Tietoa opinto-ohjaajalle

Olemme koonneet tälle sivulle materiaalia, jota opinto-ohjaajat voivat käyttää työssään. 

Oppaat

Esittelydiat

Oamkin esittely

Tilaa opiskelijaryhmällesi Oamkin esittely, jonka pitää opiskelija. 

Tilauslomake Oamkin esittelylle

HUOM! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi esittelyjä voidaan pitää vain etäyhteydellä. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. 

Vierailu Oamkissa

Haluaisitteko tulla tutustumaan Oamkiin? Räätälöidään yhdessä toiveidenne mukainen vierailu, jossa pääsette tutustumaan kampuksiin, koulutuksiin ja opiskelijan arkeen. 

HUOM! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi suurin osa opetuksesta järjestetään etäopetuksena ja emme voi vastaanottaa vierailijoita. Tiedotamme tällä sivulla, kun tilanne normalisoituu.

Tilastot

Huomioithan, että yhteishaussa, koulutustarjonnassa ja valintaperusteissa tapahtuvien muutosten johdosta tilastot eivät ole täysin vertailukelpoisia eri vuosien välillä.

Ammattikorkeakouluun.fi -sivusto

Ammattikorkeakouluun.fi -sivusto on tarkoitettu ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneille, opinto-ohjaajille ja kaikille korkeakouluhakua ohjaaville toimijoille. Löydät tietoa ammattikorkeakoulujen suomen- ja ruotsinkielisten ammattikorkeakoulututkintoihin johtavien koulutusten opiskelijavalinnoista. Voit myös tutustua ammattikorkeakouluopintojen sisältöihin.

Opopatio

Oamk järjestää syksyisin Opopatio-tapahtuman, jonka kohderyhmänä ovat opinto-ohjaajat ja muut ohjaustyötä tekevät. 

Syksyn 2020 tapahtuman tallenne ja materiaalit löytyvät tapahtuman www-sivulta.