Alumnitoiminta


Hei meiltä Oamkista valmistunut, tervetuloa mukaan alumnitoimintaamme! Alumnejamme ovat kaikki amk- ja yamk-tutkinnoistamme tai opettajakorkeakoulustamme valmistuneet. Alumnitoimintamme tarkoituksena on auttaa meiltä valmistuneita menestymään työelämässä sekä hyödyntää heidän kokemustaan ja osaamistaan koulutuksissamme ja tutkimuksessa. Tarjoamme alumneillemme mahdollisuuden mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen sekä verkostojen laajentamiseen.

Päivitä alumniyhteystietosi


Verkostoidu ja osallistu tapahtumiin

Alumnitoimintamme tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden laajentaa verkostojasi ja tavata eri alojen ammattilaisia. Tule mukaan alumnitapahtumiimme ja lisää alumnitietosi myös LinkedIn-ryhmäämme Oamk alumnit. Otamme alumneihimme yhteyttä neljästi vuodessa uutiskirjeillä, joissa kerromme ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Päivitä siis yhteystietosi, niin varmistat, että pysyt ajan tasalla alumneille suunnatuista viesteistä ja tapahtumista!

Alumnisuhteiden ylläpidossa päämääränämme on uusien yhteyksien luomisen lisäksi ylläpitää Oamkin tutkintojen arvostusta korkeimmalla mahdollisella tasolla sekä auttaa tutkintojen laadun kehittämisessä.

Haluaisitko järjestää opiskeluryhmäsi kanssa tapaamisen, mutta tarvitset apua yhteyden saamiseksi? Laita meille viesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja autamme sinua tapaamisen järjestämisessä.

Selaa Oamkin tapahtumia

Siirry Oamkin alumnien LinkedIn-sivulle


Vaikuta ja osallistu koulutuksen kehittämiseen

Alumnit ovat tärkein sidosryhmämme ja toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi mukaan osallistumaan koulutusten kehittämiseen, opiskelijarekrytointiin, asiantuntijaksi luennoille tai vaikkapa toimimaan mentorina opiskelijoillemme. Voit tarjota opiskelijoillemme opinnäytetyöaiheita, harjoittelupaikkoja tai rekrytoida opiskelijan.

Jokaisella alumnillamme on tarina kerrottavanaan. Haluaisitko sinä jakaa oman uratarinasi? Ota meihin yhteyttä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Katso Kaisa Orajärven juttu YouTubesta

Katso Kirsi Saarenheimon juttu YouTubesta

Kuuntele Alumni-podcastia

Rekrytoi opiskelija


Kehitä ammattitaitoasi

Päivitä tietojasi ja taitojasi, opi uutta! Lisäät samalla kilpailukykyäsi työmarkkinoilla ja saat uutta intoa työhösi. Meillä on monipuoliset mahdollisuudet syventää osaamistasi.

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot

Erikoistumiskoulutukset

Ammatillinen opettajankoulutus

Avoin ammattikorkeakoulu


Alumnineuvottelukunta

Keväällä 2022 perustetun alumnineuvottelukuntamme tehtävänä on muun muassa tuoda työelämän näkemyksiä toimintamme kehittämiseen. Kahdesti vuodessa kokoontuvan neuvottelukunnan jäsenet ovat eri koulutusaloilta valmistuneita alumnejamme, jotka ovat omassa organisaatiossaan johtajina tai suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Alumnineuvottelukunnan 2022–2023 jäsenet

  • Hanne Hurskainen, toiminnanjohtaja, MTK, Pohjois-Suomi, puheenjohtaja (lue Hannen alumnitarina)
  • Kari Kokko, varatoimitusjohtaja, Elvak
  • Reima Loukkola, toimitusjohtaja, Arina
  • Mikko Pohjola, CEO, Saha Prod
  • Mikko Veijola, toimitusjohtaja, Taitonetti
  • Ari Ehrola, ensihoitopäällikkö, pohjoinen vastuuyksikkö, PPSHP, vuoden 2021 Oamkin alumni
  • Merja Kyllönen, kansanedustaja, eduskunta

 

Vuoden alumni 2021

Valitsemme joka vuosi Vuoden alumnin, joka on toiminnallaan luonut positiivista kuvaa ammattikorkeakoulustamme. Vuoden alumni on edustustehtävä, joten kutsumme hänet seuraavan vuoden ajan kunniavieraana tilaisuuksiimme. Hän voi olla mukana opiskelija- ja alumnirekrytoinnissa sekä lehtijutuissa. Vuoden alumni toimii korkeakoulumme edustajana.

Vuoden 2021 alumnimme on Ari Ehrola.

Ensihoitoalalle meiltä ponnistanut Ari Ehrola valittiin vuoden 2021 alumniksemme. Ari on tehnyt pitkään tiivistä yhteistyötä Oamkin kanssa ja ollut muun muassa mukana suunnittelemassa akuutti- ja ensihoidon kehittämisen ja johtamisen tutkinto-ohjelmaa. Ari valmistui ensihoitajaksi vuonna 2004. Valmistumisensa jälkeen hän on luonut uraansa erilaisissa tehtävissä ensihoitoalalla ja kartuttanut osaamistaan opiskelemalla meillä myös simulaatio-ohjaajan koulutuksen ja ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.

– Valinta tuli minulle täysin yllätyksenä, mutta tietysti tällaisen tunnustuksen ottaa nöyrin ja kiitollisin mielin vastaan, Ari Ehrola sanoo.

– Minulla on opinnoistani Oamkissa vain hyviä muistoja. Ensihoitajaopinnoissa pidin todella paljon yhteisöllisyydestä ja opintojen käytännönläheisyydestä. YAMK-opinnoissa puolestaan oli hienoa, että pystyin soveltamaan lähes kaikkien opintojaksojen tehtävät työni ja työpaikkani hyväksi.

 


 

Aiemmat vuoden alumnit

Vuoden alumni 2020: Hannu Laukkanen, Emma Pakanen ja Jenni Santaniemi
Vuoden alumni 2019: Karoliina Korhonen
Vuoden alumni 2018: Kari Kokko
Vuoden alumni 2017: Ville Mankkinen
Vuoden alumni 2016: Liisa Kontturi-Paasikko
Vuoden alumni 2015: Asmo Saloranta
Vuoden alumni 2014: Mikko Sortti
Vuoden alumni 2013: Rita Porkka
Vuoden alumni 2012: Joni Pakanen
Vuoden alumni 2011: Teemu Vähä
Vuoden alumni 2010: Tony Manninen
Vuoden alumni 2009: Sanna Hirvaskari

 


Yhteystiedot

Rinne Anna
Alumnikoordinaattori, Koordinaattori, University Innovation Center
040 8263083