« Takaisin

Basic Body Awareness terapia I (BBAT)

Täydennyskoulutus
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin ja iltaisin
Laajuus ja kesto: -
Koulutusaika:28.11.2021 - 3.12.2021
Hakuaika: - 7.11.2021
Hinta:670,00 € + alv, sisältäen koulutuksen ja yhdet kahvit
Osallistujia enintään:16
Opetuskieli:suomi
Paikkakunta:Oulu
Opetustilat:Oulun ammattikorkeakoulu, Kontinkankaan kampus, Kiviharjuntie 4, 90220 Oulu

Yleiskuvaus opinnoista

BBAT on näyttöön perustuva fysioterapian menetelmä, jonka avulla pyritään saamaan ihmisen terveyttä edistävät voimavarat käyttöön. BBAT- menetelmää voidaan käyttää esim. kuntoutuksessa, stressinhallinnassa ja työterveyshuollossa ennaltaehkäisevinä harjoituksina. Se soveltuu sekä yksilötyöhön että ryhmien kanssa työskentelyyn. Sitä voidaan hyödyntää myös fysioterapeutin omassa arjessa. BBAT I-kurssi on ensimmäinen osa isompaa BBAT koulutuskokonaisuutta. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta BBAT:sta. BBAT I kurssi koostuu 5 vuorokauden lähijaksosta ja sitä täydentävästä etätyönä tehtävästä omakohtaisesta harjoittelusta ja siitä raportin kirjoittamisella myös BBAT -kirjallisuuteen perehtyen. BASIC BODY AWARENESS TERAPEUTTI -koulutuskokonaisuuden (BBAT I-IV) voi suorittaa noin kolmessa -viidessä vuodessa.

Tavoite

BBAT I:n tavoitteena on, että osallistujat omakohtaisen kokemuksen kautta perehtyvät BBAT -menetelmän teoreettisiin lähtökohtiin ja käytännön sovellutusmahdollisuuksiin. Koulutuksen tavoitteena on oppia BBAT -menetelmän perusharjoitukset ja niiden käyttäminen, saada tietoa BBAT -menetelmästä sekä sen perusteista ja liikkeen laadusta. Osallistujat reflektoivat kokemuksiaan sekä kirjoittamalla että keskustelemalla.

Kohderyhmä

Fysioterapeutit

Toteutusajat

Koulutus alkaa 28.11.2021 klo 18.00 ja päättyy 3.12.2021 klo 13.30.
Muutoin päivät alkavat klo 8.00 ja päättyvät klo 18.45 / 19.00.
Koulutuksen tarkempi aikataulu lähetetään osallistujille.

Kouluttaja(t)

Kirsti Niskala, työfysioterapeutti, BBAT-opettaja, NLP Trainer Tmi Kirsti Niskala

Yhteystiedot

Koulutussuunnittelija, Hoitoalat
040 6682369

Muuta koulutukseen liittyvää tietoa

Varusteet: Lämpimät ja joustavat vaatteet. Harjoittelemme sukkasillamme. Ota myös muistiinpanovälineet mukaasi ja tietenkin avoin ja ihmettelevä mielesi!