kuvakorkeus:

Avoimet työpaikat 

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme, jonka painoalat ovat vähähiiliset ratkaisut, digitaaliset ratkaisut ja digipedagogiikka, erityisesti Pohjois-Suomea.

Tule muuttamaan maailmaa kanssamme! Tervetuloa töihin Oulun ammattikorkeakouluun!

Avoimien työpaikkojen tehtävänimikkeet näet alla olevassa listauksessa ja lisätietoja avoimista paikoista näet klikkaamalla haluttua tehtävänimikettä. Hakulomakkeen saat avattua Täytä hakulomake -painikkeella, joka löytyy alalaidasta avaamalla tehtävänimikekohtaiset tiedot. Oulun ammattikorkeakoulu Oy:lle osoitetut työhakemukset ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia, lukuun ottamatta julkisuuslain ja lain yksityisyyden suojasta työelämässä perusteella salassa pidettäviä tietoja.

Avoimet työpaikat 

Lehtori informaatioteknologian yksikkö fysiikka ja matematiikka

Hakemus jätettävä ennen 06.06

Tehtävänimike: Lehtori informaatioteknologian yksikkö fysiikka ja matematiikka
Osasto: Informaatioteknologian yksikkö
Tiimi: Tietotekniikka
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 01.08.2022

Tehtäväkuvaus:

Oulun ammattikorkeakoulun Informaatioteknologian yksikkö hakee vakituiseen fysiikan ja matematiikan opettajan tehtävään lehtoria tietotekniikan koulutusosastolle.

Työtehtäviin kuuluvat opetus, ohjaaminen, opinnäytetöiden ohjaus, koulutusympäristöjen ja -valmiuksien kehittäminen yhteistyössä henkilöstömme sekä alan yritysten kanssa ja osallistuminen tki-hankkeisiin projektiorganisaation jäsenenä. Opetustehtävät liittyvät ensisijaisesti soveltavaan fysiikan ja matematiikan perusopetukseen sekä tiettyjen ammattiaineiden opetukseen. Opetusta voi olla ammattikorkeakoulun ja ylemmän ammattikorkeakoulun tutkinto-ohjelmissa.

Edellytykset:

Kelpoisuusvaatimuksena lehtorin tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään näyttöä fysiikan/matematiikan teoreettisesta ja soveltavasta osaamisesta. Edellytämme lisäksi vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogisia opintoja, jotka voi tarvittaessa suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta. Arvostamme tai eduksi luetaan:

Arvostamme valmiuksia em. aihealueiden opetukseen, englanninkieliseen opetukseen sekä monimuotoisten opetusmenetelmien, kuten etäopetuksen käyttöön. Arvostamme opetuskokemusta korkeakoulutasolla. Lisäksi tietotekniikan ammattiaineiden osaaminen (digitaalitekniikka, elektroniikka ja ohjelmointi) ja kokemus tiimi- ja projektityöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen (ammattikorkeakoulu) mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työpaikkahakemus täytetään ja CV jätetään Oamkin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: www.oamk.fi/rekrytointi Hakuaika tehtävään on voimassa 23.5.2022-5.6.2022. Tehtävä alkaa 1.8.2022. (Huom! Emme käsittele sähköpostitse jäetettyjä hakemuksia.)

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa Tietotekniikan koulutusosaston koulutuspäällikkö Susanna Kujanpää (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), puh. 050 3174652 ja Informaatioteknologian yksikönjohtaja Eero Nousiainen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), puh. 050 3174720

Mainituista hankkeistamme löydät lisätietoja myös nettisivuiltamme, esimerkiksi osoitteesta: https://www.oamk.fi/c5/fi/tutkimus-ja-kehitys/hankkeet/.....

Täytä hakulomake

Avoin hakemus

Voit halutessasi jättää meille myös avoimen hakemuksen: