Hankkeet  ::  Verkko-ohjaaja
...
Ajankohtaista

Hankkeen viimeinen avoin koulutuspäivä: webinaarit 8. ja 12.12.2017

Julkaistu: 28.11.2017 klo 11:34 Ajankohtaista

Verkko-ohjaaja -hankkeen viimeinen avoin koulutuspäivä aiheella "Kokemuksia verkko-ohjauksesta Oamkissa. Hankkeen aikana saadut kokemukset. Miten tästä eteenpäin?" järjestetään kahtena tunnin mittaisena webinaarina 8.12. ja 12.12.2017 klo 9.00-10.00.

Tervetuloa mukaan kysymään, kommentoimaan ja keskustelemaan verkko-ohjauksesta! Webinaareissa syvennytään yhdessä uunituoreen Verkko-ohjaaja - oppaan teemoihin. Aiheiksi valittiin loppuseminaarissa toteutetun äänestyksen perusteella

"Vuorovaikutus, läsnäolo ja etiikka verkko-ohjauksessa" (8.12.) ja

"Tietoturva, tietosuoja ja tekijänoikeudet sekä ohjauksen tulevaisuuden toimintatavat" (12.12.).

Webinaarien vetäjänä toimii verkko-ohjauksen asiantuntija ja oppaan tuottaja Sara Peltola (Ohjausosuuskunta Ote).

Webinaareihin osallistujia pyydetään tutustumaan loppuseminaarissa julkaistuun verkko-ohjauksen hyvien käytäntöjen oppaaseen: Verkko-ohjaaja – Opas opintojen ohjaukseen sekä tieto- ja neuvontatyöhön verkossa.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla osoitteessa www.oamk.fi/verkko-ohjaaja/avoin-koulutuspaiva-4/ 5.12.2017 klo 12:00 mennessä. Koulutus on kaikille maksuton. Koulutukseen osallistuvia pyydetään täyttämään ESR-henkilötietolomakkeet. Lomakkeet toimitetaan ilmoittautuneille postitse. 

Tapahtuma löytyy myös Facebookista. Siellä voit kutsua kollegoitasi koulutukseen ja nähdä, ketkä muut ovat kiinnostuneet tapahtumasta. 

Verkko-ohjaaja -hanke on Euroopan Sosiaalirahaston rahoittama hanke (2015–2017), jonka varsinaisena kohderyhmänä ovat Oamkin ohjaus- ja neuvontatyön parissa työskentelevät: opinto-ohjaajat, opettajatuutorit, vertaistuutorit sekä opiskelija- ja hakijapalveluiden henkilöstö. 

Tervetuloa!

Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/
Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)