Hankkeet  ::  Verkko-ohjaaja
...
Ajankohtaista

Koulutus: Vertaistuutorit verkossa 11.4.2017 klo 16:30-19:30

Julkaistu: 13.3.2017 klo 11:08 Ajankohtaista

Tervetuloa Verkko-ohjaaja – verkko- ja etäohjauspalvelut opintojen tukena –hankkeen koulutukseen Vertaistuutorit verkossa. Koulutus järjestetään tiistaina 11.4.2017 klo 16:30-19:30 Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella osoitteessa Kotkantie 1, 90250 Oulu. Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä verkossa. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille verkko-ohjauksesta kiinnostuneille. Päivän tarkempi ohjelma löytyy liitteenä olevasta esitteestä. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti vertaisohjaajille ja opiskelijatuutoreille sekä kaikille vertaisohjauksesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu koulutukseen 30.3.2017 klo 12 mennessä osoitteessa www.oamk.fi/verkko-ohjaaja/avoin-koulutuspaiva-3/

Verkko-ohjaaja-hanke on Euroopan Sosiaalirahaston rahoittama hanke (2015–2017), jonka varsinaisena kohderyhmänä ovat Oamkin ohjaus- ja neuvontatyön parissa työskentelevät: opinto-ohjaajat, opettajatuutorit, vertaistuutorit sekä opiskelija- ja hakijapalveluiden henkilöstö.

Hankkeessa kehitetään monimuotoisia, verkkoviestintävälineitä hyödyntäviä opintoneuvonnan ja opintojen ohjauksen toimintamalleja ja koulutetaan ohjaustoimijoita mallin ja työvälineiden käyttöön Oulun ammattikorkeakoulussa. Verkko-ohjaaja –hankkeessa pyrimme löytämään ratkaisuja opiskelijan ohjaus- ja neuvontapalveluiden saavutettavuuden parantamiseksi opiskelijan polun eri vaiheissa. Hyväksi havaitut käytännöt julkaistaan myös muiden toimijoiden hyödynnettäviksi muun muassa avointen koulutuspäivien ja hyvien käytäntöjen oppaan avulla. Koulutuksilla viestitään hankkeen toiminnasta, koulutetaan valittuja toimintamallin osia, osallistetaan henkilöstöä ja kerätään heiltä kokemuksia. Hyvien käytäntöjen opasta tuotetaan koko hankkeen ajan ja se julkaistaan verkossa kaikkien saataville hankkeen loppuvaiheessa.

Lisätietoa hankkeesta ja järjestettävistä koulutuksista:

oamk.fi/verkko-ohjaaja

facebook.com/verkkoohjaaja1/

twitter.com/Verkko_ohjaaja

 

Tervetuloa!

Hanketyöryhmä

Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/
Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)