2Y00BH55  |  Musiikkipedagogin tutkinto-ohjelma

Vuorovaikutus- ja esiintymistaidot

Tavoitteet:Opiskelija osaa kuvailla tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä kertoa tunne- ja vuorovaikutustaitojen merkityksestä opettajan työssä. Opiskelija osaa arvioida omia tunne- ja vuorovaikutustaitojaan sekä käyttää suullista esiintymistaitoa osana opetustaitoaan että tuntee terveen äänenkäytön perusteet. Opiskelija osaa analysoida esiintymisjännityksen fysiologista ja sosiaalista taustaa ja erilaisia keinoja jännitysoireiden helpottamiseen. Hän osaa keskustella ristiriitatilanteista ja kiinnittää huomioita niiden ennaltaehkäisyyn sekä ratkaisemiseen. Opiskelija osaa kuvailla erilaisia ryhmän rakentumisprosessin vaiheita.
Paikkakunta:Oulu
Opetusmuoto:Verkko-opetus
Opetuskieli:suomi
Laajuus:3 op
Hinta:Ilmoittautuminen ja hinnat
Toteutusaika:04.01.2021 - 14.05.2021
Taso:amk-tutkinto
Tutkinto-ohjelma:Musiikkipedagogin tutkinto-ohjelma
Ilmoittautumisaika:28.10.2020 - 11.12.2020
Aloituspaikkoja:30
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintojen sisältö

Tunne- ja vuorovaikutustaidot. Ristiriitatilanteiden ymmärtäminen ja ennaltaehkäisy. Oman persoonallisuuden löytäminen ja kehittäminen osana yhteisöä. Ryhmäprosessi. Esiintymistaito ja äänenkäyttö.

Vaadittavat esitiedot

Ei vaadittavia esitietoja.

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Muuta opintoihin liittyvää tietoa

Huom! Voit ilmoittautua opintojaksolle avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijana tai toisen asteen opiskelijana. Kirjoita ilmoittautumisjärjestelmän lisätiedot -kenttään, jos olet toisen asteen opiskelija.