YY00CR72  |  Liiketalouden tutkinto-ohjelma, päivätoteutus

Johdatus innovaatioihin ja yrittäjyyteen

Tavoitteet:Opiskelija etsii, tunnistaa ja arvioi toimintaympäristössä olevia ongelmia ja liiketoimintamahdollisuuksia sekä innovoi uusia ratkaisuja niihin. Opiskelija käyttää kehittämismenetelmiä ja luovia toimintamalleja uusien ratkaisujen löytämiseksi. Opiskelija toimii monialaisessa tiimissä ja edistää sen luovuutta ja tuloksellisuutta. Opiskelija kuvaa innovaation hyödyntämismahdollisuuksia liiketoimintamallin avulla.
Paikkakunta:Oulu
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin
Verkko-opetus
Opetuskieli:suomi
Laajuus:5 op
Hinta:Ilmoittautuminen ja hinnat
Toteutusaika:07.01.2021 - 05.03.2021
Tarkempi ajankohta:Opintojakso toteutetaan yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa päiväopetuksena 7.1.-5.3.2021 välisenä aikana. Opetuksen tarkemmat ajankohdat varmistuvat lukujärjestyksen valmistuttua.
Taso:amk-tutkinto
Tutkinto-ohjelma:Liiketalouden tutkinto-ohjelma, päivätoteutus
Ilmoittautumisaika:28.10.2020 - 11.12.2020
Aloituspaikkoja:2
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintojen sisältö

Opiskelijat tutkivat, ymmärtävät ja arvioivat ongelmaa ja mahdollisuutta. Opiskelijat suunnittelevat, mallintavat ja testaavat asiakaslähtöisesti sekä esittävät ratkaisuehdotuksen monialaisissa tiimeissä. Opiskelijat kuvaavat ratkaisuehdotuksen perusteella, miten innovaatiosta voi kehittää uuden liiketoimintamallin. Opiskelijat arvioivat omaa ja tiimin toimintaa. Opiskelijoille esitellään korkeakoulun tarjoamat jatkomahdollisuudet innovaation tai ratkaisuehdotuksen eteenpäin viemiseksi.

Vaadittavat esitiedot

Ei esitietovaatimuksia.

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.