kuvakorkeus:

Tutkimusta, kehittämistä ja innovointia yhdessä alueen hyväksi

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnalla tuotamme soveltavaa tietoa sekä kehitämme uutta osaamista ja liiketoimintaa. Tki-työmme painoaloja ovat vähähiiliset ratkaisut, digitaaliset ratkaisut ja digipedagogiikka. Tki-työmme tuottaa ratkaisuja esimerkiksi ilmastonmuutoksesta tai väestön monimuotoistumisesta seuraaviin haasteisiin. Meillä on vuosittain käynnissä noin 150 hanketta, joissa on mukana noin 450 yritystä tai yhteisöä.

Saat yhteistyöstä kanssamme käyttöösi asiantuntijoidemme osaamisen, modernit kehitysalustamme ja laboratoriomme sekä laajat verkostomme. Myös tulevaisuuden asiantuntijat eli opiskelijamme ovat mukana, sillä tki-toiminta on vahvasti osa koulutustamme. Tavoitteenamme on, että yhteistyössä Oulun seutu ja koko Pohjois-Suomi voivat hyvin ja kehittyvät. 

Ota yhteyttä ja kerro, millaista yhteistyötä sinä haluat tehdä kanssamme.

Tutustu Oamkin hankkeisiin 

Lue uusimmat julkaisumme Oamk Journalissa

Mukana Oulun innovaatioallianssissa

Työtämme ohjaa strategiamme lisäksi Oulun kaupungin, Oulun yliopiston, VTT:n ja Technopolis Oyj:n, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin, Luonnonvarakeskus Luken ja Oulun seudun koulutuskuntayhtymän kanssa tehty sopimus, Oulun innovaatioallianssi (OIA). Se jatkaa Oulun pitkää perinnettä koulutuksen, tutkimuksen ja liike-elämän sekä julkisen sektorin välisessä yhteistyössä. OIA:n tavoitteena on viedä Oulu maailmankartalle tunnettuna innovaatiokeskuksena.

Keskitämme toimintaamme sovituille innovaatioaloille, investoimme infrastruktuureihin ja kehitämme mekanismeja yhteiseen käyttöön. Vuosien 2016–2020 sopimuksessa Oamkin vastuulla on ketterä kaupallistaminen.

Tutustu innovaatioallianssin esitykseen (.pptx).

OIA-yhteyshenkilö


Tai hae henkilöä nimellä tai tehtävänimikkeellä:
Yliopettaja, University Innovation Center
050 3174713

University Innovation Centre

University Innovation Centre palvelee Oamkin tki-toimintaa tutkimus- ja hanketulosten kaupallistamisessa, IPR-prosesseissa sekä hankkeiden toimintaa vauhdittavien innovaatiotapahtumien järjestämisessä. Innovaatiokeskus on Oamkin ja Oulun yliopiston yhteinen palvelukokonaisuus, jonka tavoitteena on kehittää korkeakoulujen yhteisten palveluiden tarjontaa niin yrityksille ja yhteisöille kuin korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Lue lisää: University Innovation Centre