lukukauden (noin 5 kk) ja sen jälkeen sinulla on todistus osaamisestasi. Koulutuksen jälkeen olet suorittanut 30 opintopistettä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattikorkeakouluopintoja. Opintoja voidaan hyväksilukea osaksi ammattikorkeakouluopintoja. 

”Koulutus on antanut valtavasti käytännön työkaluja ja struktuuria yrityksemme markkinoinnin kehittämiseen.”

Miksi työnhakijan kannattaa hakea DIMMY 2.0 -koulutukseen?

 1. Koulutuksessa on noin 40 työharjoittelupäivää. Oleellinen osa koulutusta on käytännön harjoittelu digitaalisen markkinoinnin tehtävissä yrityksissä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden näyttää osaamistasi työnantajalle. Autamme sinua myös etsimään työharjoittelupaikan, joka sopii parhaiten juuri sinun tavoitteisiisi. 
 2. Koulutus auttaa työllistymisessä.  Aikaisempien koulutusten perusteella yli 60 prosenttia koulutukseen osallistuneista on työllistynyt välittömästi tai pian koulutuksen loppumisen jälkeen. 

Huomio! Työnhakija voi osallistua koulutukseen myös ilman työharjoittelua.

”Olen saanut paljon erilaisia vinkkejä digimarkkinoinnin käytännön toteuttamiseen, seuraamiseen ja analysointiin.”

Koulutuksen aikataulu

 • Koulutuksen hakuaika päättyy su 21.8.2022
 • Koulutukseen hakeneille ilmoitetaan päätöksestä viimeistään ma 22.8.2022 
 • Koulutus alkaa ke 24.8.2022 (lähiopetus)
 • Koulutusta on joka viikko ke klo 9–12 (etäopetus), poikkeuksena 12.10. (lähiopetus) ja 26.10. (itsenäistä opiskelua)
 • Koulutus päättyy ke 14.12.2022 (lähiopetus/päättäjäiset)
 • Kaikki luennot tallennetaan, joten voit katsoa luennot myös oman aikataulun mukaan

Koulutukseen hakeminen

 1. Kirjoita lyhyt, maksimissaan A4-mittainen vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot, miksi koulutus sopii juuri sinulle 
 2. Otsikoi sähköposti seuraavasti: DIMMY 2.0 / syksy 2022 -haku
 3. Lähetä hakemus ja CV pdf-tiedostoina 21.8.2022 mennessä osoitteeseen: haku.dimmy@oamk.fi

Koulutus alkaa keskiviikkona 24.8.2022 klo 9.