Koulutukset

POTKUA-koulutukset

Järjestämme seuraavia Lean-toimintafilosiaan perustuvia koulutuksia Pohjois-Pohjanmaalla toimiville pk-yrityksille.

Hankkeeseen osallistuvien yritysten de minimis -tuen määrä on 4 000 euroa. De minimis -tuki kattaa johdon koulutuksen, simulaatiokoulutuksen, pikakoulutukset sekä yritysprojektit.

Johdon koulutus (1 päivä)

Johdon koulutus järjestetään syksyllä 2020. Ilmoitamme koulutuksesta tarkemmin lähempänä ajankohtaa verkkosivuillamme ja somekanavissamme.

Koulutuksessa keskitytään johdon rooliin Lean-muutoksien toteuttamisessa. Ilman johdon sitoutumista, muutosten toteuttaminen on lähes mahdotonta. Johdon tehtävänä on huolehtia, että yrityksen työntekijöillä on mahdollisuus onnistua työssään ja tehdä se parhaalla tavalla. Kukaan meistä ei pidä siitä, että työt takkuavat etsiskelyn, odottelun tai ylimääräisen säätämisen vuoksi.

Voit ilmoittautua koulutukseen sähköpostitse osoitteeseen teemu.kilponen@oamk.fi. Ilmoittautuminen alkaa lähempänä koulutuksen ajankohtaa. Koulutukseen mahtuu mukaan 20 osallistujaa. Kouluttajana toimii Oulun ammattikorkeakoulun tuotannon ja logistiikan yliopettaja Tauno Jokinen.

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus (8 koulutuspäivää)

Järjestämme seuraavan Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksen syksyllä 2020.

Koulutuspäivät 2020:

Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksessa käymme läpi tilastollisia menetelmiä ja käytännön ongelmanratkaisua. Keskeistä koulutuksessa on datan analysointi ja johtopäätösten tekeminen. Kouluttajana toimii Lean Six Sigma Master Black Belt Marja Jaatinen.

Lisätietoa kouluttajasta löydät täältä: Lean Six Sigma Green Belt

Koulutus on avoin kaikille hankkeelle kuuluviin yrityksiin. Ilmoittaudu mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä Teemu Kilposeen.

Green Belt -koulutusten osallistujahinnat riippuvat yrityskoosta seuraavasti:

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus (4 koulutuspäivää)

Järjestämme seuraavan Lean Six Sigma Black Belt -koulutuksen keväällä 2021. Ilmoitamme koulutuksesta lähempänä ajankohtaa verkkosivuillamme ja somekanavissamme. 

Black Belt -osaajat työskentelevät täysipäiväisesti Lean-projekteissa. He myös opettavat, valmentavat ja ohjaavat muita menetelmien ja työkalujen käytössä.

Lisätietoa kouluttajasta löydät täältä: Lean Six Sigma Black Belt 

Koulutukseen osallistumisen vaatimuksena on että Green Belt -koulutus on suoritettu.Yrityskoko ei vaikuta Black Belt -koulutusten hintaan. Osallistujahinta on 1 000 euroa, de minimis -tuki 1 000 euroa.

Lean-simulaatiokoulutus (1 päivä)

Lean-simulaatiokoulutus on tarkoitettu erityisesti yritysten lattiatason työntekijöille, mutta se soveltuu myös johdolle. Koulutukseen voi osallistua kerrallaan 10–20 henkilöä.

Voimme järjestää koulutuksen yritykselle sopivana ajankohtana. Koulutuksessa keskitytään tiimityöskentelyyn, Lean-periaatteiden ymmärtämiseen, informaation kulkuun, ongelmien esiintuomiseen ja niiden ratkaisemiseen.

Koulutus on De Minimis -tuen alaista.

Pikakoulutukset ja yritysprojektit

Koulutusten lisäksi toteutamme yhdessä yritysten kanssa Lean-projekteja heidän valitsemissaan kohteissa. Laajempien kurssikokonaisuuksien lisäksi järjestämme pikakoulutuksia seuraavista aiheista:

Mikäli kiinnostuit kursseistamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/

Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)