« Takaisin

Oman työn johtaminen ja kehittäminen (osa Rohkeasti uudistamaan -hanketta)

Täydennyskoulutus
Opetusmuoto:Verkko-opetus
Laajuus ja kesto:5 op
Koulutusaika:24.8.2021 - 19.10.2021
Hakuaika: 28.1.2021 - 20.8.2021
Hinta:maksuton
Osallistujia enintään:15
Opetuskieli:suomi
Paikkakunta:
Opetustilat:Zoom

Yleiskuvaus opinnoista

Valmennus on osa Rohkeasti uudistamaan -hanketta. Hankkeessa on viisi osiota, jotka pohjautuvat Rohkeasti uudistamaan –osaamiskokonaisuuteen (www.rohkeastiuudistamaan.fi).

Tavoite

Haluatko oppia paremmin tunnistamaan, jäsentämään ja sanoittamaan omia vahvuuksiasi? Kaipaatko ymmärrystä ja uusia näkökulmia itseä innostavien ja toisaalta stressaavien asioiden tarkastelemiseen? Haluatko vahvistaa hyvinvointiasi ja lisätä työhösi imua ja iloa? Toivotko voimavarojen vahvistamista ja sparrausta muutoksessa toimimiseen? Kiinnostaako sinua tuunata työtä ja uraasi positiivisen psykologian uusimpaan tutkimustietoon perustuvien menetelmien ja työskentelytapojen avulla?

Kohderyhmä

Ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaushenkilöstö ja muut asiantuntijat

Sisällöt

Valmennuksessa tunnistetaan ja vahvistetaan yksilöllisiä vahvuuksia ja voimavaroja VOIMAKEHÄ®-työskentelyn avulla.

VOIMAKEHÄ® on positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen perustuva teoria, ajattelutapa ja työkalu vahvuuksien laaja-alaiseen tunnistamiseen, hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Voimakehätyöskentelyssä vahvuuksia tarkastellaan kuuden osa-alueen kautta: luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys, taidot ja osaaminen, kiinnostukset, arvot ja resurssit. Kun ihminen voi työssään ja elämässään hyödyntää vahvuuksiaan kaikilta näiltä osa-alueilta, hän voi kokea parasta mahdollista hyvinvointia ja innostumista.

Toteutusajat

Ryhmä kokoontuu kahdeksana (8) perättäisenä tiistaina 24.8.-19.10.2021 (viikolla 41 ei ole kokoontumista) klo 12–14 verkossa, Oulun ammattikorkeakoulun turvallisella Zoom-yhteydellä.
Ryhmään otetaan enintään 15 osallistujaa eri organisaatioista, ja työskentely perustuu osallistavien ja toiminnallisten menetelmien ja keskustelun hyödyntämiselle. Ryhmän toiminta on luottamuksellista. Osana ryhmävalmennusta osallistuja työstää omaa portfoliotaan ja laatii oman henkilökohtaisen kehittymissuunnitelmansa.

Kouluttaja(t)

Lehtori, Ammatillinen opettajakoulutus
040 1415157
Lehtori, Ammatillinen opettajakoulutus
040 1903494

Yhteystiedot

Koulutussihteeri, Ammatillinen opettajakoulutus
050 4320291
Koulutussuunnittelija, Ammatillinen opettajakoulutus
050 3750269

Muuta koulutukseen liittyvää tietoa

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja on osallistujalle maksuton. Matka- ja majoituskustannuksista vastaa osallistuja itse.
Perimme 200 euron peruutusmaksun, mikäli peruutusta ei ole tehty kahta viikkoa ennen koulutuksen alkua.