Varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntaavat opinnot sosionomeille (AMK)

Tule täydentämään opintojasi varhaiskasvatuksen sosionomin opinnoilla!

Opinnot koostuvat sosionomitutkintoon kuuluvista varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntaavista opinnoista.

Varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntaavat vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot yhdessä Sosionomi (AMK) -tutkinnon kanssa antavat kelpoisuuden toimia varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävässä.

Koulutuksen laajuus on 60 op. Opintojen laajuus voi vaihdella riippuen opiskelijalle laadittavasta henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta.

Opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot:

Toteutustiedot:

Opintokokonaisuuden teoriaopintojaksot toteutuvat verkko-opintoina vuoden 2024 aikana (kevätlukukausi ja syyslukukausi).
Opinnot alkavat ti 16.1.2024 klo 17–19. Lukuvuoden aikana verkko-opetus toteutuu tiistaisin ja torstaisin klo 16.15–19.
Opinnot sisältävät myös harjoittelun. Varhaiskasvatuksen opintojaksot (Varhaiskasvatus, lapsi ja perhe ja Hyvinvoiva lapsi varhaiskasvatuksessa) tulee olla hyväksytysti suoritettuina ennen harjoittelua. 

Opintokokonaisuuden hinta:

300€ / vuosi.

Esitietovaatimukset ja ilmoittautuminen:

Esitietovaatimuksena on suoritettu Sosionomi (AMK) tutkinto. 

Ilmoittaudu opintoihin avoimen amkin ilmoittautumisjärjestelmässä 20.12.2023 klo 15:00 mennessä. Liitä hakemukseesi kopio suorittamastasi sosionomin tutkinnosta. Otsikoi tiedosto nimellä "Todistus, nimesi, haku varhaiskasvatuksen sosionomin opintoihin". Mikäli suoritat parhaillaan sosionomin tutkintoa, liitä ilmoittautumisjärjestelmään ajantasainen opintosuoritusote ja kirjoita "Lisätieto" -kenttään tutkinnon suorittamisen arvioitu aika.

Opiskelijat valitaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Opiskelupaikka vahvistetaan ilmoittautuneille syksyn aikana, kun ryhmään saadaan tarpeeksi ilmoittautuneita ja toteutuminen varmistuu. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat lisätiedot ja maksulinkki (300 €) joulukuussa (20.12.) Ilmoittautuminen on sitova ja suoritettuja maksuja ei palauteta.

ILMOITTAUDU OPINTOIHIN

Lisätiedot: 

Ilmoittautumiseen liittyvät kyselyt: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 029 448 9213.
Sisältöihin ja toteutukseen liittyvät kyselyt: lehtori Hannele Ollinen 050 4763337