Energiatekniikan polkuopinnot, päivä- tai monimuotototeutus

Paikkakunta:Oulu
Laajuus:55 op
Hinta:300 euroa
Koulutusala:Tekniikan ja liikenteen ala
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin, Lähiopetus iltaisin, Lähiopetus viikonloppuisin, Verkko-opetus
Ilmoittautumisaika:01.08.2022 - 15.08.2022
Aloituspaikkoja:10
Toteutusajankohta:Syksy 2022
Kevät 2023
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

Sisältää energiatekniikan tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden opinnot harjoittelua lukuun ottamatta. Avoimen opiskelijat opiskelevat samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa (ENY22SP/ENY22SM). Opiskelija voi valita suorittaako opinnot päiväopetusryhmän vai monimuotoryhmän mukana.

PÄIVÄTOTEUTUS Opinnot ovat lähinnä päiväopetusta ja sisältävät ohjattua opiskelua, mutta opintoja voi suorittaa myös itsenäisesti ja ohjatusti verkon välityksellä. Läsnäoloa edellyttäviä opintojaksoja voidaan tarvittaessa järjestää iltaisin ja viikonloppuisin. Opiskelijalla tulee olla käytössään kannettava tietokone.

MONIMUOTOTOTEUTUS Monimuoto-opetus sisältää verkko- ja lähiopetusta sekä omatoimista opiskelua. Opetus tapahtuu verkko- tai päiväopetuksena. Opiskelijoiden ohjausta, laboratorioissa tapahtuvaa työskentelyä tai muuten läsnäoloa vaativaa opiskelua on yksi päivä viikolla. Monimuotoryhmän opetus annetaan osana päiväryhmän opetusta. Opiskelijat voivat osallistua päiväopetukseen.

Monimuoto-opetusta varten opiskelijalla on oltava tietokone, internet-yhteys, kuulokkeet ja mikrofoni sekä web-kamera. Opintojen suorittaminen määräajassa tarkoittaa keskimäärin 40 tunnin työviikkoa 40 viikon ajan vuodessa. Varmista, että sinulla on riittävästi aikaa opintojen suorittamiseen.

Opintosuunnitelmat ja opintojaksokuvaukset: https://www.oamk.fi/opinto-opas/opintojen-sisalto/opetussuu...

Mikäli koulusivistyskielesi* ei ole suomi, kielitaito testataan erillisellä kielitaitokokeella. Kielitaitokoe pidetään ke 17.8. klo 9 Oamkin Linnanmaan kampuksella. Kielitaitokokeeseen kutsuttavat hakijat saavat sähköpostitse kutsun kokeeseen. Kielitaitokokeen sijaan voidaan näyttönä hyväksyä, jos olet suorittanut Yleisestä kielitutkinnosta (YKI) vähintään keskitason tutkinnot (tasot 3-4) (B1-B2) kaikilta osa-alueilta tai Valtionhallinnon kielitutkinnon, josta vaaditaan vähintään tyydyttävä taitotaso.

*Koulusivistyskielellä tarkoitetaan peruskoulussa tai lukiossa opetuskielenä ollutta kieltä, josta hakijalla on todistuksessaan äidinkielen arvosana. Koulusivistyskieleksi katsotaan myös:
• kieli, jolla hakija on ylioppilastutkinnossa suorittanut hyväksytyn kokeen äidinkielessä
• kieli, josta hakija on saanut ylioppilastutkinnossa vähintään arvosanan magna cum laude approbatur suomi toisena kielenä -kokeessa.

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Huom! Ilmoittautumisaika polkuopintoihin päättyy 16.8. klo 15!

Avoimen opintopolkuopiskelijat osallistuvat tutkinto-opiskelijoiden mukana perehdytyspäiville. Tarkemmat tiedot perehdytyspäivistä:

Päivätoteutus: https://oamk.fi/images/UusiopiskelijaAMK/Syksy2022/Energiat...

Monimuotototeutus:
https://oamk.fi/images/UusiopiskelijaAMK/Syksy2022/Energiat...

Huom! Polkuopinnot katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi, joten jos olet TE-toimiston asiakas, selvitäthän opiskelumahdollisuutesi etukäteen. Selvitykset/lomakkeet TE-toimistoa tms. varten täytetään elokuussa ilmoittautumisten käsittelyn ja opiskelijavalintojen jälkeen.