University Innovation Centre 

University Innovation Centre on Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston uusi, vuoden 2019 alussa käynnistetty yhteinen palvelukokonaisuus, joka auttaa elinkeinoelämää hyödyntämään tutkimusta innovaatioiden ja tuotteiden kehityksessä. Innovaatiokeskus kokoaa yhteen kahden korkeakoulun palvelut sekä tutkimusprojektit. Tarjoamme apua monipuolisesti skaalautuvan liiketoiminnan tukena. Ota rohkeasti yhteyttä. Autamme kaikissa keksintöihin, yrittäjyyteen tai sopivan yhteistyökumppanin löytämiseen liittyvissä tarpeissa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Innovaatiokeskuksen palvelut yrityksille

Asiantuntija apunasi

Etsimme sinulle oikean osaajan avuksenne. Tehtävämme on tunnistaa korkeakoulujen osaajat, joten löydämme ketterästi tarvittavaa osaamista niin henkilöstöstä kuin opiskelijoistamme. Tarjoamme myös maksullista asiantuntijatyötä yrityksenne käyttöön.

Tutkimushankkeet ja projektit

Oulun ammattikorkeakoulussa ja Oulun yliopistossa on käynnissä yli 500 tutkimushanketta ja projektia. Autamme yritystänne löytämään tarpeiden mukaiset tutkimus- ja projektiryhmät sekä viemme yrityslähtöisiä tutkimusideoita tutkimusryhmien käsittelyyn.

Kaupallistamisprosessit

Autamme ideoita löytämään kaupallisen potentiaalin. Tarjoamme tarvittavaa sparrausta ja valmennusta sekä ideoiden arviointia niin elinkeinoelämän kuin korkeakouluyhteisömme käyttöön.

IPR-palvelut (Intellectual Property Rights)

Autamme idean suojaamiseen ja rekisteröimiseen liittyvissä tarpeissa. Vastaamme korkeakoulujemme patenttisalkuista ja niihin liittyvistä patenttioikeuksista.

Innovaatiokeskuksen palvelut korkeakoulujen henkilöstölle

Tutkimus- ja hanketulosten kaupallistaminen

Autamme korkeakoulujemme henkilöstöä ideoiden ja tutkimustulosten kaupallistamisessa. Tarjoamme apua rahoituksen hakuun, liiketoimintamallin kehittämiseen sekä yrityksen perustamiseen.

Ideoiden kehittäminen

Autamme korkeakoulujemme henkilöstöä ja opiskelijoita kohtaamaan hyvien ideoiden äärellä. Olemme mukana järjestämässä matalan kynnyksen innovaatiotapahtumia, kuten hackathoneja. Tule rohkeasti mukaan ja anna luovien ideoiden muuttua liiketoiminnaksi!

Toimi näin

1. Ota yhteyttä innovaatiokeskus (a) oamk.fi
2. Kerro tarpeistasi ja ideastasi.
3. Määritetään yhdessä palvelukokonaisuus.
4. Käynnistetään yhteistyö.

Lisää tietoa University Innovation Centrestä löydät myös Oulun yliopiston sivuilta