Uutiset

Kuvagalleria on avattu!

Nyt voitte palata viime viikon näytösten tunnelmiin vielä kuvien kautta. Katso kuvat

- Sara Kananen

Particle Playsin ensi-ilta tänään, lippuja saa vielä

Particle Playsin ensi-ilta on tänään, keskiviikkona, kello 19.30. Lippuja ensi-iltaan sekä kaikkiin muihin näytöksiin on vielä saatavilla niin ennakkoon varaamalla kuin suoraan oveltakin. Lipunmyynnissä käy ainoastaan käteinen.

- Daniel Wallenius

Kaksi yötä ensi-iltaan, mutta mistä kaikki alkoi?

Particle Playsin kantaesitys on ylihuomenna. Klarinetisti Heli Palomaa kertoo Particle Playsin blogissa siitä, miten päätyi mukaan teokseen ja millaista työskentely musiikin säveltäjän kanssa on ollut. Lue lisää.

Varmista paikkasi Particle Playsissa ja varaa lippusi ennakkoon. Tarkemmat ohjeet varauksen tekemiseen saat täältä

- Daniel Wallenius

Taiteilijaesittelyt julkaistu

Particle Playsin taiteellisen johdon, tanssijoiden ja soittajien esittelyt on nyt julkaistu verkkosivuilla. Teoksen tekijöihin voit tutustua täällä.

- Sara Kananen

Pianistin mietteitä julkaistu blogissa - varaa lippusi ennakkoon nyt

Pianisti Jere Tulirinta kertoo Particle Playsin blogissa, miltä laajaan tanssiteokseen perehtyminen ja sen harjoittelu on tuntunut.

Varmista paikkasi näytöksissä ja varaa lippusi ennakkoon. Lisätietoja täällä

- Daniel Wallenius

Säveltäjän tunnelmia luettavissa blogissa

Säveltäjä Jouko Tötterström näki hiljattain ensimmäisen kerran, millainen koreografia hänen teokseensa on rakentumassa. Hänen mietteitään voi lukea oheisen linkin takaa.

- Daniel Wallenius

Tanssijan ajatuksia teaserin kuvauksista blogissa

Particle Playsissa tanssiva Riina Lyyra kertoo teoksen blogissa, millaisia ajatuksia Particle Playsin teaserin kuvaaminen hänessä herätti. Teaser kuvattiin lokakuun alkupuolella ja julkaistiin perjantaina.

- Daniel Wallenius

Teaser julkaistu

Particle Playsin teaser on julkaistu. Teaserin on käsikirjoittanut ja toteuttanut Particle Playsin kuvaaja Marika Tuomela. Ensivaikutelmaa siitä, mitä joulukuussa on luvassa, voi saada täältä.

- Daniel Wallenius

Particle Playsin verkkosivut avattu

Particle Playsin verkkosivut ovat nyt nähneet päivänvalon. Sivuilla tullaan vielä ennen ensi-iltaa julkaisemaan lisätietoa teoksesta ja ihmisistä sen takana. Lisäksi kannattaa kurkistaa teoksen blogiin, jonka kirjoituksissa on käsitelty tuotantoprosessia keväästä alkaen.

- Daniel Wallenius