Kyläyhteisö kulttuuri- ja luontolähtöisten työhyvinvointipalvelujen tarjoajana

Julkaistu: 13.10.2017 klo 10:00 Ajankohtaista

"Matkailualalla elämykselliset työhyvinvointipäivät ovat yksi trendeistä. Samanlaista elämyksellistä ja kokemuksellista työhyvinvointia tukevaa palvelua voitaisiin kehittää myös maaseudun toimijoiden tarjontaan. Tällainen toiminta edistäisi maaseutuyrittäjyyttä."

Kasku-hankkeessa on toteutettu kyläyhteisöihin ja työhyvinvointipalveluihin liittyvä kehitystutkimus Kyläyhteisö kulttuuri- ja luonto-lähtöisten työhyvinvointipalvelujen tarjoajana (2017), jota voivat hyödyntää kaikki virkistys- ja hyvinvointipalveluja tarjoavat tahot. Julkaisussa tarkastellaan kyläyhteisöjen potentiaalia tuottaa ja tarjota kulttuuri- ja luontolähtöisiä työhyvinvointipalveluja ja perehdytään kiireettömiin Cultural Green Care -palveluihin, jotka sopivat sellaisenaan tai räätälöityinä yritysten ja muiden organisaatioiden henkilökunnan työhyvinvointia tukevaan toimintaan. Cultural Green Care yhdistää luonnon ja kulttuurin hyvinvointityössä.

Lue koko tutkimus.

 Liitetiedostot
rivityyppi Nimi Koko
kylayhteiso_kulttuuri_ja_luontolahtoisten_tyohyvinvointipalvelujen_tarjoajana.pdf kylayhteiso_kulttuuri_ja_luontolahtoisten_tyohyvinvointipalvelujen_tarjoajana.pdf  (Kyläyhteisö kulttuuri- ja luonto-lähtöisten työhyvinvointipalvelujen tarjoajana) 1495 KB