Hankkeet  ::  Verkko-ohjaaja
...
Ajankohtaista

Koulutus 19.10.2016: Opettajatuutorointi verkossa. Verkko- ja monimuoto-ohjauksen toimintamallin rakentaminen Oamkissa

Julkaistu: 1.9.2016 klo 09:40 Ajankohtaista

Tervetuloa Verkko-ohjaaja – verkko- ja etäohjauspalvelut opintojen tukena –hankkeen koulutukseen ”Opettajatuutorointi verkossa. Verkko- ja monimuoto-ohjauksen toimintamallin rakentaminen Oamkissa.” Koulutus järjestetään keskiviikkona 19.10.2016 klo 9-12 Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella osoitteessa Kotkantie 1, 90250 Oulu. Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä verkossa. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille ohjauksesta kiinnostuneille. Päivän tarkempi ohjelma löytyy liitteenä olevasta esitteestä.

Ilmoittaudu koulutukseen 12.10.2016 klo 12 mennessä osoitteessa www.oamk.fi/verkko-ohjaaja/avoin-koulutuspaiva-1/

Koulutustapahtuma on myös Facebookissa. Siellä voit kutsua myös kollegoitasi koulutukseen ja nähdä, ketkä muut ovat kiinnostuneet tapahtumasta.

Verkko-ohjaaja-hanke on Euroopan Sosiaalirahaston rahoittama hanke (2015–2017), jonka varsinaisena kohderyhmänä ovat Oamkin ohjaus- ja neuvontatyön parissa työskentelevät: opinto-ohjaajat, opettajatuutorit, vertaistuutorit sekä opiskelija- ja hakijapalveluiden henkilöstö.

Hankkeessa kehitetään monimuotoisia, verkkoviestintävälineitä hyödyntäviä opintoneuvonnan ja opintojen ohjauksen toimintamalleja ja koulutetaan ohjaustoimijoita mallin ja työvälineiden käyttöön Oulun ammattikorkeakoulussa. Verkko-ohjaaja –hankkeessa pyrimme löytämään ratkaisuja opiskelijan ohjaus- ja neuvontapalveluiden saavutettavuuden parantamiseksi opiskelijan polun eri vaiheissa. Hyväksi havaitut käytännöt julkaistaan myös muiden toimijoiden hyödynnettäviksi muun muassa avointen koulutuspäivien ja hyvien käytäntöjen oppaan avulla. Koulutuksilla viestitään hankkeen toiminnasta, koulutetaan valittuja toimintamallin osia, osallistetaan henkilöstöä ja kerätään heiltä kokemuksia. Hyvien käytäntöjen opasta tuotetaan koko hankkeen ajan ja se julkaistaan verkossa kaikkien saataville hankkeen loppuvaiheessa.

Lisätietoa hankkeesta ja järjestettävistä koulutuksista www.oamk.fi/verkko-ohjaaja.

 

Tervetuloa!

 

Terveisin,

Hanketyöryhmä

Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/
Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)