Tietoa avoimen väylähaussa ja Oamk Highway haussa tutkinto-opiskelijaksi valitulle

Opiskelupaikan vastaanottaminen ja ilmoittautuminen lukuvuodelle

Opiskelupaikan vastaanottaminen sekä ilmoittautuminen tehdään kirjautumalla Opintopolku-palveluun. Varmistaaksesi saamasi opiskelupaikan sinun tulee vastaanottaa opiskelupaikka ja ilmoittautua lukuvuodelle Opintopolku-palvelussa 3.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Ilmoittautumisen vaihtoehdot

Lukuvuoden alussa opintonsa aloittava opiskelija:

 • läsnäoleva koko lukuvuoden
 • poissaoleva koko lukuvuoden
 • läsnäoleva syyslukukauden, poissaoleva kevätlukukauden
 • poissaoleva syyslukukauden, läsnäoleva kevätlukukauden

Kevätlukukauden alussa opintonsa aloittava opiskelija:

 • läsnäoleva kevätlukukauden
 • poissaoleva kevätlukukauden

Vain läsnäolevaksi ilmoittautuneella opiskelijalla on oikeus opintojaksojen suorittamiseen, opinto- ja ateriatukeen sekä opiskelijakunnan jäsenyyteen liittyviin etuihin (mm. matka-alennuksiin).

Ensimmäisen lukuvuoden (1.8.-31.7./keväällä aloittava 1.1.-31.7.) poissaolo on mahdollista vain seuraavista lakisääteisistä syistä:

 • suorittaa asevelvollisuuslain (1438/2007), siviilipalveluslain (1446/2007) tai naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta annetun lain (194/1995) mukaista palvelua;
 • on äitiys-, isyys- tai vanhempainvapaalla; tai
 • on oman sairautensa tai vammansa vuoksi kykenemätön aloittamaan opintojaan.

Asiakirjat, joilla voit todistaa poissaolosi lakisääteisen syyn:

 • palvelukseenastumismääräys tai palvelustodistus,
 • Kelan todistus äitiys-, isyys- tai vanhempainrahakaudesta tai jos todistusta ei vielä ole, lääkärintodistus raskaudesta tai muiden maiden viranomaisten vastaavat todistukset lakisääteisestä vanhempainvapaasta
 • sairauspäivärahapäätös tai mikäli sellaista ei ole, lääkärintodistus. Lääkärintodistuksesta on ilmettävä, mikä sairaus tai vamma on kyseessä ja että kyseinen sairaus tai vamma estää opintojen aloittamisen. Opiskelijan oma ilmoitus ei ole riittävä selvitys.

Jos ilmoittaudut poissaolevaksi ensimmäisenä lukuvuonna sairauden tai vamman vuoksi, se kuluttaa kahden lukukauden poissaolo-oikeuttasi. Poissaolo asevelvollisuuden, siviilipalveluksen, naisten vapaaehtoisen asepalvelun, äitiys-, isyys- tai vanhempainvapaan vuoksi on mahdollista missä tahansa vaiheessa opintoja, eikä se kuluta kahden lukukauden poissaolo-oikeutta. Edellytyksenä on, että toimitat poissaolosta asiakirjan.

Voit lähettää poissaolotodistuksen sähköpostilla tai toimittaa postitse asiakirjoista jäljennöksen hakijapalveluihin. Toimitetut kopiot tuhotaan tarkistuksen jälkeen. Asiakirjat on toimitettava suomen-, ruotsin- tai englanninkielisinä. Mikäli et toimita asiakirjoja määräaikaan mennessä tai ne ovat puutteellisia, sinut kirjataan läsnä olevaksi opiskelijaksi.

Mikäli lähetät poissaolotodistuksesi sähköpostina, sinun tulee käyttää turvapostia:

 • Rekisteröi sähköpostiosoitteesi palveluun https://securemail.oulu.fi/.
 • Tämän jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jonka lähettäjänä näkyy ”Turvaposti Oulun Yliopisto”. Viesti sisältää henkilökohtaisen linkin, jolla tunnistaudut palveluun.
 • Kirjoita To-kenttään vastaanottajaksi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Subject (aiheeksi) “Poissaolotodistus”.
 • Liitä viestiisi lääkärintodistus tai muu todistus.
 • Lähetä luottamuksellinen viesti palvelussa.

Luottamuksellisten viestien käsittelyyn käytetään Deltagon Sec@GW-palvelua.

Huomioithan, että opiskelijavalinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes opintosuoritusotteesi on tarkistettu ja todettu sisältävän valinnan perusteena olevat opintosuoritukset. Vaaditut avoimen ammattikorkeakoulun opintosuoritukset tulee olla suoritettu 31.7.2022 mennessä. Mikäli olet suorittanut avoimen opintosi Oamkissa, suoritukset tarkistetaan Pepistä, jolloin sinun ei tarvitse toimittaa opintosuoritusotetta. (Huom! Tämä ei koske Oamk Highway-haun kautta valittuja opiskelijoita).

Mikäli et ole suorittanut avoimen opintojasi Oamkissa, toimita virallinen opintosuoritusote avoimen ammattikorkeakoulun suorituksistasi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 12.8.2022.

Mikäli tarvitset todistusta saamastasi opiskelupaikasta, voit ottaa Oma Opintopolku -palvelusta kuvakaappauksen. Mikäli kuvakaappaus ei riitä, voit pyytää todistuksen osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lain 257/2015 mukaan hakija saa ottaa vastaan vain yhden korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan samana lukukautena alkavasta koulutuksesta. Kun otat opiskelupaikan vastaan, et ole tulevissa hauissa ensikertalainen.

Käyttäjätunnukset

Oamkissa avoimen opintonsa / Oamk Highway -opintonsa suorittaneiden students–tunnukset eivät muutu siirtyessä tutkinto-opiskelijaksi. Mikäli et saa käyttäjätunnuksiasi toimimaan, otathan yhteyttä ICT-palveluihin. Kun siirryt Oamkin avoimen opiskelijasta tutkinto-opiskelijaksi sinulle muodostetaan Peppiin tutkinto-opiskelijan opiskeluoikeus. Pystyt vaihtamaan opiskeluoikeuksien näkymää avoimen opiskelijan ja tutkinto-opiskelijan opiskeluoikeuksien välillä Pepin oikean yläkulman Profiilit -osiosta. Avoimen opiskelijan profiili Pepissä suljetaan opintojen alkamisen jälkeen.

Mikäli sinulla ei ole Oamkin students-tunnuksia, saat haettua tunnukset Suomi.fi -palvelusta viimeistään opintojen alkaessa. Kun otat tunnuksen käyttöön, sitoudut samalla noudattamaan Oamkin tietojärjestelmien käyttösääntöjä ja hyväksyt samalla käyttöehdot. Hae tunnuksesi Suomi.fi -palvelusta ohjeen mukaan. Tunnusta hakiessasi sinun pitää todistaa henkilöllisyytesi suomalaisella verkkopankkitunnuksella (tai suomalaisen operaattorin mobiilivarmeenteella). Testaa tunnuksesi toimivuus: Kokeile esimerkiksi kirjautua Oamkissa käytössä olevaan MS 365 -pilvipalveluun (kirjautumisohje). Ongelmatilanteissa ole yhteydessä ICT-palveluihin. Pääset nyt kirjautumaan myös opiskelijaintra Oivaan ja Oamkin Moodleen (verkko-opiskeluympäristö). Huom! Office 365 -palveluun kirjaudutaan sähköpostiosoitteella (käyttäjätunnus(at)students.oamk.fi), kun taas esimerkiksi Moodleen ja Oivaan kirjaudutaan pelkällä käyttäjätunnuksella (jätetään siis sähköpostin loppuosa @students.oamk.fi pois).

Peppi on Oamkissa käytössä oleva järjestelmä, jossa on kaikki opiskeluusi liittyvät perustiedot eli esim. läsnäolo- ja ilmoittautumistiedot, opintosuunnitelmat ja opintosuoritukset. Opiskelijana sinulla on oma työpöytä Pepissä, jonka kautta voit mm. tarkastella omia tietojasi, suunnitella opintojasi, tehdä hyväksilukuhakemuksen ja hakea opiskelutodistuksen. On tärkeää, että pidät yhteystietosi ajantasalla Pepissä, voit itse muuttaa niitä siellä. Pääset kirjautumaan Peppiin opiskelijatunnuksellasi heti opiskeluoikeutesi alettua, eli ensimmäisestä opiskelupäivästä lähtien.

Jos sinulla ei ole suomalaista verkkopankkitunnusta (tai suomalaisen operaattorin mobiilivarmennetta), voit hakea students-tunnuksen koulutuspalveluista. Jos haet tunnuksen koulutuspalveluista, sinun pitää todistaa henkilöllisyytesi, eli ota mukaan voimassa oleva passi, henkilökortti tai ajokortti.

 

Digistarttipaketti

 

Opiskelu ammattikorkeakoulussa edellyttää hyviä digitaalisia opiskelutaitoja sekä opiskelua hyödyttävien ja mahdollistavien digitaalisten palveluiden hallintaa. Digitaalisten opiskelutaitojen ja digitaalisten palvelujen hallinnan tueksi on rakennettu Digistarttipaketti, jonka avulla opit käyttämään opiskelun kannalta välttämättömiä digitaalisia ohjelmia ja palveluita. Voit aloittaa Digistarttipaketin sen jälkeen, kun olet saanut opiskelijatunnukset käyttöösi. Voit tehdä Digistarttipaketin tehtäviä itsenäisesti omaan tahtiisi, sinulle sopivana ajankohtana. Digistarttipaketti suositellaan tehtäväksi jo ennen opintojen aloituspäiviä tai orientaatioviikon/ensimmäisen periodin aikana. Tutkinto-ohjelma voi opintojen alkaessa tarkemmin ohjeistaa Digistarttipaketin tehtävien tekemisestä erikseen.

Digistarttipaketti avautuu Moodlessa elokuussa. Kirjaudu Moodleen opiskelijatunnuksellasi ja salasanallasi osoitteessa http://oamk.fi/moodle.

Kirjautumisen jälkeen valitse kohta Selaa kursseja ja hae hakusanoilla Digistarttipaketti 2022-2023. Katso tarkemmat ohjeet Moodle kirjautumisesta ja kurssialueelle rekisteröitymisestä. Digistarttipaketin kurssiavaimena käytät uusien opiskeluryhmien ryhmätunnusta.

Ryhmätunnukset ovat: 

Informaatioteknologian yksikkö

 

Tradenomi (AMK), tietojenkäsittely, päivätoteutus

TIK22SP

Insinööri (AMK), tietotekniikka, päivätoteutus

TVT22SP

Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikkö

 

Agrologi (AMK), maaseutuelinkeinot, päivätoteutus

MAA22SP

Insinööri (AMK), energiatekniikka, päivätoteutus

ENY22SP

Insinööri (AMK), energiatekniikka, monimuotototeutus

ENY22SM

Insinööri (AMK), konetekniikka, päivätoteutus

KTO22SP

Insinööri (AMK), rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, päivätoteutus

RYI22SP

Insinööri (AMK), rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, monimuotototeutus

RYI22SM

Insinööri (AMK), sähkö- ja automaatiotekniikka, päivätoteutus

SAU22SP

Insinööri (AMK), talotekniikka, päivätoteutus

LVT22SP

Insinööri (AMK), talotekniikka, monimuotototeutus

LVT22SM

Rakennusarkkitehti (AMK), päivätoteutus

RYA22SP

Sosiaali- ja terveysalan yksikkö

 

Bioanalyytikko (AMK), monimuotototeutus Kajaani, Kemi, Kokkola, Roi

BIO22SMU

Bioanalyytikko (AMK), monimuotototeutus Oulu

BIO22SM

Ensihoitaja (AMK), päivätoteutus

ENS22SP

Fysioterapeutti (AMK), monimuotototeutus

FTK22SM

Kätilö (AMK), päivätoteutus

KAT22SP

Optometristi (AMK), päivätoteutus

OPT22SP

Sairaanhoitaja (AMK), monimuotototeutus, Oulainen

OHS22SM

Sairaanhoitaja (AMK), päivätoteutus, Oulu

SAI22SP

Sosionomi (AMK), päivätoteutus

SOS22SP

Suuhygienisti (AMK), päivätoteutus

STH22SP

Terveydenhoitaja (AMK), päivätoteutus

TEH22SP

Toimintaterapeutti (AMK), monimuotototeutus Oulu

TTK22SM

Toimintaterapeutti (AMK), monimuotototeutus Rovaniemi

TTK22SMR

Kulttuurialan yksikkö

 

Medianomi (AMK), päivätoteutus, journalismi

VIE22SPJO

Medianomi (AMK), päivätoteutus,visuaalinen suunnittelu

VIE22SPVI

Musiikkipedagogi (AMK), päivätoteutus

MPE22SP

Tanssinopettaja (AMK), päivätoteutus

TAN22SP

Liiketalouden yksikkö

 

Tradenomi (AMK), liiketalous, monimuotototeutus

LIK22SME

Tradenomi (AMK), liiketalous, päivätoteutus

LIK22SP

 
Digistarttipaketti on käytettävissäsi koko ensimmäisen lukuvuoden ajan. Voit tarvittaessa palata Moodle alustalle kertaamaan asioita  koko ensimmäisen lukuvuoden ajan. 

Mikäli olet jo suorittanut Oamkin Digistarttipaketin avoimen opintojesi aikana, sinun ei tarvitse tehdä Digistarttipakettia uudelleen.

Opintojaksoilmoittautumiset ja hyväksiluvut

Tutkinto-opiskelijana teet opintojaksoilmoittautumiset Pepissä opintojen alkaessa. Huom! Opintojaksoilmoittautumiset voit tehdä vain uudella tutkinto-opiskelijan opiskeluoikeudella (eri opiskelijanumero Pepissä). Ilmoittautumiset pääset tekemään sen jälkeen, kun Koulutuspalveluissa on luotu sinulle tutkinto-opiskelijan opiskeluoikeus Peppiin.

Opintojaksoilmoittautumiset tehdään Pepissä HOPSin Ilmoittautumiset -välilehdellä ilmoittautumisaikana. Ohjeita ilmoittautumisten tekemiseen ja Pepin käyttöön.

Avoimessa AMKissa suorittamasi opinnot eivät automaattisesti siirry uudelle opiskeluoikeudelle Pepissä, vaan sinun tulee anoa suorittamistasi avoimen opinnoista hyväksiluvut tutkinto-opiskelijan opiskeluoikeudellesi. Ohjeet Pepissä tehtävään HOT-hyväksilukuhakemukseen. Tee hyväksilukuhakemus Pepissä opintojesi alkaessa. Oamk Highway-haun kautta valitut opiskelijat katsovat hyväksiluvut yhdessä tutkintovastaavan kanssa opintojen alkaessa.

Jos olet suorittanut avoimen opintosi Oamkissa, ota talteen avoimen opintosuorituksesi Pepin Tilaukset-välilehdeltä viimeistään tammikuun alussa, sillä avoimen opiskeluoikeutesi päätetään tutkinto-opiskeluoikeutesi alkaessa, etkä pääse sen jälkeen katsomaan avoimen suorituksiasi Pepistä. Opintosuoritukset pääset katsomaan tämänkin ajankohdan jälkeen Oma Opintopolusta.

YTHS-palvelut ja terveydenhoitomaksu

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) palveluihin oikeutetut ammattikorkeakouluopiskelijat maksavat lukukausikohtaisen terveydenhoitomaksun Kelalle. YTHS:n palveluihin oikeutettuja ovat opiskelijat, jotka ovat ilmoittautuneet lukukaudelle läsnä olevaksi ja suorittavat alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa.

Sinun täytyy maksaa korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu aina, jos olet oikeutettu YTHS:n palveluihin. Et voi saada maksusta vapautusta mistään syystä.

Terveydenhoitomaksusta ei lähetetä laskua, vaan maksu täytyy maksaa OmaKelassa oma-aloitteisesti lukukausittain. Lue ohje, miten maksat korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun.

Terveydenhoitomaksun eräpäivä on syyslukukaudella 30.9. ja kevätlukukaudella 31.1. joka lukuvuonna.

Opintotuki

Opintotuen ja yleisen asumistuen myöntämisestä ja maksamisesta vastaa Kela. Kela ei lähetä uusille opiskelijoille erillistä muistutusta tuen hakemisesta. Opintotukeen kuuluu opintoraha ja opintolainan valtiontakaus. Opintotuen lisäksi voit hakea yleistä asumistukea. Tee opinto- ja asumistukihakemus Kelan asiointipalvelussa (www.kela.fi/asiointi).

Yleinen asumistuki myönnetään ruokakunnalle. Voit hakea yleistä asumistukea, kun tiedät asumismenosi ja asumisolosuhteesi. Asumistukea voit saada takautuvasti hakemiskuukautta edeltävältä kuukaudelta.

Tee opintotukihakemus vasta sen jälkeen, kun olet ottanut opiskelupaikan vastaan ja uuden opiskelupaikkasi tiedot tulevat näkyviin Kelan verkkohakemukseen pohjatiedoiksi. Opintotuki myönnetään hakemuksesta opintojen alussa yleensä koko tavoitteelliselle suorittamisajalle. Lukuvuosittainen tukiaika on syyskuusta toukokuuhun. Yleistä asumistukea voi saada ympäri vuoden riippuen ruokakunnan tuloista.

Huom! Opintotukea ei voi hakea takautuvasti, vaan opintotuki myönnetään aikaisintaan hakemiskuukauden alusta lukien.

Opetussuunnitelmat

Opetussuunnitelma on kokonaiskuvaus tutkinto-ohjelmasta, osaamistavoitteista ja vaadittavista opintosuorituksista. Löydät oman tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelman Opinto-oppaasta.

Opiskelijakunta OSAKOn Uuden opiskelijan opas

Opiskelijakunta OSAKOn Uuden opiskelijan opas löytyy osoitteesta http://www.osakoweb.fi/uudenopiskelijanopas/

Tuudo-mobiilisovellus

Oulun ammattikorkeakoulussa on käytössä Tuudo-mobiilisovellus opintojen ja opiskelijan arjen hallintaan. Pääset jo ilman Oamkin käyttäjätunnusta tutustumaan ammattikorkeakouluun ja opiskeluun mobiilisti, sekä seuraamaan uudelle opiskelijalle suunnattua hyödyllistä sisältöä. Sovelluksesta löytyvät myös kampuskartat, jotka ohjaavat oikeisiin tiloihin.

App Store: https://itunes.apple.com/app/tuudo/id1128326282

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.caleidon.tuudo&hl=fi

Selvitykset ja opiskelutodistukset

Mikäli tarvitset selvityksen / todistuksen tutkinto-opiskelustasi esim. TE-toimistoa varten, voit pyytää sen Oamkin Koulutuspalveluista: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kulttuuri, Tekniikka ja luonnonvara-ala, Informaatioteknologia

Viestintä: Jos olet opiskellut polkuopinnot Oamkissa lukuvuonna 2021-2022, jatkat syksyllä opintoja siinä ryhmässä, jossa suoritit polkuopintosikin. Opintosi jatkuvat pääsääntöisesti viikolla 35 lukujärjestyksen mukaisesti. Ole yhteydessä viikolla 32 oman koulutuksesi tutkintovastaavaan. Tutkintovastaavan kanssa käyt läpi hyväksiluettavat opinnot ja henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi (HOPS). Valmistaudu tutustumalla tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan ja HOT-hyväksilukuprosessiin. Opetussuunnitelmat löydät osoitteesta: http://www.oamk.fi/opinto-opas/ Huom! Valitse sen lukuvuoden opetussuunnitelma, jolloin olet aloittanut opintosi avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ohjeet opintojen hyväksilukuun.

Tietotekniikka: Jos olet opiskellut polkuopinnot Oamkissa lukuvuonna 2021-2022, opintosi jatkuvat joko vanhassa tai valitsemassasi suuntautumisvaihtoehdon ryhmässä. Opintosi jatkuvat pääsääntöisesti viikolla 35 lukujärjestyksen mukaisesti. Ole yhteydessä viikolla 33 oman koulutuksesi tutkintovastaavaan. Tutkintovastaavan kanssa käyt läpi hyväksiluettavat opinnot ja henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi (HOPS). Valmistaudu tutustumalla tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan ja HOT-hyväksilukuprosessiin. Opetussuunnitelmat löydät osoitteesta: http://www.oamk.fi/opinto-opas/ Huom! Valitse sen lukuvuoden opetussuunnitelma, jolloin olet aloittanut opintosi avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ohjeet opintojen hyväksilukuun. 

Jos olet opiskellut tietotekniikan yksittäisiä opintojaksoja Oamkissa, saat sähköpostitse tiedon ryhmästä, jossa jatkat opintojasi. Sinun tulee osallistua uusien opiskelijoiden orientaatiopäiviin 24.-26.8. Lisätietoa orientaatiopäivistä löydät täältä: https://oamk.fi/images/UusiopiskelijaAMK/Syksy2022/Tietotekniikka_AMK_Oulu_1.pdf. Ole yhteydessä viikolla 33 oman koulutuksesi tutkintovastaavaan. Tutkintovastaavan kanssa käyt läpi hyväksiluettavat opinnot ja henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi (HOPS). Valmistaudu tutustumalla tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan ja HOT-hyväksilukuprosessiin. Opetussuunnitelmat löydät osoitteesta: http://www.oamk.fi/opinto-opas/ Huom! Valitse sen lukuvuoden opetussuunnitelma, jolloin olet aloittanut opintosi avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ohjeet opintojen hyväksilukuun.

Tietojenkäsittely: Jos olet opiskellut polkuopinnot Oamkissa lukuvuonna 2021-2022, jatkat syksyllä opintoja siinä ryhmässä, jossa suoritit polkuopintosikin. Opintosi jatkuvat pääsääntöisesti viikolla 35 lukujärjestyksen mukaisesti. Tutkintovastaava järjestää infotilaisuuden 16.8. klo 14-15 Teamsissa, jossa käytte läpi esimerkiksi hyväksiluettavat opinnot ja henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi (HOPS). Linkki tilaisuuteen on lähetetty s-postitse: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NmM5MmMxZmMtZjNlOC00ZmFjLWE4ZjYtM2IzZTc1YTdlNDI0%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22386d3ea4-7f15-47e4-9dd7-9f0f28e57746%22%2c%22Oid%22%3a%22a6fc1418-4fec-4261-bb9b-ab1024693590%22%7d. Valmistaudu tilaisuuteen tutustumalla tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan ja HOT-hyväksilukuprosessiin. Opetussuunnitelmat löydät osoitteesta: http://www.oamk.fi/opinto-opas/ Huom! Valitse sen lukuvuoden opetussuunnitelma, jolloin olet aloittanut opintosi avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ohjeet opintojen hyväksilukuun.

Energiatekniikka ja talotekniikka: Jos olet opiskellut polkuopinnot Oamkissa lukuvuonna 2021-2022, jatkat syksyllä opintoja siinä ryhmässä, jossa suoritit polkuopintosikin. Opintosi jatkuvat pääsääntöisesti viikolla 35 lukujärjestyksen mukaisesti. Ole yhteydessä viikolla 32 oman koulutuksesi tutkintovastaavaan. Tutkintovastaavan kanssa käyt läpi hyväksiluettavat opinnot ja henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi (HOPS). Valmistaudu tutustumalla tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan ja HOT-hyväksilukuprosessiin. Opetussuunnitelmat löydät osoitteesta: http://www.oamk.fi/opinto-opas/ Huom! Valitse sen lukuvuoden opetussuunnitelma, jolloin olet aloittanut opintosi avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ohjeet opintojen hyväksilukuun.

Konetekniikka: Jos olet opiskellut polkuopinnot Oamkissa lukuvuonna 2021-2022, jatkat syksyllä opintoja siinä ryhmässä, jossa suoritit polkuopintosikin. Opintosi jatkuvat pääsääntöisesti viikolla 35 lukujärjestyksen mukaisesti. Ole yhteydessä viikolla 32 oman koulutuksesi tutkintovastaavaan. Tutkintovastaavan kanssa käyt läpi hyväksiluettavat opinnot ja henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi (HOPS). Valmistaudu tutustumalla tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan ja HOT-hyväksilukuprosessiin. Opetussuunnitelmat löydät osoitteesta: http://www.oamk.fi/opinto-opas/ Huom! Valitse sen lukuvuoden opetussuunnitelma, jolloin olet aloittanut opintosi avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ohjeet opintojen hyväksilukuun.

Rakennusarkkitehti, rakennusmestari, rakennustekniikka: Jos olet opiskellut polkuopinnot Oamkissa lukuvuonna 2021-2022, jatkat syksyllä opintoja siinä ryhmässä, jossa suoritit polkuopintosikin. Opintosi jatkuvat pääsääntöisesti viikolla 35 lukujärjestyksen mukaisesti. Ole yhteydessä viikolla 33 oman koulutuksesi tutkintovastaavaan. Tutkintovastaavan kanssa käyt läpi hyväksiluettavat opinnot ja henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi (HOPS). Valmistaudu tutustumalla tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan ja HOT-hyväksilukuprosessiin. Opetussuunnitelmat löydät osoitteesta: http://www.oamk.fi/opinto-opas/ Huom! Valitse sen lukuvuoden opetussuunnitelma, jolloin olet aloittanut opintosi avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ohjeet opintojen hyväksilukuun.

Huom! Mikäli suorittamasi avoimen amkin opinnot ovat opetussuunnitelman mukaisia (ts. pakollisia/perusopintoja), voit tehdä hyväksiluvut itsenäisesti ilman keskustelua tutkintovastaavan kanssa.

Jos olet suorittanut rakennustekniikan opintojaksot muualla kuin Oamkissa, saat sähköpostitse tiedon ryhmästä, jossa aloitat opintosi Oamkissa. Sinun tulee osallistua uusien opiskelijoiden orientaatiopäiviin 24.-26.8. Lisätietoa orientaatiopäivistä löydät täältä: https://oamk.fi/images/UusiopiskelijaAMK/Syksy2022/Rakennustekniikka_pivtoteutus_23052022.pdf. Ole yhteydessä viikolla 33 oman koulutuksesi tutkintovastaavaan. Tutkintovastaavan kanssa käyt läpi hyväksiluettavat opinnot ja henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi (HOPS). Valmistaudu tutustumalla tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan ja HOT-hyväksilukuprosessiin. Opetussuunnitelmat löydät osoitteesta: http://www.oamk.fi/opinto-opas/ Huom! Valitse sen lukuvuoden opetussuunnitelma, jolloin olet aloittanut opintosi avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ohjeet opintojen hyväksilukuun.

Sähkö- ja automaatiotekniikka: Jos olet opiskellut polkuopinnot Oamkissa lukuvuonna 2021-2022, jatkat syksyllä opintoja siinä ryhmässä, jossa suoritit polkuopintosikin. Opintosi jatkuvat pääsääntöisesti viikolla 35 lukujärjestyksen mukaisesti. Ole yhteydessä viikolla 32 oman koulutuksesi tutkintovastaavaan. Tutkintovastaavan kanssa käyt läpi hyväksiluettavat opinnot ja henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi (HOPS). Valmistaudu tutustumalla tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan ja HOT-hyväksilukuprosessiin. Opetussuunnitelmat löydät osoitteesta: http://www.oamk.fi/opinto-opas/ Huom! Valitse sen lukuvuoden opetussuunnitelma, jolloin olet aloittanut opintosi avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ohjeet opintojen hyväksilukuun.

Jos olet suorittanut sähkön opintojaksot muualla kuin Oamkissa, saat sähköpostitse tiedon ryhmästä, jossa aloitat opintosi Oamkissa. Sinun tulee osallistua uusien opiskelijoiden orientaatiopäiviin 22.-27.8. Lisätietoa orientaatiopäivistä löydät täältä: https://oamk.fi/images/UusiopiskelijaAMK/Syksy2022/Shk-ja_automaatiotekniikka_2022.pdf Ole yhteydessä viikolla 33 oman koulutuksesi tutkintovastaavaan. Tutkintovastaavan kanssa käyt läpi hyväksiluettavat opinnot ja henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi (HOPS). Valmistaudu tutustumalla tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan ja HOT-hyväksilukuprosessiin. Opetussuunnitelmat löydät osoitteesta: http://www.oamk.fi/opinto-opas/ Huom! Valitse sen lukuvuoden opetussuunnitelma, jolloin olet aloittanut opintosi avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ohjeet opintojen hyväksilukuun.

Opiskeluun liittyvissä asioissa voit jatkossa olla yhteydessä Oamkin lähipalveluihin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tutkintovastaavat:

Energiatekniikan tutkintovastaava: Kari Heiskari: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Konetekniikan tutkintovastaava: Timo Väyrynen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Rakennusarkkitehdin, rakennusmestarin ja rakennustekniikan tutkintovastaava: Pekka Kilpinen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Sähkö- ja automaatiotekniikan tutkintovastaava: Satu Vähänikkilä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Talotekniikan tutkintovastaava: Kari Heiskari: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Tietojenkäsittelyn tutkintovastaava: Tuula Harju: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Tietotekniikan tutkintovastaava: Kaisa Orajärvi: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Viestinnän tutkintovastaava: Johanna Pihlajamaa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Liiketalous

Tervetuloa jatkamaan opintoja liiketalouden tutkinto-opiskelijana! 

Opintosi jatkuvat joko vanhassa tai valitsemassasi osaamispolun mukaisessa ryhmässä lukujärjestyksen mukaisesti. Voit  tarkistaa ryhmäkiinnityksesi Pepistä. Lukujärjestykset julkaistaan Lukkarikoneessa viimeistään viikkoa ennen opintojen alkua. Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa ma 29.8.2022 (vko 35). 

Mikäli sinulla on kysymyksiä opintojen jatkoon tai hopsin päivittämiseen liittyen, voit olla yhteydessä tutkintovastaavaasi tai uuden ryhmäsi tutoropettajaan kevätlukukauden alussa.  

Muistathan, että tutkinto-opiskelijana sinun täytyy itse huolehtia opintojaksoilmoittautumiset Peppiin. Opintojaksoilmoittautumiset tehdään HOPSin Ilmoittautumiset –välilehdellä. Huom! Opintojaksoilmoittautumiset täytyy uudella tutkinto-opiskelijan opiskeluoikeudella (eri opiskelijanumero Pepissä). Ohjeita Pepin käyttöön

Opiskeluun liittyvissä asioissa voit jatkossa olla yhteydessä Oamkin lähipalveluihin:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Huom! Avoimen amkin suoritukset eivät siirry automaattisesti tutkinto-opiskelijan profiilille. Tutkinto-opiskelijana sinun tulee hoitaa opintojen hyväksilukeminen tammikuun aikana uudelle tutkinto-opiskelijan opiskeluoikeudelle (kts. tutkintovastaavan erillinen ohjeistus).  

Ohje avoimen amkin opintojen hyväksilukuhakemuksen tekemiseen.

Huomioithan, että hyväksilukuhakemus pitää tehdä tutkinto-opiskelijan opiskelijatunnuksella! Näin opinnot tulevat näkyviin oikealle opintokortille. Tarkista siis, että et ole Pepissä avoimen amkin opiskelijana, vaan olet valinnut tutkinto-opiskelijan profiilin, kun aloitat hyväksilukujen anomisen. 

Oamkin Students–tunnuksesi ei muutu siirtyessäsi tutkinto-opiskelijaksi. Ongelmien ilmetessä, olethan yhteydessä Helpdeskiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0294 483 124. IT-ohjeita löydät osoitteesta: http://it.oamk.fi 

Jos tarvitset selvityksen / todistuksen tutkinto-opiskelustasi esim. TE-toimistoa varten, voit pyytää sen Oamkin Koulutuspalveluista: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Koulutuspalveluista saat tarvittaessa apua useimpiin opintoihin liittyvissä kysymyksissäsi. 
 
Tsemppiä opintoihisi! 

Sosiaali- ja terveysala


Jos olet opiskellut polkuopinnot Oamkissa lukuvuonna 2021–2022
, jatkat syksyllä opintoja siinä ryhmässä, jossa suoritit polkuopintosikin. Opintosi jatkuvat viikolla 35 lukujärjestyksen mukaisesti. Lukkarit valmistuvat viimeistään viikolla 34 ja ovat nähtävillä lukkarikoneessa. Mahdollisissa opintojen jatkamiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tutkintovastaavaan. Tutkintovastaavat ovat pääsääntöisesti tavoitettavissa 8.8. alkaen. Katso myös mahdolliset tutkinto-ohjelmakohtaiset tiedot tältä sivulta.

Jos olet opiskellut Oamkissa yksittäisiä opintojaksoja, sinun tulee osallistua uusien opiskelijoiden orientaatioviikolle (viikko 34). Opinnot alkavat ma 22.8. aloittavan tutkintoryhmän lukujärjestyksen mukaisesti. Näet aloittavien ryhmien ryhmätunnukset tältä sivulta. Orientaatioviikon jälkeen opinnot jatkuvat tutkintovastaavan määrittelemässä ryhmässä. Tämä ryhmä on ilmoitettu sinulle sähköpostilla. Mikäli ryhmätunnuksesi suhteen tai opintojen jatkamiseen liittyen on kysyttävää, ole yhteydessä tutkintovastaavaan. Tutkintovastaavat ovat pääsääntöisesti tavoitettavissa 8.8. alkaen.  Katso myös mahdolliset tutkinto-ohjelmakohtaiset tiedot tältä sivulta.

Jos olet opiskellut avoimen opintosi jossain muussa ammattikorkeakoulussa, sinun tulee osallistua uusien opiskelijoiden orientaatioviikolle (viikko 34). Opinnot alkavat ma 22.8. aloittavan tutkintoryhmän lukujärjestyksen mukaisesti. Lukujärjestys on nähtävillä lukkarikoneessa viimeistään opintojen alkua edeltävällä viikolla. Näet aloittavien ryhmien ryhmätunnukset tältä sivulta ja voit hakea lukujärjestystä kyseisellä ryhmätunnuksella. Orientaatioviikon jälkeen opinnot jatkuvat tutkintovastaavan määrittelemässä ryhmässä. Tämä ryhmä on ilmoitettu sinulle sähköpostilla. Mikäli ryhmätunnuksesi suhteen tai opintojen jatkamiseen liittyen on kysyttävää, ole yhteydessä tutkintovastaavaan. Tutkintovastaavat ovat pääsääntöisesti tavoitettavissa 8.8. alkaen. Katso myös mahdolliset tutkinto-ohjelmakohtaiset tiedot tältä sivulta. 

Mikäli olet valmistumassa, löydät lisätietoja tutkinnon hakemisesta täältä. Tarvittaessa voi olla yhteydessä tutkintovastaavaan opintoihin liittyvissä asioissa.

 
Aloittavien tutkintotyhmien ryhmätunnukset ja tutkintovastaavat:

Bioanalytiikka: BIO22SM, BIO22SMU, Katja Nummilinna

Ensihoito: ENS22SP, Raija Rajala

Degree Programme in Nursing: ENP22SP, Floro Cubelo

Fysioterapia: FTK22SM, Eija Mämmelä

Kätilötyö: KAT22SP, Minna Manninen

Optometria: OPT22SP, Tuomas Juustila

Radiografia ja sädehoito: RAD22SM, Tanja Schroderus-Salo

Sairaanhoitotyö, Oulainen: OHS22SM, Maarit Kaskela

Sairaanhoitotyö, Oulu: SAI22P, Raija Rajala

Sosiaaliala: SOS22SPA ja SOS22SPB, Päivi Onkalo

Suun terveydenhuolto: STH22SP, Anna-Leena Keinänen

Terveydenhoitajatyö TEH22SP, Merja Männistö

Toimintaterapia: TTK22SM, TTKSMR, Kaija Nevalainen
 

Tutkintovastaavien sähköpostiosoitteet ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Tutkinto-ohjelmakohtaisia tietoja

Kaikista tutkinto-ohjelmista ei ole ilmoitettuna lisätietoja. Tarvittaessa voit olla yhteydessä tutkintovastaavaan.

Ensihoito:
Lue lisätietoa opintojen aloituksesta täältä.

Mahdollisissa lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä tutkintovastaavaan.

Kätilötyö:
Lue lisätietoa opintojen aloituksesta täältä.

Oamkissa polkuopinnot suorittaneet:
Voit jatkaa opintoja tutussa ryhmässäsi lukujärjestyksen mukaisilla opinnoilla. Epäselvissä tilanteissa yhteydenotto tutkintovastaavaan tai ryhmäsi opettajatuutoriin.

Muualla kuin Oamkissa opintonsa suorittaneet:
Ryhmäohjaus aiempien opintojen (hankitun osaamisen) hyväksi lukemisesta on maanantaina 22.8.2022 klo 14–16, luokassa Paa_2312 (Paasi, 2. kerros). Löydät tiedon myös kat22sp lukujärjestyksistä. Huom. Sinun tulee osallistua viikolla 34 orientoiviin opintoihin lukujärjestyksen mukaisesti, jotta pääset opintoihin hyvin mukaan jo viikolla 35


Mahdollisissa lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä tutkintovastaavaan.

Röntgenhoitaja:
Lisätietoa opintojen aloituksesta täältä (Oamkissa polkuopinnot suorittaneet opiskelijat

Sairaanhoitaja, Oulu:
Lue lisätietoa opintojen aloituksesta täältä.

Mahdollisissa lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä tutkintovastaavaan.

Sairaanhoitaja, Oulainen:
Muualla kuin Oamkissa opintonsa suorittaneet:
ota yhteys tutkintovastaava Maarit Kaskelaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman sopimista varten.

Yhteystiedot

Tutkintovastaava Maarit Kaskela, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 050 596 8162 (tavoitettavissa alk. 1.8.2022)

Tiimipäällikkö/tekninen tuki, aikataulut, Satu Pinola Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 050 4419 349 (tavoitettavissa alk. 8.8.2022)

Opinto-ohjaaja Kati Mäenpää, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 050 336 4971 (tavoitettavissa alk.8.8.2022)

Sosiaaliala:
Lue lisätietoa opintojen aloituksesta täältä

Tarvittaessa voit olla yhteydessä tutkintovastaavaan.

Suuhygienisti:
Lisätietoa opintojen aloituksesta täältä (Oamkissa polkuopinnot suorittaneet opiskelijat).

Terveydenhoitaja:
Lue lisätietoja opintojen aloituksesta täältä.

 

YAMK

Tervetuloa aloittamaan YAMK-opinnot tutkinto-opiskelijana! 

Opintosi jatkuvat kevätlukukaudella omassa tutkintoryhmässäsi lukujärjestyksen mukaisesti. 1.jakso käynnistyy 29.8.2022. Mikäli sinulla on kysymyksiä opintojen jatkoon tai hopsin päivittämiseen liittyen, voit olla yhteydessä tutkintovastaavaasi tai uuden ryhmäsi tutoropettajaan syyslukukauden alussa. 

Sinulle luodaan uusi opiskeluoikeus Peppiin viimeistään elokuun alussa vastaanotettuasi opiskelupaikan. Muistathan, että tutkinto-opiskelijana sinun täytyy itse huolehtia opintojaksoilmoittautumiset Peppiin. Opintojaksoilmoittautumiset tehdään HOPSin Ilmoittautumiset –välilehdellä. Huom! Opintojaksoilmoittautumiset täytyy uudella tutkinto-opiskelijan opiskeluoikeudella (eri opiskelijanumero Pepissä). Ohjeita Pepin käyttöön

Huom! Avoimen amkin suoritukset eivät siirry automaattisesti tutkinto-opiskelijan profiilille. Tutkinto-opiskelijana sinun tulee hoitaa opintojen hyväksilukeminen lukukauden alussa uudelle tutkinto-opiskelijan opiskeluoikeudelle. Ohjeistus hyväksilukemiseen löytyy IT:n sivuilta: https://it.oamk.fi/7603  

Huomioithan, että hyväksilukuhakemus pitää tehdä tutkinto-opiskelijan opiskelijatunnuksella! Näin opinnot tulevat näkyviin oikealle opintokortille. Tarkista siis, että et ole Pepissä avoimen amkin opiskelijana, vaan olet valinnut tutkinto-opiskelijan profiilin, kun aloitat hyväksilukujen anomisen.

Oamkin Students–tunnuksesi ei muutu siirtyessäsi tutkinto-opiskelijaksi. Ongelmien ilmetessä, olethan yhteydessä Helpdeskiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0294 483 124. IT-ohjeita löydät osoitteesta: http://it.oamk.fi 

Jos tarvitset selvityksen / todistuksen tutkinto-opiskelustasi esim. TE-toimistoa varten, voit pyytää sen Oamkin Koulutuspalveluista: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Koulutuspalveluista saat tarvittaessa apua useimpiin opintoihin liittyvissä kysymyksissäsi. 

Tsemppiä opintoihisi! 

Oamk Highway erillishaun kautta valitut opiskelijat

Katso oman tutkinto-ohjelmasi opintojen aloituspäivä(t) alla olevista hakukohdekohtaisista materiaaleista.

Saat sähköpostitse tiedon ryhmästä, jossa aloitat opintosi.

Huomaathan, että sähkö- ja automaatiotekniikan, maaseutuelinkeinojen, tieto- ja viestintätekniikan ja tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmista alkaa vain päiväryhmät syksyllä 2022!


LUONNONVARA-ALA

Hyväksiluvut: 

Avoimessa AMKissa suorittamasi Highway-opinnot eivät automaattisesti siirry uudelle opiskeluoikeudelle Pepissä, vaan katsotte yhdessä tutkintovastaavan kanssa hyväksiluvut opintojen alkaessa. 

Luonnonvara-alan tutkintovastaava: Hanna Laurell
Tutkintovastaavien sähköpostit ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

TEKNIIKKA

Hyväksiluvut: 

Avoimessa AMKissa suorittamasi Highway-opinnot eivät automaattisesti siirry uudelle opiskeluoikeudelle Pepissä, vaan katsotte yhdessä tutkintovastaavan kanssa hyväksiluvut opintojen alkaessa. 

Energiatekniikan tutkintovastaava: Kari Heiskari
Konetekniikan tutkintovastaava: Timo Väyrynen
Rakennustekniikan tutkintovastaava: Pekka Kilpinen
Sähkö- ja automaatiotekniikan tutkintovastaava: Satu Vähänikkilä
Talotekniikan tutkintovastaava: Kari Heiskari

Tutkintovastaavien sähköpostit ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

INFORMAATIOTEKNOLOGIA

Hyväksiluvut: 

Avoimessa AMKissa suorittamasi Highway-opinnot eivät automaattisesti siirry uudelle opiskeluoikeudelle Pepissä, vaan katsotte yhdessä tutkintovastaavan kanssa hyväksiluvut opintojen alkaessa. 

Tieto- ja viestintätekniikan tutkintovastaava: Kaisa Orajärvi
Tietojenkäsittelyn tutkintovastaava: Tuula Harju

Tutkintovastaavien sähköpostit ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kampukset, koulutuspalvelut ja hakijapalvelut


Oamkin kampukset: 
Linnanmaan kampuksella on informaatioteknologian, tekniikan, liiketalouden, kulttuurin ja luonnonvara-alan koulutuksemme sekä ammatillinen opettajankoulutus. Oamkin opiskelijana voit hankkia Linnanmaan kampukselle ympärivuorokautisen 24/7-kulkuoikeuden. Lisätietoja kulkukortista 

Sosiaali- ja terveysalan kampukset sijaitsevat 
Oulussa (Kontinkangas) ja Oulaisissa.   

Oulu Campus Navigator:
Oulu Campus Navigator on sisätilanavigointiin tarkoitettu mobiilisovellus Linnanmaan kampuksella, joka on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta. Campus Nav Sovellus mahdollistaa kampuksen käyttäjille oman sijainnin paikantamisen, tilojen hakemisen sekä oikean reitin löytämisen haluttuun tilaan. Sovellus ei vaadi kirjautumista, eikä sillä seurata yksittäisten käyttäjien sijaintia. Sovelluksen toiminta perustuu kampuksen käytäville asennettujen Bluetooth-lähettimien signaaleihin. 

Koulutuspalvelut:

Oamk-lähipalvelut tavoitat sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Koulutuspalveluiden puhelinpalveluajat ma - pe klo 10-12:
- Linnanmaan kampus puh. 029 448 9210 (Tekniikka ja luonnonvara-ala, Informaatioteknologia, Kulttuuri ja Liiketalous)
- Kontinkankaan ja Oulaisten kampus puh. 029 448 9211 (Sosiaali- ja terveysala)
Palvelupisteet sijaitsevat Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla. Linnanmaan käyntiosoite on Yliopistokatu 9. Sijainti 7 C siipi, 1. krs. 

Hakijapalvelut

Hakijapalvelut tavoitat sähköpostitse hakijapalvelut(at)oamk.fi
Puhelin: 029 448 9002, ma-to klo 9-13.
Postiosoite: Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk), Hakijapalvelut, PL 405 90101 OULU