Likis-lähiruokatapahtuma uudessa paikassa Linnanmaan kampuksella

Julkaistu: 14.9.2021 klo 08:56 Tiedotteet medialle

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) opiskelijat järjestävät nyt jo viidettä kertaa Likis-lähiruokatapahtuman. Tämän vuoden Likis pidetään 18.–19.9. uudessa paikassa eli Oamkin Linnanmaan kampuksen parkkipaikalla, osoitteessa Kaitoväylä 10, Oulu.

Koronavirustilanteen vuoksi Likis järjestetään tänäkin vuonna hieman pienempänä tapahtumana, sillä tapahtuman turvallisuudesta ei haluta tinkiä. Myyjien määrä on rajoitettu noin 35:een, kun ennen koronaa tapahtumassa myyjiä on ollut viitisenkymmentä.

– Näin pystymme takaamaan, että jokaisen myyjän välillä on vähintään kolme metriä turvaväliä ja yleisöllä on turvallista vierailla tapahtumassa. Jokainen myyjä ja tapahtumassa työskentelevä opiskelija käyttää myös kasvomaskia. Käsidesiä on saatavilla ympäri tapahtuma-aluetta, kertoo tapahtumavastaava, lehtori Antti Hirvonen.

Vaikka tapahtuman ohjelmistoa on hieman karsittu pandemian vuoksi, on Likiksessä paljon ohjelmaa. Kävijät voivat kävijät tutustua Oulun palveluskoirayhdistyksen koiriin sekä Haipuksen tilan vuohiin ja lampaisiin. Lapsille on tarjolla myös poniratsastusta ja polkutraktorirata koko viikonlopun ajan. Lauantaina järjestetään klo 11 ilmainen kuljetus ja vierailu nykyaikaiselle maitotilalle Ylikiiminkiin. Sunnuntaina paikalla ovat Linnunradan tilan alpakat ja taikuri Roope Ylitalo.

Likis on avoinna lauantaina 18.9. klo 10–16 ja sunnuntaina 19.9. klo 10–15. Likikseen on vapaa pääsy.

Likiksen järjestävät Oamkin agrologiopiskelijat, joille tapahtuman järjestäminen on myös mielenkiintoinen oppimiskokemus. 

Likis edistää ekologista ja kestävää ruoantuotantoa sekä vastaa kasvavaan lähiruoan kysyntään Oulun seudulla. Tervetuloa hankkimaan syksyn satoa suoraan tuottajilta! 

Lisätietoja: 

Tapahtumavastaava Antti Hirvonen, 050 317 4870, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tapahtuma-assistentti Marianne Kuoppala, 040 585 7664

www.oamk.fi/likis