« Takaisin

VOIMAKEHÄ®-mentorivalmennukset

Täydennyskoulutus
Opetusmuoto:Verkko-opetus
Laajuus ja kesto: -
Koulutusaika:7.4.2021 - 3.5.2022
Hakuaika: 3.6.2020 - 24.3.2022
Hinta:Verkkototeutus (2 pv) 450 € + alv 24% ja verkkototeutus (3 pv) 570 € + alv 24 %
Opetuskieli:suomi
Paikkakunta:

Yleiskuvaus opinnoista

VOIMAKEHÄ® on positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen perustuva vahvuustyökalu ja ohjauskonsepti. Voimakehään sisältyvät luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys ja lahjakkuus, hankitut taidot ja osaaminen, kiinnostuksen kohteet, arvot ja resurssit. VOIMAKEHÄ® -soveltuu sekä ammatinvalinnan ja uraohjauksen että johtamisen ja valmentamisen työvälineeksi. VOIMAKEHÄ® -mentorivalmennuksessa syvennetään omaa osaamista positiivisen psykologian laajasta vahvuusnäkemyksestä, VOIMAKEHÄ® -mallin taustateorioista sekä käytännön sovellusmahdollisuuksista. Valmennukseen sisältyy kirjallisuuteen perehtymistä ja itsenäistä työskentelyä. Lue lisää VOIMAKEHÄ® -mallista alla olevasta linkistä Lisätiedot-kohdasta

Kohderyhmä

Mentorivalmennukseen voivat hakea VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmentajat, joilla on jo kokemusta menetelmän hyödyntämisestä ja joilla on valmiudet kouluttaa uusia lisenssivalmentajia. Koulutukseen hakeutuvalla tulee olla suoritettuna VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennukseen liittyvä 5 op kehittämistehtävä/raportointi/portfolio (koulutusmuodosta riippuen).

Sisällöt

VOIMAKEHÄ®-mentorina sinulla on oikeus järjestää VOIMAKEHÄ® -lisenssiin oikeuttavaa teoriamoduulia sekä käytäntömoduulia. Lisäksi sinulla on oikeus järjestää muita VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmentajille suunnattuja täydennyskoulutuksia ja hyödyntää kaikkia VOIMAKEHÄ®-valmennuskonsepteja ja portaalin materiaaleja. Mentorina erityisosaamistasi on voimakehän käytännön soveltaminen, ja hyödynnät omaa asiantuntijuuttasi eri osaamisaloilla, kuten opinto-ohjaus, ura-ohjaus, työnohjaus tai johtaminen ja HR. Mentorikoulutuksen suorittaminen ei edellytä mentorilisenssin hankkimista tai koulutusten pitämistä, jos haluat vain muutoin hyödyntää koulutusta oman VOIMAKEHÄ®-osaamisesi syventämiseen ja vahvistamiseen VOIMAKEHÄ® -mentorivalmennuksessa syvennetään omaa osaamista positiivisen psykologian laajasta vahvuusnäkemyksestä, VOIMAKEHÄ® -mallin taustateorioista sekä käytännön sovellusmahdollisuuksista. Valmennukseen sisältyy kirjallisuuteen perehtymistä ja itsenäistä työskentelyä sekä mahdollisuus henkilökohtaiseen voimakehäohjaukseen.

Lisätiedot

www.voimakeha.info

Toteutusajat

Syksystä 2021 lähtien mentorivalmennus sisältää kolme valmennuspäivää sekä itsenäistä työskentelyä.
Valmennukset toteutetaan samansisältöisinä verkossa; 11.-12.10. ja 1.12.2021
HUOM! Haku tähän on päättynyt! Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

sekä 7.-8.4. ja 3.5.2022, haku on auki!

Hakuaika päättyy 2 kk ennen koulutusta.
Hakijoille ilmoitetaan valinnasta kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Kouluttaja(t)

Lehtori, Ammatillinen opettajakoulutus
050 3609516
Lehtori, Ammatillinen opettajakoulutus
040 1903494

Yhteystiedot

Koulutussihteeri, Ammatillinen opettajakoulutus
050 4320291
Koulutussuunnittelija, Ammatillinen opettajakoulutus
050 3750269

Muuta koulutukseen liittyvää tietoa

Kahden päivän valmennuksen hinta on 450 € + alv 24% ja kolmen päivän valmennuksen hinta on 570 € + alv 24 %.
Haku mentorivalmennukseen päättyy kaksi kuukautta ennen toteutusajankohtaa. Koulutukseen hyväksytyille ilmoitetaan valinnasta viikon kuluessa hakuajan päätyttyä.
Valmennuspaikan voi perua ilman veloitusta, jos peruutusilmoitus tehdään vähintään kaksi (2) viikkoa ennen koulutusta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kaksi (2) viikkoa ennen koulutusta, veloitamme puolet koulutusmaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä, veloitamme koko koulutusmaksun.