kuvakorkeus: 400

Ura Oamkissa

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 500 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme, jonka painoalat ovat vähähiiliset ratkaisut, digitaaliset ratkaisut ja digipedagogiikka, erityisesti Pohjois-Suomea.

Tule muuttamaan maailmaa kanssamme! Tervetuloa töihin Oulun ammattikorkeakouluun!

Avoimien työpaikkojen tehtävänimikkeet näet alla olevassa listauksessa ja lisätietoja avoimista paikoista näet klikkaamalla haluttua tehtävänimikettä. Hakulomakkeen saat avattua Täytä hakulomake -painikkeella, joka löytyy alalaidasta avaamalla tehtävänimikekohtaiset tiedot. Oulun ammattikorkeakoulu Oy:lle osoitetut työhakemukset ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia, lukuun ottamatta julkisuuslain ja lain yksityisyyden suojasta työelämässä perusteella salassa pidettäviä tietoja.

Avoimet työpaikat 

Yliopettaja, yhteiskuntatieteelliset aineet

Hakemus jätettävä ennen 01.11

Tehtävänimike: Yliopettaja, yhteiskuntatieteelliset aineet
Osasto: Sosiaali- ja terveysalan yksikkö
Tiimi: Sosiaaliala ja kuntoutus
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.1.2022

Yliopettajan tehtäviin kuuluu sosiaalialan koulutuksen kehittämis- ja opetustehtävät sekä sosiaalialan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (sosionomi, YAMK) suunnittelu, valmistelu ja käynnistäminen. Tehtäviin kuuluu myös tutkimus- ja kehittämistyön sekä hanketoiminnan suunnittelu, kehittäminen, toteutus ja seuranta yhteistyössä sosiaali- ja terveysalan opetushenkilöstön kanssa. Lisäksi yliopettajan tehtäviin kuuluu alueellinen, valtakunnallinen ja kansainvälinen verkostoyhteistyö. Tehtävän sijoituspaikka on Oulu.

Kelpoisuusvaatimuksena on yhteiskuntatieteellisten aineiden tohtorin tai lisensiaatin tutkinto. Tehtävä edellyttää monipuolista osaamista ja kokemusta sosiaalipalvelujen tehtävistä sekä tutkimus-, kehittämis- ja hankeosaamista. Edellytämme vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogisia opintoja, jotka tulee suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta. Tehtävä edellyttää myös sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä valmiutta kansainväliseen yhteistyöhön.

Arvostamme työelämälähtöistä yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä sekä joustavuutta työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme myös monipuolista tutkimus- ja kehittämismenetelmien osaamista ja kokemusta erityisesti kvantitatiivisten tutkimusmenetelmien soveltavasta käytöstä tutkimus- ja kehittämistyössä sekä opetuksessa. Kokemus (ammatti)korkeakoulun opettajan työstä katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen kohdan Ammattikorkeakoulu mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätiedot:

Tehtävä täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika on voimassa 8.-31.10.2021. Hakemukset täytetään ja CV jätetään osoitteessa www.oamk.fi/rekrytointi. Emme käsittele sähköpostitse tai postitse saapuneita hakemuksia.
Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Susanna Sakko (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), 0469220925

Täytä hakulomake

Lehtori / yliopettaja, Talotekniikka

Hakemus jätettävä ennen 01.11

Tehtävänimike: Lehtori / yliopettaja, Talotekniikka
Osasto: Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksikkö
Tiimi: Rakentamis- ja yhdyskuntatekniikka, Energia- ja ympäristötekniikka ja Talotekniikka
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.1.2022 (tai sopimuksen mukaan)

Tehtäviin kuuluvat talotekniikan ammattiaineiden opetustehtävät, opiskelijoiden opintojen ja opinnäytetöiden ohjaus, sidosryhmäyhteistyö sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovointitoiminta. Yliopettajan tehtäviin kuuluu lisäksi talotekniikan opintokokonaisuuden ja siihen liittyvän tutkimus-, kehittämis- ja innovointi toiminnan kehittäminen.

Mitä odotamme?

lehtori: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

yliopettaja: soveltuva lisensiaatin tai tohtorin tutkinto

vähintään 3 vuoden työkokemusta joltakin seuraavista osa- alueista: kylmätekniikka, ilmastointitekniikka, lämmitystekniikka tai rakennusten energiatalous

näkemystä tulevaisuuden ammattilaisten osaamistarpeista

halua kehittää opetusta

valmiutta monimuotoisten opetusmenetelmien käyttöön

hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Mitä arvostamme?

35 tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot suoritettuna. Mikäli näitä ei ole suoritettuna voidaan ne suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

aikaisempaa opettajakokemusta

kokemusta virtuaalikouluttamisesta ja – ohjaamisesta.

valmiutta englanninkieliseen opetukseen

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän, jota pääsee toteuttamaan uudessa kampuskokonaisuudessa. Tehtävä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva alkaen 1.1.2022, tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu tekniikan ja luonnonvara-alan yksikköömme, joka koostuu oman alansa asiantuntijoista, joilla on suuri palo kouluttaa tulevaisuuden osaajia. Yksikkömme muodostuu Sähkö- ja automaatiotekniikan ja konetekniikan (SAK), Rakennus-, energia- ja talotekniikan (RET) sekä Luonnonvara-alan (Luova) osastoista, joista jokainen on tärkeä pala kokonaisuutta.

Lisätiedot:

Työsuhteen ehdot, kuten palkkaus, määräytyvät Sivistystyönantajien Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen ja pätevyyksien mukaan. Tehtävään sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää Oamk:in sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 31.10.2021. Liitä mukaan CV:si ja motivaatiokirjeesi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Hakuaika tehtävään on voimassa 6.10.2021 - 31.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimipäällikkö Tomi Jäävirta p. 040 631 5558 (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), (vapaalla vko 43) ja koulutuspäällikkö Matti Toppi p. 040 661 3375 (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Täytä hakulomake

Lehtori rakennustuotanto, Tekniikka ja luonnonvara-ala

Hakemus jätettävä ennen 01.11

Tehtävänimike: Lehtori rakennustuotanto, Tekniikka ja luonnonvara-ala
Osasto: Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksikkö
Tiimi: Rakentamis- ja yhdyskuntatekniikka, Energia- ja ympäristötekniikka ja Talotekniikka
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.12.2021 - (tai sopimuksen mukaan)

Rakennustuotannon lehtorina tehtäväsi on antaa aine- ja syventävien opintojen opetusta rakennustekniikan arkkitehti-, insinööri- ja rakennusmestarikoulutuksen perustutkinto-opiskelijoille. Tehtävässä yhdistyvät lisäksi myös koulutusten opintojen suunnittelu ja toteuttaminen, oppimisympäristöjen ja -menetelmien kehittäminen sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovointitoiminta.

Edellytämme ammattikorkeakoulun lehtorilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi sinulla tulee olla vähintään viiden vuoden työkokemus rakennusalan työtehtävistä.

Lehtorilla tulee olla suoritettuna vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot. Mikäli valitulla hakijalla ei ole näitä suoritettuna tehtävää vastaanottaessa, tulee opettajan pedagogiset opinnot suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hakijalta kokemusta talonrakennustuotannosta sekä valmiutta englanninkieliseen opetukseen ja monimuotoisten opetusmenetelmien käyttöön. Lisäksi arvostamme osaamista tietomallien käytöstä rakentamisessa.

Lisätiedot:

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeajan osalta tehtävän täytössä noudatetaan kulloinkin voimassa olevan työsopimuslain määräyksiä.

Työpaikkahakemus täytetään ja CV jätetään Oamkin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: www.oamk.fi/rekrytointi

Hakuaika tehtävään on voimassa 8.10.2021 - 31.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiimipäällikkö Antti Ukonmaanaho
p. 040 6342788 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (vapaalla vko 43) ja Koulutuspäällikkö Matti Toppi p. 040 661 3375 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Täytä hakulomake

Lehtori rakennetekniikka, Tekniikka ja luonnonvara-ala

Hakemus jätettävä ennen 01.11

Tehtävänimike: Lehtori rakennetekniikka, Tekniikka ja luonnonvara-ala
Osasto: Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksikkö
Tiimi: Rakentamis- ja yhdyskuntatekniikka, Energia- ja ympäristötekniikka ja Talotekniikka
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.12.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan)

Rakennetekniikan lehtorina tehtäväsi on antaa aine- ja syventävien opintojen opetusta rakennustekniikan arkkitehti-, insinööri- ja rakennusmestarikoulutuksen perustutkinto-opiskelijoille. Tehtävässä yhdistyvät lisäksi myös koulutusten opintojen suunnittelu ja toteuttaminen, oppimisympäristöjen ja -menetelmien kehittäminen sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovointitoiminta.

Edellytämme ammattikorkeakoulun lehtorilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi sinulla tulee olla vähintään viiden vuoden työkokemus rakennusalan työtehtävistä.

Lehtorilla tulee olla suoritettuna vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot. Mikäli valitulla hakijalla ei ole näitä suoritettuna tehtävää vastaanottaessa, tulee opettajan pedagogiset opinnot suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hakijalta kokemusta rakennesuunnittelusta sekä valmiutta englanninkieliseen opetukseen ja monimuotoisten opetusmenetelmien käyttöön.

Lisätiedot:

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeajan osalta tehtävän täytössä noudatetaan kulloinkin voimassa olevan työsopimuslain määräyksiä.

Työpaikkahakemus täytetään ja CV jätetään Oamkin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: www.oamk.fi/rekrytointi

Hakuaika tehtävään on voimassa 8.10.2021 - 31.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiimipäällikkö Antti Ukonmaanaho p. 040 6342788 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
(vapaalla vko 43) ja Koulutuspäällikkö Matti Toppi p. 040 661 3375 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Täytä hakulomake

Tuotekehityksen yliopettaja tai lehtori, koneensuunnittelu

Hakemus jätettävä ennen 11.11

Tehtävänimike: Tuotekehityksen yliopettaja tai lehtori, koneensuunnittelu
Osasto: Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksikkö
Tiimi: Sähkö- ja automaatiotekniikka ja konetekniikka
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.1.2022 (tai sopimuksen mukaan)

Haemme koneensuunnittelun yliopettajaa tai lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluvat opetustehtävien lisäksi opetussuunnitelmien, koulutusympäristöjen ja -valmiuksien kehittäminen yhteistyössä henkilöstömme sekä alan yritysten kanssa. Tehtäviin kuuluvat myös kansainvälinen yhteistyö ja opetus sekä mahdolliset opetuksen kansainväliset kehityshankkeet.

Opetustehtävät liittyvät konetekniikan ammattiaineiden opetukseen, lisäksi tehtäviin kuuluu opinnäytetöiden ja oppilasprojektien ohjaustehtäviä. Opetettavia aihealueita ovat esimerkiksi koneen osien ja rakenteiden mitoitus, tekninen mekaniikka ja mekaniikkasuunnittelu.

Valittava henkilö osallistuu myös kehityshankkeisiimme projektiorganisaation jäsenenä. Hankekantamme on laaja ja kasvava, painottuen vähähiilisiin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin, joustavaan tuotantoautomaatioon ja robotiikkaan sekä digipedagogiikkaan.

Edellytämme:

Yliopettaja:

Edellytämme sinulta ammattikorkeakoulun yliopettajana soveltuvaa jatkotutkintona suoritettua lisensiaatin tutkintoa tai tohtorin tutkintoa. Hakijalta edellytetään vähintään kolmen vuoden työkokemusta koneensuunnitteluun liittyvistä tuotekehitys- tai tuotantotehtävistä. Yliopettajillamme tulee olla suoritettuna vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot. Mikäli valitulla hakijalla ei ole näitä suoritettuna tehtävää vastaanottaessa, tulee opettajan pedagogiset opinnot suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Lehtori:

Kelpoisuusvaatimuksena lehtorin tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään vähintään kolmen vuoden työkokemusta koneensuunnitteluun liittyvistä tuotekehitys- tai tuotantotehtävistä. Edellytämme lisäksi vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogisia opintoja, jotka tulee suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Arvostamme/eduksi luetaan:

Arvostamme valmiuksia em. aihealueiden opetukseen, englanninkieliseen opetukseen sekä monimuotoisten opetusmenetelmien käyttöön. Koneensuunnittelun tuotekehitys- ja suunnittelutehtävissä hankittu työkokemus sekä alan tuotekehityksessä sovellettujen simulointimenetelmien hallinta katsotaan hakijalle eduksi. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeajan osalta tehtävän täytössä noudatetaan kulloinkin voimassa olevan työsopimuslain määräyksiä.

Lisätiedot:

Työpaikkahakemus täytetään ja CV jätetään Oamkin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: www.oamk.fi/rekrytointi.

Hakuaika tehtävään on voimassa 12.10.2021 - 11.11.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat Sähkö- ja automaatiotekniikan ja konetekniikan koulutuspäällikkö Helena Tolonen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) puh. 040 141 5122, Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikön yksikönjohtaja Ville Isoherranen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) 050 430 7761 ja Älykkäät koneet ja automaatiot tiimipäällikkö Kimmo Rantapirkola (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) 0406212495.

Täytä hakulomake

Viestintäasiantuntija

Hakemus jätettävä ennen 29.10

Tehtävänimike: Viestintäasiantuntija
Osasto: Viestintä, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet
Tiimi: -
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.12.2021

Haemme joukkoomme viestinnän asiantuntijaa. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet luova ja idearikas viestijä, sinulla on asenne kohdillaan ja olet kuin kotonasi tavoitteellisen viestinnän ja markkinoinnin parissa.

Oulun ammattikorkeakoulun viestintä, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet keskittyy Oamkin brändin ja maineen hallintaan, strategiaviestintään, sidosryhmä- ja vaikuttajaviestintään, markkinointiin ja työyhteisöviestintään.

Kehität ja päivität aktiivisesti taitojasi ja olet perillä alalla tapahtuvista nopeista muutoksista. Viestinnän asiantuntijana tehtävänäsi on opiskelijamarkkinoinnin suunnittelu, toteutus ja kehittäminen sekä erilaisten kanavien visuaalisuuden hallinta ja sisältöjen toteutus. Hallitset brändin rakentamisen, etenkin sen visuaaliset elementit, tunnistat viestintäprosessien osatekijät ja osaat myös suunnitella sekä toteuttaa organisaation sisäistä ja ulkoista viestintää.

Meiltä saat monipuolisen tehtävän ja näköalapaikan yhdessä Suomen johtavista ammattikorkeakouluista. Luomme hyvinvointia ja elinvoimaisuutta pohjoiseen Suomeen. Luota itseesi ja tule muuttamaan maailmaa kanssamme!

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ja näyttöä verkkosivujen ja sosiaalisen median visuaalisesta suunnittelusta, sisällöntuotannosta sekä digitaalisesta markkinoinnista. Käytät erinomaisesti viestintäasiantuntijalle tärkeitä työkaluja kuten Adobe InDesign, Illustrator, Premiere ja Photoshop.

Lisäksi sinulla on vahva visuaalinen osaaminen niin painetussa kuin digitaalisessa mediassa, hyvät tiimityö- ja projektinhallintataidot sekä kykyä verkostoitua. Useamman vuoden monipuolinen työkokemus viestinnän alan tehtävistä, brändinhallinta ja-rakentamistaitoja, organisaatioviestintä- ja maineenhallintataitoja sekä sosiaalisen median osaamista, digitaalisen markkinoinnin taitoja, tiedon visualisoinnin taitoja, verkkopalveluiden käytettävyys- ja saavutettavuusosaamista, valokuvaus-, videokuvaus- ja editointitaitoja, HTML- ja CSS-ymmärrystä sekä erinomainen suomen ja englannin kielen taito.

Lisätiedot:

Hakuaika tehtävään on voimassa 15.-28.10.2021. Tarkemmat tiedot tehtävästä ja hakemus täytetään osoitteessa: www.oamk.fi/rekrytointi

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Anne-Maria Haapala, p. 050 5693565, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Täytä hakulomake

Avoin hakemus

Voit halutessasi jättää meille myös avoimen hakemuksen: