Skip to content
14.6.2024 / About Oamk

Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) on läpäissyt Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen (Karvi) auditoinnin….

13.6.2024 / Ajankohtaista

Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene on aloittanut kaksivuotisen puheenjohtajuuskauden eurooppalaisia ammattikorkeakouluja edustavassa…

31.5.2024 / Ajankohtaista

Oulun ammattikorkeakoulu julkisti vuoden alumnin ja vuoden sidosryhmän Oamk-gaalassa 30….


Opiskelisitko tutkinnon?

Luota unelmiisi ja opiskele tutkinto, jolla pärjäät työelämässä. Opiskelutapa on itsestäsi kiinni: voit opiskella täysipäiväisesti päiväopetuksessa tai tehdä opintoja töiden ohessa. Meillä on useita tutkintoja, jotka voi tehdä pääosin verkossa. Aiemmat opinnot voivat jouduttaa tutkinnon valmistumista. Meillä ei opita vain teoriassa vaan myös käytännössä.

Vai täydentäisitkö osaamistasi?

Nosta osaamisesi uudelle tasolle opiskelmalla uutta! Lisäät samalla kilpailukykyäsi työmarkkinoilla ja saat uutta intoa työhösi. Meillä on laaja valikoima erilaisia kursseja kaikilta koulutusaloiltamme. Voit tehdä verkko-opintoja missä vain.Musiikkia tai tanssia harrastuksena?

Musiikin harjoituskoulu Johtosävel

Laadukasta ja edullista soiton- ja laulunopetusta kaikenikäisille! Tule musiikkipedagogiikkaopiskelijoimme harjoitusoppilaaksi. Kokeneet opettajamme ohjaavat opiskelijoiden opetusharjoittelua. Olit sitten vasta-alkaja tai edistynyt musiikin harrastaja, voit hakea Johtosävelen oppilaaksi!

Oamk Dancen tanssikoulu

Osaavaa ja innostavaa tanssinopetusta ammattiin opiskelevien tanssinopettajiemme johdolla. Ilmottaudu mukaan Oamk Dancen tanssikoulun ryhmiin ja tule kanssamme nauttimaan tanssin ja liikunnan riemusta. Opetusta tukevat ammattitaitoiset ja kokeneet opettajamme ja ohjaajamme.


Oamkissa tapahtuu